Allianz annulerings­verzekering

Bij Allianz Direct:

  • Tot €3.000 per persoon per reis

  • Annuleren

  • Onderbreken

  • Uitstellen

  • Vertraging heenreis

Met een Allianz annuleringsverzekering ontvang je de beste dekking tegen een scherpe premie. Sluit direct een annuleringsverzekering af.

Man met dochter op strand lopen

De beste Allianz annuleringsverzekering afsluiten tegen een scherpe premie

Wij zijn Allianz Direct, een onderdeel van Allianz. Ben je van plan op korte termijn op reis te gaan, maar wil je je geen zorgen maken over vervelende extra kosten? Met een Allianz annuleringsverzekering ben je tegen een lage premie verzekerd voor een reisonderbreking, vertraging of annulering, ook bij last-minute vakanties. Vergelijk de verschillende Allianz reisverzekeringen en regel binnen een paar minuten je dekking voor een onbezorgde reis.

Wat is een Allianz annuleringsverzekering?

Met een Allianz annuleringsverzekering betaalt de verzekeraar uit op het moment dat je kosten moet maken voor het annuleren of vroegtijdig afbreken van een vakantie. Er overlijdt bijvoorbeeld iemand in de familie, je komt in het ziekenhuis terecht of er is sprake van een heftige echtscheiding. De oorzaak moet onvoorzien zijn op het tijdstip dat de Allianz annuleringsverzekering werd afgesloten. Was je je van het risico bewust, dan bestaat de kans dat wij geen vergoeding uitkeren.

Voordelen van een Allianz annuleringsverzekering

Je ontvangt diverse voordelen met een Allianz annuleringsverzekering:

  • Onbezorgd op reis met een verzekering voor annulering en vertraging

Een reis op het laatste ogenblik annuleren, is nooit leuk. Op een extra financiële kostenpost zit bovendien niemand te wachten. Met de Allianz annuleringsverzekering ben je verzekerd voor deze onverwachte kosten. Als de vakantie nog niet is begonnen, ontvang je de annuleringskosten die je hebt gemaakt. Ben je al wel op vakantie? Dan ontvang je bij de Allianz annuleringsverzekering een vergoeding voor de kosten van de niet-gebruikte vakantiedagen. Ook heb je recht op een vergoeding voor vertraging bij de reis wanneer deze langer dan 8 uur heeft geduurd.

  • Annuleringsverzekering voor het hele gezin

De annuleringsverzekering biedt niet alleen dekking voor jou tijdens de vakantie, maar ook voor alle thuiswonende en uitwonende kinderen binnen het gezin tot een leeftijd van 30 jaar. Het maakt daarbij niet uit of jullie gezamenlijk op vakantie gaan of dat ieder apart op reis gaat.

  • Annuleringsverzekering bij je reisverzekering

Allianz Direct biedt je drie soorten reisverzekeringen: Basic, Comfort en Premium. Bij de Premium reisverzekering is annulering standaard meeverzekerd. Bij de Basic en Comfort verzekering kun je zelf kiezen of je de voordelige annuleringsverzekering afsluit. Ook kun je andere aanvullende dekkingen bij je reis- en annuleringsverzekering afsluiten. Voorbeelden hiervan zijn de dekking voor Medische Kosten of de extra dekking bij een wintersportvakantie en risicosporten.

Wil je zonder zorgen op reis? Bekijk dan snel de voorwaarden van de verschillende reisverzekeringen en betaal een scherpe premie voor de door jou gewenste verzekering. Of neem contact op met onze behulpzame klantenservice voor meer informatie over de Allianz annuleringsverzekering.

Was dit artikel nuttig?

Familie met vader en kinderen eten buiten samen

Reisverzekering Premium

Echt zorgeloos op reis? Dan ga je voor de Premium reisverzekering. Zo geniet je van de beste voorwaarden tegen een scherpe premie, inclusief annuleringsverzekering. Waar wacht je nog op?