Vrouw in de auto lacht

Autoverzekering voor ZZP

Een autoverzekering op maat:
  • checkmark

    Standaard €0,- Eigen Risico

  • checkmark

    Dagelijks wijzigen en opzeggen

  • checkmark

    Altijd vervangend vervoer bij schade

Ben je freelancer of ZZP'er? Dan is een goede autoverzekering belangrijk. Niet alleen om je auto te verzekeren bij schade, maar ook om mobiel te blijven. Rijd je als particulier met je auto en gebruik je je auto voor woon- en werkverkeer? Dan kunnen we je een scherpe premie aanbieden voor je autoverzekering.

Jouw autoverzekering op maat

Samen met jou kijken we graag welke dekking bij jouw situatie past. Je kunt kiezen uit verschillende hoofddekkingen: WA, Beperkt Casco en All Risk. De juiste keuze is afhankelijk van de leeftijd van je auto. Als je auto jonger dan 4 jaar is adviseren wij bijvoorbeeld een All Risk verzekering te nemen.

Autopech

Minder erg maar niet minder vervelend: je krijgt autopech. Dat betekent voor je misschien ook dat je omzet gevaar loopt. Sluit onze aanvullende verzekering Pechhulp af en Allianz Direct zorgt ervoor dat je snel weer verder kunt rijden. Allianz Direct biedt je pechhulp in binnen- en buitenland samen met Allianz Mondial Assistance. Kan je auto niet ter plekke gerepareerd worden? Dan zorgen wij dat je auto weggesleept wordt naar een goede garage. En je kunt met een gelijkwaardige vervangende auto verder rijden naar je belangrijke afspraak.

Rechtsbijstandsverzekering afsluiten

Iemand anders rijdt je aan. Erg vervelend! Als ZZP’er is je tijd kostbaar. Het verhalen van jouw schade bij de tegenpartij kan een tijdrovende en ingewikkelde procedure zijn. Met een rechtsbijstandverzekering helpen wij je met het verhalen van je schade bij de tegenpartij (ook bij letsel). Je krijgt ook juridische ondersteuning bij een meningsverschil met je merkdealer.

Autoverzekering ZZP afsluiten

Je kunt je autoverzekering snel en gemakkelijk online afsluiten. Heb je hulp nodig bij het selecteren van de juiste autoverzekering en aanvullende dekkingen? Dan kun je ons ook altijd bellen via 088-548 5000 voor een advies op maat.

Benieuwd naar je premie?

Je weet het zo. Bereken je premie in slechts 2 minuten en sluit direct af.

Bereken je premie
Man met laptop