Auto bij strand met gezin

Doorlopende reisverzekering

Bij Allianz Direct geniet je van:
 • 24/7 SOS hulpverlening

 • Bagage meeverzekerd

 • Keuze uit 60 of 90 dagen reizen

 • Europa of Wereldwijd incl. USA en Canada

 • Inclusief goede corona dekking

Regel je doorlopende reisverzekering bij Allianz Direct. Met een doorlopende reisverzekering ben je het hele jaar door verzekerd tijdens al je vakanties.

Doorlopende reisverzekering

Een romantisch weekendje weg met je partner of met het hele gezin in een volgeladen auto naar Frankrijk; gedurende het jaar ga je geregeld op vakantie in het binnen- en buitenland. Met een doorlopende reisverzekering ben je het hele jaar door goed verzekerd. Hierdoor ga je op elk moment onbezorgd op reis. Bereken hier meteen je premie voor een doorlopende reisverzekering.

Voordelen van een doorlopende reisverzekering

Een doorlopende reisverzekering van Allianz Direct brengt meerdere voordelen met zich mee. Zo kun je de verzekering op elk moment afsluiten en voeg je eenvoudig aanvullende dekking als een annuleringsverzekering of een verzekering voor medische kosten toe. In de meeste gevallen is een doorlopende reisverzekering bovendien voordeliger dan een kortdurende reisverzekering, met name op het moment dat je vaker of langer op reis gaat. Je zit daarnaast niet direct aan een langlopend contract vast; na slechts één jaar kun je je doorlopende reisverzekering dagelijks stopzetten indien nodig.

Dekking van de doorlopende reisverzekering

Bij Allianz Direct heb je de keuze uit drie verschillende doorlopende reisverzekeringen:

 • De Basic reisverzekering
  Op het moment dat je in een noodsituatie verkeert of te maken krijgt met schade gedurende je vakantie lopen de kosten binnen een korte termijn hoog op. Bij de Basic Reisverzekering ontvang je 24/7 SOS hulpverlening van Allianz Direct. Onvoorziene, noodzakelijke extra reis- en verblijfkosten die je maakt, worden vergoed door de basis reisverzekering. Ook voor beschadiging of verlies van bagage ontvang je een vergoeding van maximaal €1.000. Voor vertraagde bagage, met minimaal 12 uur vertraging, ontvang je een vergoeding van maximaal €250. Het maximaal aantal reisdagen waarvoor je bent verzekerd bedraagt bij de basis reisverzekering 60 dagen.
 • De Comfort reisverzekering
  Wil je iets meer zekerheid tijdens je vakantie? Kies dan voor de Comfort doorlopende reisverzekering. Met deze doorlopende reisverzekering beschik je 90 dagen over dekking van Allianz Direct. Je bagage is voor €2.000 verzekerd bij verlies of schade. Bij een vertraging van je bagage van minimaal 12 uur ontvang je een vergoeding van €500. Belangrijk is om hierbij te vermelden dat annulering, Medische Kosten en Wintersporten & Risicosporten niet onder de dekking vallen, tenzij je deze aanvullend meeverzekert.
 • De Premium reisverzekering
  Wie zonder zorgen op reis wil, kiest de Premium doorlopende reisverzekering van Allianz Direct. Je bagage is in dit geval voor maximaal €3.000 vergoed bij schade of verlies. Voor vertraagde bagage geldt een vergoeding van €750. Bij deze verzekering geldt net als bij de Comfort reisverzekering een maximum aantal reisdagen van 90 dagen en standaard €0 eigen risico. Een belangrijk verschil met de Comfort reisverzekering is dat bij de Premium variant een Annuleringsverzekering is inbegrepen.

Met een scherpe premie en supersnelle schadeafhandeling hebben wij duizenden klanten naar tevredenheid geholpen. Kies direct de doorlopende reisverzekering die bij je past en ga op reis om de wereld te ontdekken!

Was dit artikel nuttig?

Reisverzekering nodig?

Met de Reisverzekering van Allianz Direct profiteer je van SOS hulpverlening, vergoeding voor verloren bagage en vertraging. Kies uit Basic, Comfort of Premium en ontdek de wereld op jouw manier!

Bereken je premie
Familie loopt buiten met kind