Reisverzekering auto

Bij al onze verzekeringen:

  • Standaard €0,- Eigen Risico

  • Dagelijks wijzigen en opzeggen

  • Altijd vervangend vervoer bij schade

Ga je binnenkort op vakantie met je auto? Of rijdt je vaak in het buitenland? Check dan of je goed bent verzekerd voor je reis.

Auto reisverzekering

Ga je op korte termijn met de auto op vakantie naar het buitenland? Het afsluiten van een reisverzekering voor de auto beschermt je tegen allerlei ongemakken. Of je nou een Renault, Ford, Toyota, Nissan of Mercedes rijdt, pech of een ongeval liggen altijd op de loer. Op zo'n moment is goede hulp onmisbaar. Met een reisverzekering voor de auto bescherm jij jezelf tegen financiële gevolgen die ontstaan na schade én je verzekert je van een eventuele schade-uitkering.

Waarom voor je auto een reisverzekering afsluiten?

Wat maakt een auto reisverzekering nu zo belangrijk? Een reisverzekering voor de auto dekt diverse kosten in geval van pech of een ongeval. Dit zijn kosten die je liever niet voor eigen rekening neemt. In het buitenland lopen kosten vaak hoog op. Het is daarom een prettig idee dat je met de auto op vakantie kan zónder dat je bang hoeft te zijn voor extra kosten na een ongeval of aanrijding.

Wat valt er onder de dekking van een reisverzekering auto buitenland?

De reisverzekering auto buitenland beschikt veelal over een basisdekking en een aanvullende module. Met de basisdekking verzeker jij je van berging en vervoer naar Nederland, maar ook plaatselijke sleepkosten worden vergoed door de reisverzekeraar. De aanvullende module verzekert bijvoorbeeld reparatiekosten aan je auto en een extra overnachting die je moet maken vanwege de reparatie. Moet je langer dan twee dagen wachten? Bij diverse verzekeraars heb je recht op vervangend vervoer.

Sluit online een reisverzekering voor de auto

Een reisverzekering voor de auto is een uitkomst bij elke vakantie naar het buitenland. Het maakt onderdeel uit van een goede voorbereiding. Pech overkomt iedereen en doet zich ook voor bij een vakantie in Duitsland, Frankrijk of elders in Europa. Zorg daarom voor een goede reisverzekering voor de auto en beleef meer plezier aan je reis met de auto of caravan. 

Familie loopt buiten

Wij staan voor je klaar in heel Europa

Met de Pechhulp Verzekering repareren we je auto in binnen- en buitenland. Is reparatie niet ter plekke mogelijk? Dan brengen we ‘m naar een garage in de buurt en krijg je vervangend vervoer.