Kosten reisverzekering

Bij Allianz Direct geniet je van:

  • Scherpe premie, uitgebreide dekking

  • Keuze uit kortlopend of doorlopend

  • 24/7 SOS hulpverlening

  • Bagage meeverzekerd

  • Aan te vullen met dekking Wintersporten en Risicosporten

Benieuwd naar de kosten van je reisverzekering? Check hier de voordelen van Allianz Direct en bereken direct je premie!

Vader met kind lopen buiten

Wat zijn de kosten van een reisverzekering?

Ga je binnenkort op vakantie en wil je je graag verzekeren tegen onverhoopte extra kosten voor schade of verlies van bagage bijvoorbeeld? Met de Reisverzekering van Allianz Direct ontvang je een ruime dekking als je onverwacht in een noodsituatie belandt. Voor de kosten van een reisverzekering, bereken je direct je premie op de website.

Factoren die bepalend zijn voor de kosten van een reisverzekering

Wat de kosten van je reisverzekering zijn, hangt af van de manier waarop je graag op vakantie gaat. Ga je eens per jaar twee weken op vakantie naar de Dordogne met de kinderen om van de natuur te genieten? Dan is een Kortlopende Reisverzekering Basic van Allianz Direct voor jou waarschijnlijk geschikt. Houd je er echter van om geregeld een weekend weg te gaan naar een bruisende hoofdstad als Parijs, ga je altijd op wintersportvakantie én plan je een safari in Zuid-Afrika? Hoe langer en vaker je op reis gaat, des te voordeliger een Doorlopende Reisverzekering met Comfort of Premium dekking is.

Kosten voor de verschillende soorten doorlopende reisverzekeringen

Allianz Direct biedt een kortlopende reisverzekering en een doorlopende reisverzekering, met drie soorten dekkingen: Basic, Comfort en Premium reisverzekering. De kosten voor deze reisverzekeringen variëren. Het goedkoopste tarief betaal je voor de Basic variant, waarbij je een uitstekende basisdekking hebt. Om nog zorgelozer van je vakantie te genieten, biedt de Premium reisverzekering de beste dekking voor onder andere verlies of vertraging van je bagage. Ook is de Premium variant inclusief dekking voor Ongevallen en Rechtsbijstand. Tot slot geldt bij de Premium reisverzekering standaard een eigen risico van €0.

Aanvullende kosten bij de reisverzekering

Naast de reguliere kosten voor de reisverzekering, kun je bij Allianz Direct kiezen voor aanvullende dekkingen, zoals de optionele module voor Wintersporten en Risicosporten. Sluit je deze aanvullende dekking af, dan ben je verzekerd voor schade die ontstaat bij het skiën, snowboarden of andere risicosporten. Denk aan beschadigingen aan je (gehuurde) sportuitrusting of het missen van betaalde sportactiviteiten. Sluit je een annuleringsverzekering af, dan krijg je de kosten vergoed in geval van annulering, vertraging of reisonderbreking vergoed. Deze kosten vergoedt de reisverzekering niet standaard.

Bereken je premie voor de kosten van de reisverzekering

Vraag je je af wat de kosten van een reisverzekering bij Allianz Direct in jouw situatie zijn? Of ben je benieuwd hoeveel je op de kosten van je reisverzekering kunt besparen door over te stappen? Bereken dan hier je premie of neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice.

Familie reist met kind

Reisverzekering nodig?

Met de Kortlopende of Doorlopende Reisverzekering van Allianz Direct kun je rekenen op 24/7 SOS hulpverlening op reis en vergoeding voor verloren of vertraagde bagage. Kies uit Basic, Comfort of Premium en ontdek de wereld zonder zorgen op jouw manier!

Was dit artikel nuttig?