Vind een Suzuki autoverzekering

Bij Allianz Direct:

  • Standaard €0,- Eigen Risico

  • Dagelijks wijzigen en opzeggen

  • Altijd vervangend vervoer bij schade

Familie buiten en auto

Heb je een nieuwe of tweedehands Suzuki gekocht en wil je het voertuig goed verzekeren? Dan ben je bij Allianz Direct aan het juiste adres. Hier lees je welke verzekeringen wij aanbieden voor jouw Suzuki en hoe je ‘m het beste verzekert.

Jouw Suzuki verdient de beste verzekering

Suzuki’s zijn mooie auto’s die, in de nieuwere modellen, vaak vol slimme innovaties zitten.  Daarnaast is Suzuki een bekende en betrouwbare producent van auto’s en motoren, die al jaren tot de topproducenten van autovoertuigen toebehoort. Als trotse eigenaar van je Suzuki wil je natuurlijk dat je auto in optimale staat is – en blijft.

Welke Suzuki autoverzekering past bij jou?

Voor je geliefde Suzuki hebben wij een aantal autoverzekeringen. De beste verzekering voor je auto hangt af van onder meer het bouwjaar en het type Suzuki dat je rijdt:

  • Voor een nieuw voertuig is Allriskverzekering ideaal, dan wil je geen risico’s lopen.
  • Bij een ouder voertuig (6 tot 12 jaar) volstaat een Beperkt Cascoverzekering vaak ook.
  • Heb je een Suzuki van 15 jaar of ouder? Dan is een WA-dekking al voldoende.

 Naast de leeftijd en het type van je auto, wordt de hoogte van je premie berekend aan de hand van jouw schadevrije jaren en je leeftijd.

Verzeker je Suzuki makkelijk bij Allianz Direct

Welke optie je ook kiest, bij Allianz Direct kan je Suzuki verzekerd de weg op. Heb je nog vragen, of wil je advies bij het afsluiten van een Suzuki autoverzekering? Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar en helpen jou graag bij het maken van de juiste keuze.

video player
Externe video content

Deze video wordt geladen door YouTube. Google verzamelt informatie over jouw interactie met deze video door gebruik te maken van cookies en kan deze informatie gebruiken om advertenties te tonen. Accepteer de cookies om door te gaan naar de video.

Hoe kan ik mijn auto het beste verzekeren: WA, Beperkt Casco of All Risk? © Allianz Direct
Vrouw met kat

Wil je een complete dekking?

Met een All Risk verzekering is alle schade gedekt. Het maakt niet uit of deze bij jezelf of bij een ander is veroorzaakt. Deze dekking wordt het meest gekozen bij auto’s jonger dan 6 jaar.