Goedkope reisverzekering met een goede service bij Allianz Direct!

Goedkope reisverzekering

Bij Allianz Direct geniet je van:

  • Scherpe premie, uitgebreide dekking

  • Kortlopende of Doorlopende verzekering

  • 24/7 SOS hulpverlening

  • Bagage meeverzekerd

  • Aan te vullen met dekking Wintersporten en Risicosporten

Zoek je een goedkope reisverzekering om zowel verzekerd als onbezorgd op reis te gaan? Allianz Direct biedt een passende verzekering voor een laag tarief.

Persoon stopt koffer in de auto

Een goedkope reisverzekering sluit je af bij Allianz Direct

Met een goedkope reisverzekering van Allianz Direct ben je verzekerd voor onverwachte en veelal lastige extra kosten op vakantie. Je bagage is zoekgeraakt, je krijgt te maken met een diefstal in je hotelkamer of je moet verplicht extra vervoerskosten maken omdat je terug naar Nederland moet. In dit soort situaties is het prettig dat je goedkope reisverzekering van Allianz Direct de kosten dekt. Bekijk hier meteen wat de premie van je goedkope reisverzekering is.

Welke goedkope reisverzekering van Allianz Direct past bij jou?

Welke reisverzekering het beste bij jou past, hangt af van de gezinssamenstelling waarmee je op vakantie gaat, hoe vaak je op reis gaat en het soort reis. Wat voor de ene persoon een goedkope reisverzekering is, kan voor de ander juist nadelig uitpakken. Maak jij regelmatig een stedentrip naar het buitenland en ga je daarnaast op zomervakantie en wintersport? Dan is een doorlopende reisverzekering voor jou meestal het goedkoopst. Je betaalt in dat geval minder premie en bent gedurende het hele jaar verzekerd voor schade en verlies gedurende je vakanties. In de meeste gevallen geldt voor gezinnen die elk jaar meer dan drie weken op vakantie gaan dat een doorlopende reisverzekering goedkoper is. Voor alleenstaanden geldt hierbij een periode van vier weken.

Een goedkope reisverzekering met kwaliteit en service

Niet alleen de prijs staat centraal bij een goedkope reisverzekering. Je wilt immers wel profiteren van een goede dekking en uitstekende service. Met Allianz Direct kun je 24/7 rekenen op directe hulp en service wanneer er onverhoopt iets gebeurt tijdens de vakantie. We handelen de schade supersnel af en hanteren bij de Premium reisverzekering standaard €0 eigen risico. Bij Allianz Direct kun je bovendien kiezen uit een kortlopende en doorlopende reisverzekering, met verschillende dekkingen. Zo bepaal je zelf of je een goedkope reisverzekering selecteert met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, of dat je kiest voor een Premium reisverzekering met maximale dekking en kwaliteit.

Wat valt er onder de dekking van de goedkope reisverzekering?

Standaard behoort de bagage tot de verzekerde items van de goedkope reisverzekering. Kies je voor onze voordeligste Basic reisverzekering, dan is je bagage verzekerd tot een maximum bedrag van €1.000. In de Comfort reisverzekering is de bagagedekking maximaal €2.000, met een lager eigen risico van €50. Onze meest complete reisverzekering is de Premium. Hierbij is bagage verzekerd tot een bedrag van €3.500 en profiteer je bovendien van €0 eigen risico. Verder kun je je extra verzekeren voor Wintersporten en Risicosporten, of voor annuleringskosten.

Kun je niet wachten om verzekerd op reis te gaan? Bereken hier direct je premie en check in het dekkingsoverzicht de belangrijkste dekking van de verschillende goedkope reisverzekeringen.

Familie loopt buiten met kind

Reisverzekering nodig?

Met de Reisverzekering van Allianz Direct profiteer je van SOS hulpverlening, vergoeding voor verloren en vertraagde bagage. Kies uit Basic, Comfort of Premium en ontdek de wereld op jouw manier!

Was dit artikel nuttig?