Porsche verzekering

Heeft jouw Porsche een vermogen van maximaal 300kW? Verzeker 'm dan bij Allianz Direct:

  • Standaard €0,- Eigen Risico

  • Dagelijks wijzigen en opzeggen

  • Altijd vervangend vervoer bij schade

Koppel praat in auto

Ben jij een trotse Porsche bezitter? Zorg dan dat jouw auto goed is verzekerd. Denk goed na over welke Porsche verzekering er bij jou en je waardevolle sportauto past: een WA, een Beperkt Casco óf een Allrisk autoverzekering.

Porsche verzekeren

Een Porsche goed verzekeren is verstandig. Het verschilt per persoon en type auto, wat de beste Porsche verzekering is. Dit zijn de basisverzekeringen waar je uit kunt kiezen:

  • WA: een WA-verzekering is een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering en vergoed de schade die jij bij anderen veroorzaakt. Schade aan je eigen Porsche, door bijvoorbeeld weersomstandigheden of diefstal, vallen niet onder deze verzekering.
  • Beperkt Casco: deze autoverzekering vergoedt schade door diefstal, weersomstandigheden, brand, ruitbreuk of een botsing met loslopende dieren. Deze verzekering is vaak maar iets duurder dan WA, en dan is je Porsche wel veel beter verzekerd.
  • All Risk: Bij All Risk wordt alle schade vergoed. Veroorzaak jij zelf schade? Ook dan wordt de schade aan je eigen Porsche door de autoverzekering betaald.

Verzekering Porsche

Een WA-dekking afsluiten is verplicht, maar je kunt deze uitbreiden met Beperkt Casco of All Risk. Houd er echter wel rekening mee dat er altijd beveiligingseisen zijn vanuit de verzekeraar. Het risico op diefstal van een Porsche is nou eenmaal aanwezig en een schade-uitkering is voor verzekeraars kostbaar.

Porsche autoverzekering

Denk goed na over jouw wensen met betrekking tot de Porsche autoverzekering en hoeveel schade je eventueel zelf wilt betalen. Kies je voor een hogere premie en All Risk of voor een lager maandbedrag en minder dekking? De beste Porsche verzekering is in iedere situatie anders.

Verzekering Porsche 911

Bij Allianz Direct snappen we maar al te goed dat jij dol bent op je kostbare en sportieve Porsche. Een Porsche autoverzekering afsluiten bij Allianz Direct levert jou als verzekerde altijd voordelen op. Zo krijg je in veel gevallen vervangend vervoer bij schade en heb je standaard €0,- eigen risico. Wil je extra veilig op de weg op met je sportauto? Sluit dan een aanvullende dekking af zoals verlengde aanschaf- of nieuwwaarde. Zo krijg je - als je auto gestolen wordt of total loss is - een bedrag uitgekeerd waarmee je dezelfde Porsche kunt terugkopen. Stap daarom over naar Allianz Direct en ontdek welke scherpe premie wij jou bieden voor je Porsche.

Sluit online een Porsche verzekering af bij Allianz Direct

Let op: je kunt een Porsche alleen bij Allianz Direct verzekeren als deze een maximaal motorvermogen van 300kW heeft. Het berekenen van je premie en het afsluiten een Porsche autoverzekering doe je gemakkelijk online. Vul je kenteken in en zie direct wat je aan premie betaalt. Dankzij ons ga je veilig de weg op en weet je zeker dat je goed verzekerd in je Porsche rijdt.

video player
Externe video content

Deze video wordt geladen door YouTube. Google verzamelt informatie over jouw interactie met deze video door gebruik te maken van cookies en kan deze informatie gebruiken om advertenties te tonen. Accepteer de cookies om door te gaan naar de video.

Hoe kan ik mijn auto het beste verzekeren: WA, Beperkt Casco of All Risk? © Allianz Direct
Vrouw met kat

Wil je een complete dekking?

Met een All Risk verzekering is alle schade gedekt. Het maakt niet uit of deze bij jezelf of bij een ander is veroorzaakt. Deze dekking wordt het meest gekozen bij auto’s jonger dan 6 jaar.