Het verzekeren van je Tesla

Verzeker je Tesla bij Allianz Direct en profiteer van:

  • Meest gekozen autoverzekering op Independer en Autoverzekering.nl

  • 24/7 Hulp en Service

  • Altijd vervangend vervoer bij schade

Man skateboarden bij het strand

Een autoverzekering voor je Tesla

Iedere autobezitter in Nederland is verplicht een autoverzekering af te sluiten. Ben jij in het bezit van een Tesla? Dit zijn over het algemeen vrij nieuwe auto's. Het is daarom verstandig een goede Tesla autoverzekering af te sluiten. Je kunt je het beste verdiepen in de mogelijkheden van Beperkt Casco- en All Risk-verzekeringen.

Waarom een Tesla autoverzekering?

Waarom kies je voor die Tesla autoverzekering? Omdat een Tesla auto een heel specifiek soort auto is. Een Tesla moet bijvoorbeeld verbonden zijn met een alarmcentrale. En heb je schade die gerepareerd moet worden? Dan kun je voor de reparatie alleen terecht bij specialisten. Veel verzekeraars hebben afspraken met een aantal herstelbedrijven. Zijn dit geen Tesla-specialisten? Dan is de kans groot dat je een deel van de kosten zelf moet betalen. Met een Tesla autoverzekering heb je dit probleem niet. Je weet zeker dat je met problemen terecht kunt bij een gespecialiseerd herstelbedrijf. Dit brengt uiteraard wel de nodige kosten met zich mee en dat zie je terug in de premie van je autoverzekering.

Hoe sluit je een Tesla autoverzekering af?

Het verzekeren van een Tesla auto is vrij eenvoudig. Of je nu kiest voor een Beperkt Casco- of een All Risk- autoverzekering: alles is snel online geregeld. Bij Allianz Direct zelfs binnen 3 minuten! Dit is wat je moet doen:

  1. Begin met het bepalen van de beste verzekering. Kijk naar je wensen en eigen financiële mogelijkheden. Kun je kosten voor eventuele reparaties zelf opvangen of niet? Hoe hoger de dekking, hoe meer je maandelijks aan premie betaalt. Een duurdere Tesla autoverzekering betekent vaak wel minder zelf betalen wanneer er iets gebeurt. Dit is een afweging die iedere autobezitter voor zichzelf moet maken.
  2. Kies bij de aanvullende dekkingen voor de optie Vrije Reparatiekeuze. Dan weet je zeker dat je geen extra kosten hebt als je de auto bij de Tesla garage laat repareren. 
  3. Heb je gekozen voor een Tesla verzekering die het beste bij jou past? Dan is het tijd om online gegevens in te vullen.
  4. Verzekeringsmaatschappijen kunnen vervolgens aan de hand van je kenteken, postcode, leeftijd en schadevrije jaren de premie bepalen. Zo kun jij met een gerust hart de weg op en hoef je niet bang te zijn voor schade aan je Tesla.

Verzeker je nieuwe Tesla bij Allianz Direct

Je nieuwe Tesla onderbrengen bij Allianz Direct? Dit regel je altijd gemakkelijk online. Bereken je premie in 20 seconden en weet waar je aan toe bent. Kom je ergens niet uit? Voor support neem je contact op met de klantenservice. De medewerkers van Allianz Direct helpen je graag bij het afsluiten van een passende Tesla autoverzekering.

video player
Externe video content

Deze video wordt geladen door YouTube. Google verzamelt informatie over jouw interactie met deze video door gebruik te maken van cookies en kan deze informatie gebruiken om advertenties te tonen. Accepteer de cookies om door te gaan naar de video.

Hoe kan ik mijn auto het beste verzekeren: WA, Beperkt Casco of All Risk? © Allianz Direct
Vrouw met kat

Wil je een complete dekking?

Met een All Risk verzekering is alle schade gedekt. Het maakt niet uit of deze bij jezelf of bij een ander is veroorzaakt. Deze dekking wordt het meest gekozen bij auto’s jonger dan 6 jaar.

Was dit artikel nuttig?