Man rijdend in auto

Grijs kenteken verzekeren

 • checkmark

  Standaard 0,- Euro eigen risico

 • checkmark

  Dagelijks wijzigen en opzeggen

 • checkmark

  Altijd vervangend vervoer bij schade

Voor als je een ondernemer met een bestelauto bent

Ben je zzp'er en rij je in een bestelauto? Dan is het een optie om gebruik te maken van een grijs kenteken. Hier zijn wel een aantal voorwaarden aan verbonden. Zo moet je geregistreerd zijn als ondernemer en moet de bestelauto op jouw naam staan. Verder moet je de bestelauto, voor minimaal tien procent van het jaarlijks aantal kilometers, zakelijk gebruiken. Voldoe je aan deze voorwaarden? Dan is een grijs kenteken verzekeren bij Allianz Direct een aantrekkelijk aanbod.

De voordelen van een grijs kenteken verzekeren

Een grijs kenteken levert jou als ondernemer interessante voordelen op. Een auto met een grijs kenteken is bijvoorbeeld goedkoper in aanschaf. Zo betaal je minder bpm en ook de wegenbelasting is een stuk lager. Uiteraard heeft dit ook zo zijn invloed op de verzekeringspremie. Hoe goedkoper de bestelauto, hoe voordeliger je verzekeringspremie uitpakt. Wil je weten wat het jou kost om een grijs kenteken te verzekeren? Gebruik de tool op onze site en zie direct wat je bij Allianz Direct aan premie betaalt.

Waarom je je auto verzekert bij Allianz Direct

Wil je online een auto met grijs kenteken verzekeren? Doe dit dan gemakkelijk bij Allianz Direct. Zo heb je de garantie dat je goed verzekerd de weg opgaat, ook als ondernemer. Het is binnen enkele ogenblikken geregeld. Sluit daarom vandaag nog je nieuwe autoverzekering af of stap direct over naar Allianz Direct. Juist voor een auto met grijs kenteken biedt Allianz Direct verschillende voordelen:

 • Het eigen risico van de verzekering bedraagt altijd €0,-.
 • Je bent bij schade verzekerd van vervangend vervoer.
 • Je autoverzekering is dagelijks te wijzigen of op te zeggen.

Benieuwd naar je premie? Bereken je premie meteen via het blok onderaan deze pagina!

Benieuwd naar je premie?

Je weet het zo. Bereken je premie in slechts 2 minuten en sluit direct af.

Bereken je premie
Man met laptop