Man thuis met hond

Zakelijke autoverzekering afsluiten?

Bereken je premie online, bij Allianz Direct:
 • checkmark

  Standaard €0,- Eigen Risico

 • checkmark

  Dagelijks wijzigen en opzeggen

 • checkmark

  Altijd vervangend vervoer bij schade

Heb je een privé auto die je ook zakelijk gebruikt en ben je hiervoor op zoek naar een passende zakelijke autoverzekering? Bereken eenvoudig online je verzekeringspremie en sluit je verzekering bij een verzekeraar met een goede verhouding tussen premie en voorwaarden. Bij zakelijk gebruik van de privé auto is het belangrijk om een passende zakelijke autoverzekering af te sluiten. Met een privéverzekering ben je namelijk niet genoeg gedekt voor een zakelijke rit.

Waarom een zakelijke autoverzekering vergelijken?

Net als bij particuliere verzekeringen heb je bij zakelijke autoverzekeringen ook de keuze uit een ruim aanbod verzekeraars. Je kiest een verzekering die goed aansluit op jouw situatie en waar jij een aantrekkelijke premie voor betaalt. Je kunt ervoor kiezen om de btw te laten verrekenen, waardoor je minder verzekeringspremie betaalt. Hou er dan wel rekening mee dat een eventueel schadebedrag ook zonder btw wordt uitgekeerd.

Aandachtspunten zakelijke autoverzekering

Niet alleen de btw speelt een rol bij een zakelijke autoverzekering afsluiten. Dit zijn andere aandachtspunten en voordelen:

 • Je hebt bij een zakelijke autoverzekering nooit discussie over de regelmatige bestuurder.
 • Je bent bij een zakelijke verzekering ook gedekt voor privékilometers. Hou echter wel altijd een goede rittenregistratie bij voor de Belastingdienst.
 • Je betaalt een premie voor een zakelijke verzekering die fiscaal aftrekbaar is.

Extra tip: verzeker je een bestelauto? Zorg dan ook voor een passende dekking voor bijvoorbeeld gereedschap.

Bereken online de premie voor je zakelijke auto

Door een zakelijke autoverzekering te vergelijken, weet je direct waar je aan toe bent qua premie. Bij een zakelijke autoverzekering spelen ook voorwaarden een belangrijke rol. Neem daarom de tijd je hierin te verdiepen of win advies in bij een assurantietussenpersoon. Zo sta je nooit voor verrassingen en vind je voor jouw bedrijfsauto een passende autoverzekering. Bereken online je premie voor een zakelijke autoverzekering en sluit je verzekering direct online af bij een zakelijke autoverzekeraar. Vragen? De Allianz Direct klantenservice staat voor je klaar.

Benieuwd naar je premie?

Je weet het zo. Bereken je premie in 20 seconden en sluit direct af.

Bereken je premie
Man met laptop