Goedkope annulerings­verzekering

Bij Allianz Direct geniet je van:

  • Tot €3.000 per persoon per reis

  • Annuleren

  • Onderbreken

  • Uitstellen

  • Vertraging heenreis

Geen zorgen voor de vakantie dankzij de goedkope annuleringsverzekering van Allianz Direct. Scherpe premie, ruime dekking en zonder zorgen op reis.

Jongen met koffer

Goedkope annuleringsverzekering van Allianz Direct

Ben je van plan om binnenkort op vakantie te gaan, maar gaat de reis niet door? Met de goedkope annuleringsverzekering van Allianz Direct ben je gedekt voor de extra kosten die hierbij kunnen ontstaan. Het annuleren van je reis is immers al vervelend genoeg. Bereken nu je premie voor de goedkope annuleringsverzekering.

Wat is een goedkope annuleringsverzekering?

Tijdens je vakantie word je ziek en is een medische ingreep nodig van jou of je reispartner, een naast familielid overlijdt of je krijgt te maken met een echtscheiding. In al deze situaties moet je vakantie worden geannuleerd of eerder worden afgebroken. De goedkope annuleringsverzekering van Allianz Direct vergoedt de kosten voor de annulering door een gebeurtenis die binnen de dekking van de verzekering valt. Ook als je onverwachts je vakantie moet afbreken, krijg je van Allianz Direct een vergoeding voor de niet opgenomen vakantiedagen.

Maximale vergoeding bij Allianz Direct goedkope annuleringsverzekering

Hoe hoog het bedrag is waarvoor je gedekt bent, is afhankelijk van de verzekering die je hebt afgesloten. Zo geldt een maximale dekking van €1.500 per persoon per vakantie bij de Comfort reisverzekering. Het maximale bedrag dat jaarlijks wordt vergoed is €7.500. Sluit je een Premium reisverzekering af, dan ontvang je het dubbele aan dekking per persoon per reis, namelijk €3.000, met een maximumbedrag van €15.000 per jaar. De goedkope annuleringsverzekering moet je hiervoor wel maximaal 14 dagen na je boekingsdatum hebben aangevraagd bij Allianz Direct. Ook moet je je reisaanbieder binnen 72 uur laten weten dat je de vakantie annuleert of onderbreekt.

Eén annuleringsverzekering voor het hele gezin

De reis- en annuleringsverzekering van Allianz Direct sluit je gemakkelijk af voor het hele gezin. Ieder thuiswonend en uitwonend of voltijd studerend kind tot de leeftijd van 30 jaar valt bij ons onder de kinderen van je gezin. Of je nu met zijn allen of apart op reis gaat, de goedkope annuleringsverzekering van Allianz Direct geldt voor het complete gezin.

Vergoeding van reis- en verblijfkosten bij COVID-19

Ben je op vakantie en maak je extra verblijf- en reiskosten, aangezien je door het coronavirus voor een langere tijd op je vakantiebestemming moet verblijven? Als het gaat om een reisgebied met een groene of gele kleurcode ben je voor deze kosten verzekerd. Reis je naar een land met een oranje kleurcode? Dan ontvang je alleen een vergoeding voor medische kosten als je je hiervoor hebt verzekerd. Een vergoeding voor kosten in een gebied met een rode kleurcode is helaas niet mogelijk.

Sluit een goedkope annuleringsverzekering af bij Allianz Direct

Ben je benieuwd wat de voorwaarden zijn van de goedkope annuleringsverzekering van Allianz Direct? Bekijk hier dan direct de premie en ga zonder zorgen op reis.

Was dit artikel nuttig?

Vrouw in tuin ruikt aan kruidenplanten

Reisverzekering Comfort

De Comfort reisverzekering van Allianz Direct is ideaal wanneer je comfortabel op reis wilt, zonder zorgen. Je geniet van goede voorwaarden en een scherpe premie, waar wacht je nog op?