Goedkope reisverzekering met een goede service bij Allianz Direct!

Goedkope reisverzekering

Bij Allianz Direct geniet je van:

  • 24/7 SOS hulpverlening

  • Bagage meeverzekerd

  • Keuze uit 60 of 90 dagen reizen

  • Europa of Wereldwijd incl. USA en Canada

  • Inclusief goede corona dekking

Zoek je een goedkope reisverzekering om zowel verzekerd als onbezorgd op reis te gaan? Allianz Direct biedt een passende verzekering voor een laag tarief.

Vrouwen buiten bij de zee

Een goedkope reisverzekering sluit je af bij Allianz Direct

Met een goedkope reisverzekering van Allianz Direct ben je verzekerd voor onverwachte en veelal lastige extra kosten op vakantie. Je bagage is zoekgeraakt, je krijgt te maken met een diefstal in je hotelkamer of je moet verplicht extra vervoerskosten maken omdat je terug naar Nederland moet. In dit soort situaties is het prettig dat je goedkope reisverzekering van Allianz Direct de kosten dekt. Bekijk hier meteen wat de premie van je goedkope reisverzekering is.

Welke goedkope reisverzekering van Allianz Direct past bij jou?

Welke reisverzekering het beste bij jou past, hangt af van de gezinssamenstelling waarmee je op vakantie gaat, hoe vaak je op reis gaat en het soort reis. Wat voor de ene persoon een goedkope reisverzekering is, kan voor de ander juist nadelig uitpakken. Maak jij regelmatig een stedentrip naar het buitenland en ga je daarnaast op zomervakantie en wintersport? Dan is een doorlopende reisverzekering voor jou meestal het goedkoopst. Je betaalt in dat geval minder premie en bent gedurende het hele jaar verzekerd voor schade en verlies gedurende je vakanties. In de meeste gevallen geldt voor gezinnen die elk jaar meer dan drie weken op vakantie gaan dat een doorlopende reisverzekering goedkoper is. Voor alleenstaanden geldt hierbij een periode van vier weken.

Een goedkope reisverzekering met kwaliteit en service

Niet alleen de prijs staat centraal bij een goedkope reisverzekering. Je wilt immers wel profiteren van een goede dekking en uitstekende service. Met Allianz Direct heb je echter 24/7 toegang tot directe hulp en service op het moment dat er onverhoopt iets tijdens de vakantie gebeurt. Daarnaast hanteren wij standaard € 0 eigen risico en handelen wij de schade supersnel af. Bij Allianz Direct heb je bovendien keuze uit verschillende soorten doorlopende reisverzekeringen. Zo bepaal je zelf of je een goedkope reisverzekering met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding selecteert of kies je voor een Premium reisverzekering met maximale dekking en kwaliteit.

Wat valt er onder de dekking van de goedkope reisverzekering?

Standaard behoort de bagage tot de verzekerde items van de goedkope reisverzekering. Kies je voor onze voordeligste Basic reisverzekering, dan kun je tot 60 dagen per jaar verzekerd op vakantie. Ben je van plan om meer te reizen (tot 90 dagen per jaar) en wil je bovendien profiteren van €0 eigen risico, sluit dan de Comfort reisverzekering af. Onze meest complete reisverzekering is de Premium, waarbij bagage tot een bedrag van €3.000 is verzekerd (bij Basic is dit €1.000, bij Comfort €2.000) en de annuleringsverzekering is inbegrepen.

Verder kun je je extra verzekeren voor medische kosten, annuleringskosten en wintersport en gevaarlijke sporten.

Kun je niet wachten om verzekerd op reis te gaan? Bereken dan hier je premie en check in het dekkingsoverzicht de belangrijkste dekking van de verschillende goedkope reisverzekeringen.

Was dit artikel nuttig?

Familie loopt buiten met kind

Reisverzekering nodig?

Met de Reisverzekering van Allianz Direct profiteer je van SOS hulpverlening, vergoeding voor verloren en vertraagde bagage. Kies uit Basic, Comfort of Premium en ontdek de wereld op jouw manier!