VW Golf autoverzekering

Bij Allianz Direct:

  • Scherpe premie en standaard €0,- Eigen Risico

  • Dagelijks wijzigen en opzeggen

  • 24/7 bereikbaar bij noodsituaties

  • Je bent nooit onderverzekerd

Op zoek naar een autoverzekering voor jouw Volkswagen Golf? Je hebt 'm gevonden! Bereken direct je premie, of lees hieronder meer over de autoverzekeringen van Allianz Direct.

Koppel in auto aan het praten

Vw golf autoverzekering

Rijd je in een Vw golf, of ben je binnenkort de trotse eigenaar van een? Dan wil je daar natuurlijk een goede autoverzekering bij. Er is niet per se een ideale Vw golf autoverzekering, maar afhankelijk van jouw wensen en de kenmerken van je auto zijn er verschillende opties. Welke het beste bij jou past, is helemaal aan jou. Bij Allianz Direct kun je voor je Vw golf autoverzekering kiezen uit drie soorten dekking: WA, Beperkt Casco en All Risk. Daarnaast zijn er verschillende aanvullende dekkingen, waarmee je je Vw golf autoverzekering helemaal naar wens kunt maken.

Vw golf autoverzekering bij Allianz Direct

Je wilt je golf verzekeren zoals het jou uitkomt, maar er zijn veel keuzes te maken. Welke Vw golf autoverzekering bij jou past, is onder andere afhankelijk van de leeftijd van je golf. Zo zien we dat oudere auto’s (12 jaar of ouder) vaker met een WA-autoverzekering worden verzekerd. De WA-autoverzekering is in dat geval een prima keuze, omdat je hiermee voldoet aan de wettelijke verplichting om je auto te verzekeren. Hiermee ben je verzekerd voor schade die je met je auto bij anderen veroorzaakt.

Heb je een nieuwere Vw golf van tussen de 6 en 12 jaar oud? Dan wil je misschien voor iets meer dekking gaan. In dat geval is de Beperkt Casco autoverzekering perfect. Hiermee ben je namelijk meer gedekt dan bij een WA-dekking. Zo ben je niet alleen gedekt voor schade die je veroorzaakt bij een ander, maar ook voor allerlei schade waar je zelf niets aan kunt doen. Wel zo fijn!

Is jouw Vw golf jonger dan 6 jaar, of wil je gewoon de meest uitgebreide dekking voor jouw Vw golf autoverzekering? Dan kies je de All Risk dekking. Dit is de meest complete dekking voor je auto.

Golf 7 gti verzekeren

Ben je specifiek op zoek om je golf 7 gti te verzekeren? Alhoewel we geen speciale verzekering hebben voor je golf 7 gti, kun je ook voor deze wagen kiezen uit de verschillende autoverzekeringen die we bieden. Je golf 7 gti verzekeren doe je dus ook bij Allianz Direct.

Golf verzekeren? Dit is waarom je voor Allianz Direct kiest

Je Golf verzekeren doe je bij Allianz Direct, omdat je dan standaard van €0 Eigen Risico geniet. Ook krijg je bij Allianz Direct 24/7 hulp en service en bieden we altijd vervangend vervoer aan bij schade. Wil jij ook veilig en verzekerd de weg op? Dan ben je bij Allianz Direct aan het juiste adres.

Vw golf autoverzekering afsluiten

Klaar om jouw Vw golf autoverzekering af te sluiten? Bereken dan direct je premie en rijdt vandaag nog verzekerd rond

Man met laptop

Benieuwd naar je premie?

Je weet het zo. Bereken je premie in 20 seconden en sluit direct af.

Was dit artikel nuttig?