Autoverzekering voor ZZP

  • Bereken je premie in 20 seconden en sluit af in 3 minuten

  • Altijd vervangend vervoer bij schade

  • 24/7 directe hulp & service

  • Meest gekozen autoverzekering op Independer en Autoverzekering.nl

Zakelijk rijden verzekeren wij helaas niet. Rijd je als particulier met je auto en gebruik je je auto voor woon- en werkverkeer? Dan kunnen we je een scherpe premie aanbieden voor je autoverzekering.

Vrouw in de auto lacht

Ben je freelancer of ZZP'er? Dan is een goede autoverzekering belangrijk. Niet alleen om je auto te verzekeren bij schade, maar ook om mobiel te blijven met je onderneming. Bij Allianz Direct kun je helaas geen zakelijke autoverzekering afsluiten, maar rijd je als particulier met je auto en gebruik je je auto voor woon- en werkverkeer? Dan kunnen we je een scherpe premie aanbieden voor je autoverzekering. Benieuwd? Bereken je premie direct online.

Jouw autoverzekering op maat

Samen met jou kijken we graag welke dekking bij jouw situatie past. Je kunt kiezen uit verschillende hoofddekkingen: WA, Beperkt Casco en All Risk. Een WA verzekering is de minimale verplichte dekking in Nederland. Verder is de juiste keuze afhankelijk van de leeftijd van je auto. Als je auto jonger dan 4 jaar is adviseren wij bijvoorbeeld een All Risk verzekering te nemen. Voor extra zekerheid is het ook mogelijk om extra dekkingen zoals Pechhulp of Rechtsbijstand af te sluiten.

Pechhulp bij autopech

Minder erg maar niet minder vervelend: je krijgt autopech. Dat betekent misschien ook dat je omzet gevaar loopt. Sluit onze aanvullende verzekering Pechhulp af en wij zorgen ervoor dat je snel weer verder kunt rijden. Samen met Allianz Mondial Assistance biedt Allianz Direct je pechhulp in binnen- en buitenland. Kunnen we je auto niet ter plekke repareren? Dan zorgen wij dat je auto weggesleept wordt naar een goede garage. En je kunt met een gelijkwaardige vervangende auto verder rijden naar je belangrijke afspraak.

Rechtsbijstandsverzekering afsluiten

Iemand anders rijdt je aan. Erg vervelend! Als ZZP’er is je tijd kostbaar. Het verhalen van jouw schade bij de tegenpartij kan een tijdrovende en ingewikkelde procedure zijn. Met een rechtsbijstandverzekering helpen wij je met het verhalen van je schade bij de tegenpartij (ook bij letsel). Je krijgt ook juridische ondersteuning bij een meningsverschil met je merkdealer.

Autoverzekering ZZP afsluiten

Je kunt je autoverzekering snel en gemakkelijk online afsluiten. Heb je hulp nodig bij het selecteren van de juiste autoverzekering en aanvullende dekkingen? Dan kun je ons ook altijd bellen via 010-300 6540 voor een advies op maat.

Man met laptop

Benieuwd naar je premie?

Je weet het zo. Bereken je premie in 20 seconden en sluit direct af.