Annulerings­verzekering afsluiten

Bij Allianz Direct geniet je van:

  • Tot €3.000 per persoon per reis

  • Annuleren

  • Onderbreken

  • Uitstellen

  • Vertraging heenreis

  • Inclusief goede corona dekking

Door onverwachte omstandigheden kan het gebeuren dat je je reis moet afzeggen. Een annuleringsverzekering afsluiten van Allianz Direct dekt onvoorziene kosten.

Vrouw tilt zwembad in auto en lacht

Annuleringsverzekering afsluiten: voorkom financiële teleurstelling

Ziekte, het verlies van een baan of pech voor of tijdens je vakantie kan leiden tot het annuleren van je reis. Op dat moment kun je er geen extra kosten en daarmee zorgen bij gebruiken. Wil je daarom een annuleringsverzekering afsluiten? Goed idee, want dan ga je met een gerust hart op vakantie. De annuleringsverzekering dekt de reiskosten van annulering, reisonderbreking en vertraging. Bekijk direct wat de premie van jouw annuleringsverzekering is bij Allianz Direct.

Waarom een annuleringsverzekering afsluiten bij Allianz Direct?

Met een annuleringsverzekering ontvang je een vergoeding op het moment dat je reis niet doorgaat, bijvoorbeeld vanwege ziekte, natuurrampen, ontslag van je vaste contract, bij blootstelling aan een besmettelijke ziekte (COVID-19) of gestolen reisdocumenten. Als je de reis niet kan laten doorgaan voordat je op vakantie bent door een verzekerde gebeurtenis, ontvang je de annuleringskosten van Allianz Direct terug. 

Ben je al wel op reis, maar moet je de reis eerder afbreken door onvoorziene omstandigheden? Dan heb je met de annuleringsverzekering recht op een vergoeding voor de gemiste vakantiedagen. Ook voor een vertraging van de datum waarop je vertrekt, ontvang je een vergoeding. Als je in het buitenland in het ziekenhuis terechtkomt, krijg je een bedrag uitbetaald dat zich relatief verhoudt tot het aantal vakantiedagen wat ongebruikt blijft, mits je de aanvullende dekking Medische Kosten hebt afgesloten.

Welke annuleringsverzekering afsluiten bij Allianz Direct?

Allianz Direct houdt het graag simpel. Daarom bieden wij één annuleringsverzekering waarmee je optimaal bent verzekerd voor wijzigende vakantieplannen en de kosten die daarbij ontstaan. De maximale vergoeding verschilt wel, en hangt af van de dekking die je hebt gekozen. Heb je een Comfort reisverzekering afgesloten, dan bedraagt de dekking €1.500 per persoon per reis (met een maximum per jaar van €7.500). De dekking is hoger bij de Premium reisverzekering, namelijk maximaal €3.000 per persoon per reis. Het jaarlijkse maximum is €15.000. Let op: een annuleringsverzekering moet je uiterlijk 14 dagen voor vertrek aanvragen.

Direct een annuleringsverzekering afsluiten

Allianz Direct geeft je de mogelijkheid om een Annuleringsverzekering af te sluiten voor een lage premie en met hoge service. Standaard profiteer je van €0 eigen risico. Bovendien handelen wij een eventuele schademelding zo snel mogelijk af. Bereken direct en eenvoudig je premie.

Familie met vader en kinderen eten buiten samen

Reisverzekering Premium

Echt zorgeloos op reis? Dan ga je voor de Premium reisverzekering. Zo geniet je van de beste voorwaarden tegen een scherpe premie, inclusief annuleringsverzekering. Waar wacht je nog op?

Was dit artikel nuttig?