Vind een Volvo verzekering

Bij Allianz Direct:

  • Standaard €0,- Eigen Risico

  • Dagelijks wijzigen en opzeggen

  • Altijd vervangend vervoer bij schade

Vrouw thuis en auto

Volvo’s staan bekend als betrouwbaar, veilig en duurzaam. Maar ook een veilige auto heeft een goede verzekering nodig! Met een Allianz Direct autoverzekering verzeker je jouw Volvo, zoals jij dat wilt. Heb je net een Volvo gekocht, of ben je ontevreden met je huidige verzekeraar? Bereken makkelijk binnen 20 seconden je premie en sluit direct een autoverzekering af.

Veilig en verzekerd in je Volvo

De Zweedse kwaliteitsauto’s die Volvo aflevert staan wereldwijd bekend als veilige voertuigen. Die veiligheid wil je natuurlijk behouden, ook na schade of pech. Daarom is het verstandig je Volvo goed te verzekeren, zodat je er nog jaren plezier van hebt. Bij Allianz Direct kies je makkelijk en snel een verzekering die bij jouw wensen past. Ook sluit je eenvoudig aanvullende verzekeringen af, zoals Pechhulp of een Inzittendenverzekering. Zo loop je geen enkel risico.

Welke Volvo autoverzekering past bij jou?

De beste keuze voor jouw Volvo autoverzekering hangt af van het type en de leeftijd van je voertuig. Heb je een nieuwe Volvo gekocht? Dan is de All Risk verzekering de beste keuze. Bij een oudere Volvo, tussen de 6 en 12 jaar oud, is een Beperkt Casco verzekering voldoende. Heb je een youngtimer en is je auto ouder dan 15 jaar, dan volstaat een WA-verzekering. Je premie wordt vervolgens berekend aan de hand van jouw leeftijd en je schadevrije jaren.

Verzeker je Volvo bij Allianz Direct: makkelijk en snel de weg op

En, weet je welke verzekering bij jouw Volvo past? Bereken dan binnen 20 seconden je premie. Zo weet jij direct waar je aan toe bent en ga je goed verzekerd de weg op. Twijfel je nog of wil je hulp bij het kiezen en afsluiten van de juiste verzekering? Neem contact op met onze verzekeringsprofessionals, zij staan voor je klaar en helpen je graag.

video player
Externe video content

Deze video wordt geladen door YouTube. Google verzamelt informatie over jouw interactie met deze video door gebruik te maken van cookies en kan deze informatie gebruiken om advertenties te tonen. Accepteer de cookies om door te gaan naar de video.

Hoe kan ik mijn auto het beste verzekeren: WA, Beperkt Casco of All Risk? © Allianz Direct
Vrouw met kat

Wil je een complete dekking?

Met een All Risk verzekering is alle schade gedekt. Het maakt niet uit of deze bij jezelf of bij een ander is veroorzaakt. Deze dekking wordt het meest gekozen bij auto’s jonger dan 6 jaar.