Doorlopende reisverzekering kosten

Bij Allianz Direct geniet je van:

  • 24/7 SOS hulpverlening

  • Bagage meeverzekerd

  • Keuze uit 60 of 90 dagen reizen

  • Europa of Wereldwijd incl. USA en Canada

  • Inclusief goede corona dekking

Wat zijn de doorlopende reisverzekering kosten bij Allianz Direct? Laat je verrassen door onze scherpe premies tegen gunstige voorwaarden.

Man skateboard buiten zonnig

Doorlopende reisverzekering kosten bij Allianz Direct

Heb je binnenkort een reis naar het buitenland gepland en wil je je graag verzekeren voor onvoorziene kosten voor verlies of schade? Met de doorlopende reisverzekering van Allianz Direct ben je goed verzekerd voor het moment dat je onverwacht in een noodsituatie terechtkomt. Lees alles over de voorwaarden en de doorlopende reisverzekering kosten.

Meerdere factoren bij de doorlopende reisverzekering kosten

Welke doorlopende reisverzekering kosten je maakt, is afhankelijk van de manier waarop je graag de vakantie doorbrengt. Houd je ervan om een enkele keer per jaar met het gezin op reis te gaan naar het Franse Bretagne om maximaal te ontspannen? In dat geval is een Basic reisverzekering voor jou ideaal, waarin alle basiselementen van de vakantie worden gedekt. Ga je echter graag een weekendje weg met je geliefde naar Parijs, op een safaritocht in Namibië of stap je op de latten voor de wintersportvakantie? Dan is een Comfort of Premium reisverzekering van Allianz Direct voordeliger. Hoe vaker en langer je op vakantie gaat, des te voordeliger de doorlopende reisverzekering kosten met een hogere dekking zijn.

De verschillende doorlopende reisverzekering kosten van Allianz Direct

Allianz Direct biedt aan reizigers drie varianten op de doorlopende reisverzekering: de Basic, Comfort en Premium Reisverzekering. De doorlopende reisverzekering kosten verschillen, waarbij je de voordeligste premie betaalt met de Basic Reisverzekering. Wie meer zekerheid zoekt voor een vakantie kiest een Comfort of Premium reisverzekering met meer dekking bij verlies en vertraging van bagage. Bij de Premium doorlopende reisverzekering is zelfs een annuleringsverzekering altijd inclusief. Verder is bij de Comfort en Premium reisverzekering het eigen risico €0.

Aanvullende doorlopende reisverzekering kosten

Naast de standaardpremie bij een reisverzekering biedt Allianz Direct je de optie om aanvullende dekkingen af te sluiten. Zo heb je de keuze uit een Annuleringsverzekering, Medische Kosten en Wintersport en Risicosporten dekking.

  • Annuleringsverzekering: Gaat de reis onverwacht niet door of moet je de vakantie wegens ziekte eerder afbreken? Met een annuleringsverzekering van Allianz Direct worden de kosten vergoed die hiermee gemoeid zijn. Zelfs bij een vertraging op de heenreis van meer dan 8 uur ontvang je van ons een vergoeding.
  • Medische Kosten: Veel mensen denken dat de zorgverzekering alle medische kosten in het buitenland vergoed. De zorgverzekeraar keert echter alleen de kosten van spoedeisende zorg uit aan de hand van de Nederlandse maatstaven. Dat betekent dat in landen waar de gezondheidszorg kostbaar is, zoals in Zwitserland, de Verenigde Staten of Canada, je met aanzienlijke kosten te maken krijgt. Door de aanvullende dekking Medische Kosten van Allianz Direct af te sluiten, ben je voor deze kosten gedekt.
  • Wintersport en Risicosporten: Met deze aanvullende dekking bij de doorlopende reisverzekering hoef je kosten bij diefstal of schade aan de wintersportuitrusting niet te betalen. Allianz Direct vergoedt zelfs vervangende wintersportmaterialen en gemiste sportactiviteiten.

Bereken je premie voor de doorlopende reisverzekering kosten 

Ben je benieuwd wat de doorlopende reisverzekering kosten bij Allianz Direct in jouw situatie zijn? Of vraag je je af welk bedrag je kunt besparen door over te stappen naar onze reisverzekering? Bereken dan direct je scherpe premie.

Was dit artikel nuttig?

Familie loopt buiten met kind

Reisverzekering nodig?

Met de Reisverzekering van Allianz Direct profiteer je van SOS hulpverlening, vergoeding voor verloren en vertraagde bagage. Kies uit Basic, Comfort of Premium en ontdek de wereld op jouw manier!