Vrouw buiten met surfplank

Onverzekerd rijden

Voorkom onverzekerd rijden met Allianz Direct:
 • checkmark

  Standaard €0,- Eigen Risico

 • checkmark

  Dagelijks wijzigen en opzeggen

 • checkmark

  Altijd vervangend vervoer bij schade

Onverzekerd rijden is niet verstandig. Iedere autobezitter in Nederland is verplicht om minimaal een WA-verzekering af te sluiten voor de auto. Hiermee wordt het risico op schade door jouw toedoen afgedekt. Zodra je een auto hebt gekocht, verzeker je deze bij een verzekeraar naar keuze. Wil je een goedkope premie en uitstekende voorwaarden? Breng dan je auto onder bij Allianz Direct en bereken eenvoudig online je premie via de site.

Rijden zonder verzekering

Onverzekerd rijden is nooit verstandig. Hiermee riskeer je namelijk een boete vanuit de RDW of de politie. De Rijksdienst voor Wegverkeer mag jou bij rijden zonder verzekering een boete opleggen van €40,-. Word je daarnaast aangehouden door de politie? Dan komt er een bedrag van €550,- bovenop. Uiteraard zit je niet op zulke hoge boetes te wachten, dus ga je op zoek naar een passende autoverzekering voor je voertuig. Bij Allianz Direct geniet je van een scherpe premie en prima voorwaarden.

Waarom je je auto verzekert bij Allianz Direct

Onverzekerd rijden voorkom je dus door het afsluiten van een autoverzekering. Waarom breng je je autoverzekering onder bij Allianz Direct?

 • Je eigen risico van de autoverzekering bedraagt altijd €0,-
 • Je verzekering is dagelijks te wijzigen of op te zeggen
 • Je kunt bij schade gebruik maken van de thuisbrengservice
 • Je kunt ook bij Allianz Direct terecht voor al je woonverzekeringen

Rijden zonder verzekering is dus niet nodig. Sluit daarom vandaag nog je verzekering af bij Allianz Direct.

Voorkom onverzekerd rijden bij Allianz Direct

Wil je onbezorgd de weg op en een boete voorkomen vanwege onverzekerd rijden in je auto? Verzeker dan gemakkelijk online je auto bij Allianz Direct en profiteer van alle bijkomende voordelen. Er is altijd een dekking die goed bij jouw auto past. Het berekenen van je autopremie doe je gemakkelijk via de site van Allianz Direct.

Benieuwd naar je premie?

Je weet het zo. Bereken je premie in slechts 2 minuten en sluit direct af.

Bereken je premie
Man met laptop