Klant cadeau show oktober

Voor jou als klant introduceren wij de:

Klant Cadeau Show

Jij bent onze klant en dat waarderen wij enorm.

Daarom introduceren wij de Allianz Direct Klant Cadeau Show: een maandelijkse prijzenregen speciaal voor klanten. Een heel jaar lang! Wat je daarvoor hoeft te doen? Helemaal NIETS! Als klant speel je gratis, automatisch, en elke maand opnieuw.

Vergroot je winkansen

Met welke verzekering vergroot jij je winkansen?

Terug naar de startpagina

Nog 2 weken tot de volgende trekking

 • De prijzenregen van oktober

  Elke maand regent het meer dan 150 leuke en nuttige prijzen, van kleine tot grote cadeaus. Denk aan tankbonnen, bonnen van Ikea, Fonq, Intratuin en Mediamarkt, Google Nests, slipcursussen, Ferrari en Lamborghini Experiences, dashcams, brandveiligheidspakketten en meer!

Win jij één van de 170 prijzen?

Elke maand regent het prijzen. Ben je bij ons verzekerd? Dan ding je automatisch mee voor o.a.:

 • Woonveiligheid pakket

  Geen feesttoeter maar wel een alarm.

 • Fonq waardebon t.w.v €400

  Maak van je huis een thuis.

 • Auto wasset

  Voor als je liever zelf de handen uit de mouwen steekt.

Alles wat je moet weten over de Allianz Direct Klant Cadeau Show

Meedoen is makkelijk, je doet namelijk automatisch mee. Heb je gewonnen, dan krijg je van ons een bericht. Heb je toch een vraag, of wil je meer weten over de Klant Cadeau Show? Dan lees je het hier. 

 • Hoe doe ik mee?

  1. Heb je een lopende verzekering? Dan doe je mee. Elke maand opnieuw.
  2. Ben je een trouwe klant? Dan maak je extra kans! Voor elk extra jaar dat je bij ons verzekerd bent, krijg je namelijk een extra winkans!*
  3. Heb je meerdere verzekeringen? Dan maak je extra kans! Elke verzekering = een winkans!**
  4. Ook als je al een keer gewonnen hebt, maak je elke maand opnieuw kans!

  *De verzekeringen die meetellen zijn: Autoverzekering, Opstalverzekering, Inboedelverzekering, Aansprakelijkheidsverzekering. Meer verzekeringen afsluiten?

  **We gaan uit van de verzekering die het langst bij ons loopt. Dit geldt ook voor de online verzekering van Allianz en Allsecur.

  Wil je niet gratis en automatisch meedoen met de Klant Cadeau Show, meld je dan af via de button in een van de persoonlijke mailings over de Klant Cadeau Show.

 • Wanneer is de Klant Cadeau Show?

  De Klant Cadeau Show loopt in heel 2021. Er is een trekking aan het einde van elke maand.

 • Wat voor prijzen zijn er?

  Elke maand regent het leuke én nuttige prijzen, van klein tot groot. Denk aan tankbonnen, bonnen van Ikea, Fonq, Intratuin en Mediamarkt, Google Nests, slipcursussen, Ferrari en Lamborghini Experiences, brandveiligheidspakketten, dashcams, en meer!

 • Hoe vergroot ik mijn winkansen?

  Wij zijn blij met je én hopen dat je nog lang klant blijft. Daarom krijg je voor elk extra jaar dat je bij ons verzekerd bent, een extra winkans. En ook voor elke verzekering. Wil je overstappen? Bereken je premie en maak gebruik van onze gratis Opzegservice. 

 • Hoe weet ik of ik gewonnen heb?

  Elke maand krijgen de winnaars een persoonlijke winnaarsmail van ons. Ook krijg je elk begin van de maand een update met de prijzenregen van de komende maand.

 • Wat zijn de kleine lettertjes?

  Die zijn er niet! Heb je een lopende verzekering als de prijzenregen valt? Dan doe je mee! Elke maand opnieuw. Meedoen is gratis en automatisch, je hoeft hier niets extra’s voor te doen. Natuurlijk zijn er wel wat spelregels voor een duidelijke en eerlijke Klant Cadeau Show, je leest ze hier.

 • Ik heb een verzekering van Allsecur. Kan ik ook meedoen?

  Ja. Onze klanten met een lopende online verzekering van Allianz en van Allsecur, doen automatisch mee. Je hoeft je niet apart aan te melden.

 • Is deelname gratis?

  Ja. Wij organiseren de Klant Cadeau Show gratis voor klanten.

 • Waarom organiseren jullie de Klant Cadeau Show?

  We willen klanten onze waardering tonen. Natuurlijk vinden wij het heel fijn als je lang klant bent of meerdere verzekeringen hebt. Daarom belonen we deze klanten met extra winkansen. We hopen daarmee dat je klant blijft en/of meerdere verzekeringen bij ons afsluit.

 • Ik heb een vraag over een gewonnen prijs

  Allianz Direct kan geen vragen beantwoorden over (gewonnen) prijzen. Alle prijzen worden beheerd en verzonden door onze partner Keiretsu. Voor vragen kun je bij hen terecht op info@keiretsu.nl. Prijzen kunnen niet ingeruild worden voor iets anders of een geldbedrag.

 • Ik wil niet meedoen aan de Allianz Direct Klant Cadeau Show

  Wil je niet (meer) meedoen aan de Klant Cadeau Show? Jammer zeg! 

  Je kunt jezelf makkelijk afmelden. Dit doe je via de button in een van de persoonlijke mailings over de Klant Cadeau Show. Na de bevestiging ding je niet meer mee voor een van de prijzen. 

Nog meer kans maken op prijzen?

Hoe meer verzekeringen, hoe meer winkansen! Dus wacht niet langer en bescherm wat je lief is met al onze verzekeringen.

Bereken je premie
Vrouw buiten klantcadeaushow