Koppel praat in auto

Porsche autoverzekering

Bij Allianz Direct:
  • checkmark

    Standaard €0,- Eigen Risico

  • checkmark

    Dagelijks wijzigen en opzeggen

  • checkmark

    Altijd vervangend vervoer bij schade

Heb je een Porsche gekocht en wil je goed verzekerd de weg op? Dat begrijpen we bij Allianz Direct maar al te goed. Het is immers een kostbare en exclusieve sportauto. Sluit daarom een Porsche autoverzekering af bij Allianz Direct. Dit kan voor Porsches met een vermogen van maximaal 300kW. Wij bieden jou een scherpe premie én uitstekende voorwaarden. Zo heb jij nergens omkijken naar als je met je Porsche de weg op gaat.

Kies de juiste dekking

Een Porsche goed verzekeren is verstandig. Dit Duitse automerk –opgericht in 1938 en zeer succesvol op het gebied van autosport- is nu eenmaal vrij kostbaar en exclusief. Een WA-dekking afsluiten is verplicht, maar je kunt deze uitbreiden met een beperkte casco- of allrisk-dekking. Hou er echter wel rekening mee dat er beveiligingseisen zijn vanuit de verzekeraar. Het risico op diefstal van een Porsche is vrij groot en een schade-uitkering is voor verzekeraars kostbaar.

Waarom je Porsche verzekeren bij Allianz Direct

Een Porsche autoverzekering afsluiten bij Allianz Direct levert jou als verzekerde altijd voordelen op. Zo krijg je vervangend vervoer bij schade en heb je standaard €0,- eigen risico. Wil je extra veilig op de weg op met je sportauto? Sluit dan een extra verzekering af zoals een nieuwwaarderegeling. Zo krijg je –als je auto gestolen wordt of total loss is- een bedrag uitgekeerd waarmee je dezelfde Porsche kunt terugkopen. Stap daarom over naar Allianz Direct en ontdek welke scherpe premie wij jou bieden voor je Porsche.

Sluit online een Porsche verzekering af bij Allianz Direct

Het berekenen van je premie en het afsluiten een Porsche autoverzekering doe je gemakkelijk online. Vul de gegevens in op de site en zie direct wat je aan premie betaalt. Dankzij ons ga je veilig de weg op en weet je zeker dat je goed verzekerd in je Porsche rijdt. Aarzel daarom niet, maar sluit online een autoverzekering voor je Porsche af bij Allianz Direct.

Wil je een complete dekking?

Met een All Risk verzekering is alle schade gedekt. Het maakt niet uit of deze bij jezelf of bij een ander is veroorzaakt. Deze dekking is aanbevolen bij auto’s jonger dan 6 jaar.

Lees meer over All Risk
Vrouw met kat