Inboedel­verzekering All Risk

 • €0 eigen risico

 • Sleutels gestolen? Vervangende sloten verzekerd tot €1.000

 • Audio- en computerapparatuur verzekerd tot €15.000

 • Inboedel uitwonend studerend kind meeverzekerd tot €5.000

 • Schade die je per ongeluk zelf aan je spullen veroorzaakt

Brand, diefstal, neerslag, storm en lekkage: bij ons zijn de spullen in je woning goed verzekerd. Met de All Risk dekking ben je ook nog eens verzekerd als je per ongeluk zelf schade aan je spullen veroorzaakt.

Gezin thuis binnen

Met een Inboedelverzekering zijn al je spullen in huis goed verzekerd voor verschillende schades. Wil je nog meer zekerheid? Dan kies je voor de Inboedelverzekering All Risk. Hiermee zijn ook door jou veroorzaakte schades verzekerd. Op deze pagina vertellen we je er alles over!

Wat is een all risk inboedelverzekering?

Misschien ken je de Inboedelverzekering wel en vraag je je nu af "Wat is een inboedelverzekering All Risk dan?". Eigenlijk is dit een uitgebreide Inboedelverzekering. Met de Inboedelverzekering zijn de spullen in je woning verzekerd. Het gaat hierbij om alle losse, verplaatsbare items in je huis. Je bent dan verzekerd voor vrijwel alle schade aan je inboedel, zoals door brand, inbraak en storm. Wel zo fijn!

Toch kan het gebeuren dat je spullen beschadigen door andere oorzaken, bijvoorbeeld doordat je zelf per ongeluk iets laat stukvallen of omstoot. Dit valt niet onder de Inboedelverzekering, tenzij je de aanvullende All Risk dekking afsluit. Daarmee dek je schades die je per ongeluk zelf maakt namelijk ook.

All risk dekking: Wat is er wel en niet verzekerd?

Met de All Risk Inboedelverzekering ben je verzekerd voor allerlei schadeoorzaken. Zo is schade aan je inboedel door brand, inbraak, storm en waterschade gedekt. Daarbovenop is schade die je per ongeluk zelf veroorzaakt, zoals het omstoten van een glas wijn op de bank, ook verzekerd. Check vooral eens de voorwaarden voor het volledige overzicht, en check hieronder ook het verschil tussen de Inboedelverzekering met of zonder All Risk dekking.

Je spullen zijn goed verzekerd bij Allianz Direct

Bij Allianz Direct ben je tegen een lage premie prima verzekerd voor vrijwel alle schade aan je inboedel. Wil je iets meer zekerheid? Dan kan je aanvullend kiezen voor All Risk. Dan ben je ook verzekerd als je per ongeluk zelf iets beschadigt.
Inboedelverzekering zonder All Risk dekking

Je bent verzekerd voor:

 • Brand, blus- en rookschade
 • Inbraak, diefstal en vandalisme
 • Regen, hagel, sneeuw en storm
 • Omvallende bomen en hijskranen
 • Waterschade, bijvoorbeeld door leidingbreuk
Inboedelverzekering met All Risk dekking

Je bent verzekerd voor:

 • Door jou veroorzaakte schades
 • Brand, blus- en rookschade
 • Inbraak, diefstal en vandalisme
 • Regen, hagel, sneeuw en storm
 • Omvallende bomen en hijskranen
 • Waterschade, bijvoorbeeld door leidingbreuk

Eigen risico bij een All risk inboedelverzekering

Het eigen risico is een bedrag dat je zelf betaalt in het geval van schade. Je verzekeraar betaalt vervolgens de rest. Bij Allianz Direct heb je bij je woonverzekering geen eigen risico, dus er is ook geen eigen risico bij de Inboedelverzekering All Risk. Als je schade hebt die onder de All Risk Inboedelverzekering valt, hoef je dus zelf niet extra bij te leggen. Wij vergoeden de schade. Dat scheelt!

All risk inboedelverzekering afsluiten bij Allianz Direct

All Risk Inboedelverzekering afsluiten? Bereken direct je premie en regel het vandaag nog! Bij Allianz Direct geniet je namelijk van de scherpste premie en uitgebreide voorwaarden, ook wanneer je per ongeluk zelf je spullen beschadigt. Je spullen zijn goed verzekerd en bij de meeste spullen keren we minimaal 3 jaar uit o.b.v. nieuwwaarde. 

Veelgestelde vragen over de Inboedelverzekering All Risk

 • Wat valt onder inboedelverzekering all risk?

  Onder de Inboedelverzekering All Risk vallen schades aan de spullen in je woning die buiten je schuld om gebeuren. Denk hierbij aan brand, inbraak of storm, maar ook schades die je per ongeluk zelf veroorzaakt. Als bijvoorbeeld je kinderen met speelgoed een kastje beschadigen, wordt dat ook gedekt onder de Inboedelverzekering All Risk.  

 • Is een inboedelverz all risk of niet?

  Een Inboedelverzekering is niet All Risk, tenzij je de aanvullende dekking All Risk erbij afsluit. Zonder deze aanvullende dekking is schade die je per ongeluk zelf aan je spullen veroorzaakt niet gedekt. Met de All Risk dekking is dit wel verzekerd. 

 • Is All risk Inboedelverzekering nodig?

  Een All Risk Inboedelverzekering is niet verplicht, maar biedt wel de meest uitgebreide dekking voor je spullen in huis. Het kan een goede keuze zijn als je waardevolle spullen bezit of extra zekerheid wilt. Als je bijvoorbeeld kinderen hebt, kan het zijn dat er meer ongelukjes in huis gebeuren waarbij spullen beschadigen, dan ben je blij met een All Risk Inboedelverzekering. Met deze verzekering ben je niet alleen gedekt voor schade door externe factoren zoals brand of diefstal, maar ook voor schade die je zelf per ongeluk veroorzaakt. Check vooral ook even de voorwaarden voor de exacte dekking en uitsluitingen.

 • Wat kost een all risk inboedelverzekering?

  De kosten van een All Risk Inboedelverzekering verschillen en worden bepaald door verschillende factoren. Zo spelen de waarde van je inboedel, het type woning, de ligging van je woning en je adres en gezinssamenstelling een rol. De All Risk verzekering is over het algemeen een paar euro duurder dan een standaard Inboedelverzekering, maar biedt ook een uitgebreidere dekking. Bereken online direct je premie, dan weet je precies wat een All Risk Inboedelverzekering jou kost.

Couple playing guitar

Jouw inboedel is veilig bij ons

Bij Allianz Direct verzeker je de spullen in je huis voor vrijwel alle schade, standaard met €0 eigen risico.