Mercedes autoverzekering

Bij al onze verzekeringen:

  • Bereken je premie in 20 seconden en sluit af in 3 minuten

  • Altijd vervangend vervoer bij schade

  • 24/7 directe hulp en service

  • Meest gekozen autoverzekering op Independer en Autoverzekering.nl

Gezin in auto

Mercedes autoverzekering

Rijd je een Mercedes of word je binnenkort de trotse eigenaar van een Mercedes? Dan wil je daar een goede autoverzekering voor. Met de juiste Mercedes autoverzekering kun jij zorgeloos rondrijden en is eventuele schade gedekt. De dekking van de schade hangt wel af van de Mercedes autoverzekering die je kiest. Welke autoverzekering het beste bij jou Mercedes past, hangt af van je budget, maar ook de persoonlijke wensen die jij stelt aan de autoverzekering Mercedes. Voor je Mercedes autoverzekering kun je kiezen uit drie soorten autoverzekeringen: WA, Beperkt Casco en All Risk.

Soorten autoverzekering Mercedes

Welke autoverzekering je kiest, hangt af van de dekking die jij wilt. Ga je voor een WA-autoverzekering? Dan is je Mercedes gedekt volgens de wettelijke verplichting en ben je verzekerd voor schade aan anderen. De WA-dekking wordt het meest gekozen bij auto’s die ouder dan 12 jaar zijn.

Een bredere dekking voor je Mercedes autoverzekering is de Beperkt Casco. Hiermee ben je ook verzekerd voor schade aan je eigen auto, bijvoorbeeld door brand, inbraak, storm of dieren. Daarnaast ben je met de Beperkt Casco dekking verzekerd voor diefstal en is ook ruitschade gedekt. Deze autoverzekering Mercedes is het meest gekozen voor auto’s die tussen de 6 en 12 jaar oud zijn.

De meest complete dekking krijg je bij je Mercedes autoverzekering All Risk. Behalve voorgenoemde dekkingen, ben je met deze dekking ook verzekerd voor schade door aanrijding en vandalisme. De All Risk autoverzekering wordt het meest gekozen bij auto’s die jonger dan 6 jaar oud zijn. De All Risk autoverzekering is de meest complete dekking die je kunt kiezen.

Mercedes Benz autoverzekering

De Mercedes Benz staat bekend om de luxe uitvoering en het iconische design. Mercedes Benz is een luxewagen bij uitstek! Ben je op zoek naar een Mercedes Benz autoverzekering? Dan is het slim om eerst autoverzekeringen te vergelijken. Dit kan gemakkelijk online via vergelijkingssites zoals Independer. Zo vind je de Mercedes Benz autoverzekering die bij jou past!

Mercedes autoverzekering bij Allianz Direct

Afhankelijk van welke Mercedes je hebt, kun je je Mercedes autoverzekering afsluiten bij Allianz Direct. Om onze premie zo scherp mogelijk te houden, maar ook omdat sportievere modellen verhoogd risico met zich meebrengen, accepteren wij niet alle auto’s. Mercedes is een automerk van hoge waarde met behoorlijk vermogen, dus je doet er goed om online je premie te berekenen om te kijken of we je Mercedes autoverzekering accepteren. Meer informatie over premiebepaling en acceptatie vind je in onze blog.

 

 

Vrouw met kat

Wil je een complete dekking?

Met een All Risk verzekering is alle schade gedekt. Het maakt niet uit of deze bij jezelf of bij een ander is veroorzaakt. Deze dekking wordt het meest gekozen bij auto’s jonger dan 6 jaar.

Was dit artikel nuttig?