Dure auto verzekeren

Bij Allianz Direct:

  • €0 Eigen Risico

  • Dagelijks wijzigen en opzeggen

  • Altijd vervangend vervoer bij schade

Man thuis drinkt

Een dure auto verzekeren wordt lastig als de nieuwwaarde hoger ligt dan € 80.000,-. Een duur of exclusief voertuig is niet overal te verzekeren. Het is wellicht een poging waard bij je huidige verzekeraar, maar vaak is het niet mogelijk. Soms maakt je huidige verzekeraar een uitzondering vanwege meerdere polissen die je hebt lopen en een positief aantal schadevrije jaren. Maar wat als een dure autoverzekering geen optie is? Dan ga je op zoek naar een alternatief.

Waar kan je een dure auto verzekeren?

Een dure auto verzekeren kan bij een gespecialiseerde autoverzekeraar. Dit is een partij die zich exclusief richt op het verzekeren van dure auto's. Houd er echter wel rekening mee dat de premie hiervan vele malen hoger ligt bij een gewone autoverzekeraar. Gelukkig komt er meer beweging in de verzekeringsmarkt en is het bijvoorbeeld mogelijk om ook bij Delta Lloyd een dure auto te verzekeren.

Tips bij het afsluiten van een exclusieve autoverzekering

Heb je een kostbare auto aangeschaft en wil je het voertuig goed verzekeren voor je de weg opgaat? Wij voorzien je graag van een aantal praktische tips:

  • Vergelijk de diverse verzekeraars via een online premievergelijking;
  • Contacteer je huidige verzekeraar omtrent de mogelijkheden;
  • Draag zorg voor een goede diefstalbeveiliging;
  • Beslis wat je maximaal wilt betalen aan verzekeringspremie.

Sluit een autoverzekering dankzij een verzekeringsspecialist

Een dure auto verzekeren is mogelijk, maar het vergt wel de nodige voorbereidingen. Zorg daarom dat je tijdig op zoek gaat naar een passende verzekering voor het voertuig dat je op het oog hebt. Houd rekening met strenge beveiligingseisen vanuit een verzekeraar. Bij het vergelijken van de diverse aanbieders is het raadzaam ook de voorwaarden met elkaar te vergelijken. Kom je er niet uit? Laat een verzekeringsprofessional met je meekijken en ga voor de beste exclusieve autoverzekering.

Vrouw met kat

Wil je een complete dekking?

Met een All Risk verzekering is alle schade gedekt. Het maakt niet uit of deze bij jezelf of bij een ander is veroorzaakt. Deze dekking wordt het meest gekozen bij auto’s jonger dan 6 jaar.