Doorlopende reisverzekering kosten

Bij Allianz Direct geniet je van:

  • Het hele jaar door verzekerd voor al je reizen

  • Kies zelf je dekking

  • 24/7 SOS hulpverlening

  • Bagage meeverzekerd

  • Aan te vullen met dekking Wintersporten en Risicosporten

Wat zijn de doorlopende reisverzekering kosten bij Allianz Direct? Laat je verrassen door onze scherpe premies tegen gunstige voorwaarden.

Man skateboard buiten zonnig

Doorlopende reisverzekering kosten bij Allianz Direct

Heb je binnenkort een reis naar het buitenland gepland en wil je je graag verzekeren voor onvoorziene kosten voor verlies of schade? Met de Doorlopende Reisverzekering van Allianz Direct ben je goed verzekerd voor het moment dat je onverwacht in een noodsituatie terechtkomt. Lees alles over de voorwaarden en de doorlopende reisverzekering kosten.

Meerdere factoren bij de doorlopende reisverzekering kosten

Welke doorlopende reisverzekering kosten je maakt, is afhankelijk van de manier waarop je graag de vakantie doorbrengt. Houd je ervan om een enkele keer per jaar met het gezin op reis te gaan naar het Franse Bretagne om maximaal te ontspannen? In dat geval is een Basic reisverzekering voor jou ideaal, waarin alle basiselementen van de vakantie worden gedekt. Ga je echter graag een weekendje weg met je geliefde naar Parijs, op een safaritocht in Namibië of stap je op de latten voor de wintersportvakantie? Dan is een Comfort of Premium reisverzekering van Allianz Direct voordeliger. Hoe vaker en langer je op vakantie gaat, des te voordeliger de doorlopende reisverzekering kosten met een hogere dekking zijn.

De verschillende doorlopende reisverzekering kosten van Allianz Direct

Allianz Direct biedt aan reizigers drie varianten op de doorlopende reisverzekering: de Basic, Comfort en Premium Reisverzekering. De doorlopende reisverzekering kosten verschillen, waarbij je de voordeligste premie betaalt met de Basic Reisverzekering. Wie meer zekerheid zoekt voor een vakantie kiest een Comfort of Premium reisverzekering met meer dekking bij verlies en vertraging van bagage. Bij de Premium doorlopende reisverzekering geldt bovendien standaard een eigen risico van €0 voor de bagagedekking.

Aanvullende doorlopende reisverzekering kosten

Bij een doorlopende reisverzekering biedt Allianz Direct je de optie om aanvullende dekkingen af te sluiten. Bijvoorbeeld de dekking Wintersporten en Risicosporten. Met deze aanvullende dekking bij de doorlopende reisverzekering hoef je kosten bij diefstal van of schade aan de wintersportuitrusting niet te betalen. Allianz Direct vergoedt ook de huur van vervangende wintersportmaterialen en gemiste sportactiviteiten. Gaat je reis onverwacht niet door of moet je de vakantie eerder afbreken, bijvoorbeeld wegens ziekte? Met een Annuleringsverzekering krijg je de kosten vergoed die hiermee gemoeid zijn. 

Bereken je premie voor de doorlopende reisverzekering kosten 

Ben je benieuwd wat de doorlopende reisverzekering kosten bij Allianz Direct in jouw situatie zijn? Of vraag je je af welk bedrag je kunt besparen door over te stappen naar onze reisverzekering? Bereken dan direct je scherpe premie.

Was dit artikel nuttig?

Familie loopt buiten met kind

Reisverzekering nodig?

Met de Reisverzekering van Allianz Direct profiteer je van SOS hulpverlening, vergoeding voor verloren en vertraagde bagage. Kies uit Basic, Comfort of Premium en ontdek de wereld op jouw manier!