Vind een Mercedes autoverzekering

Bij Allianz Direct:

  • Standaard €0,- Eigen Risico

  • Dagelijks wijzigen en opzeggen

  • Altijd vervangend vervoer bij schade

Vrouwen thuis die koken

Mercedes autoverzekering

Heb je een nieuwe of tweedehands Mercedes gekocht en wil je het voertuig voordelig verzekeren? Bij Allianz Direct gaan een aantrekkelijke premie en goede voorwaarden uitstekend samen. Wij bieden jou dan ook een passende Mercedes autoverzekering voor jouw recent aangeschafte Mercedes. Heb je elders een verzekering voor je Mercedes lopen, maar ben je niet tevreden met je huidige verzekeraar? Bereken online je premie bij Allianz Direct en maak kennis met onze klantvriendelijke service.

Alleen het beste voor je Mercedes

Mercedes, dat werd vernoemd naar de dochter van één van de grootste klanten van het Duitse automerk, staat bekend om haar stijlvolle personenauto’s, busjes en bestelwagens. Het is dan ook logisch dat je deze auto zo goed mogelijk wilt verzekeren. Bij Allianz Direct kies je daarom een autoverzekering die past bij jouw wensen én je Mercedes. Daarnaast sluit je gemakkelijk een aanvullende verzekering zoals pechhulp onderweg af als je geen enkel risico wilt lopen.

Welke Mercedes autoverzekering kies je?

Welke Mercedes autoverzekering je kiest, is onder meer afhankelijk van het bouwjaar en type van je Mercedes. Een nieuw voertuig verzeker je natuurlijk allrisk, terwijl je met een wat ouder voertuig de keuze maakt voor een beperkte cascodekking. Is je auto ouder dan vijftien jaar? Wellicht volstaat een WA-dekking of zijn er mogelijkheden voor een youngtimer-verzekering. De hoogte van de premie wordt verder bepaald door jouw leeftijd als regelmatige bestuurder en je schadevrije jaren.

Gemakkelijk je Mercedes verzekeren bij Allianz Direct

Wil je een voordelige Mercedes autoverzekering afsluiten? Dan zit je bij Allianz Direct helemaal goed. Wij hebben voor elke Mercedes een passende autoverzekering. Hierdoor kun je goed verzekerd de weg op en bespaar je ook nog eens op je verzekeringspremie. Heb je advies nodig bij het verzekeren van je Mercedes? Neem dan contact op met onze klantenservice en laat je bijstaan door onze verzekeringsprofessionals. Allianz Direct  helpt je graag op weg in het afsluiten van een Mercedes autoverzekering op maat.

Vrouw met kat

Wil je een complete dekking?

Met een All Risk verzekering is alle schade gedekt. Het maakt niet uit of deze bij jezelf of bij een ander is veroorzaakt. Deze dekking wordt het meest gekozen bij auto’s jonger dan 6 jaar.