Boete onverzekerd rijden

Als autobezitter ben je verplicht je auto te verzekeren. Uiteraard zit je niet te wachten op een onverzekerd rijden boete. Bij Allianz Direct verzeker jij je auto direct online en voorkom je een boete voor onverzekerd rijden.

Gelukkige familie

Auto niet verzekerd: wanneer boete?

In Nederland ben je verplicht om je auto minimaal WA te verzekeren. Rijden zonder verzekering kost de maatschappij veel geld, dus wordt hier streng op gecontroleerd. Staat er een auto op jouw naam en ben je niet verzekerd? Dan kost dit jou €650. Maar dat is niet alles. Als je een schade rijdt draai je zelf op voor de kosten van het herstel aan je auto. Veroorzaak je een aanrijding? Dan word je aansprakelijk gesteld. Zonder verzekering draai je zelf voor deze kosten op, die flink kunnen oplopen. Daarom is het uiterst belangrijk dat je jouw auto minimaal WA verzekerd. Een boete voor onverzekerd rijden voorkom je gemakkelijk en snel dankzij Allianz Direct.

Waarom je je auto verzekert bij Allianz Direct

Je auto verzekeren bij Allianz Direct levert je direct een aantal interessante voordelen op:

  • Je eigen risico van de autoverzekering bedraagt altijd €0
  • Je verzekering is elke dag te wijzigen of op te zeggen
  • Je bent bij schade verzekerd van vervangend vervoer
  • Je bent altijd verzekerd van een vriendelijke en behulpzame klantenservice
  • Voorkom dankzij Allianz Direct een onverzekerd rijden boete

Een boete voor onverzekerd rijden voorkomen? Of direct bij aanschaf van een auto een verzekering afsluiten? Bereken je premie online via Allianz Direct en sluit direct je autoverzekering af. De premie die je betaalt aan je autoverzekering is vele malen goedkoper dan boetes vanuit het RDW en de politie. Zorg daarom dat je je auto tijdig verzekert en blijf netjes aan je premieverplichtingen voldoen. Hiermee voorkom je dat je een forse boete krijgt opgelegd.

Man met laptop

Benieuwd naar je premie?

Je weet het zo. Bereken je premie in 20 seconden en sluit direct af.