Vader met kind lopen buiten

Kosten reisverzekering

Bij Allianz Direct geniet je van:
  • 24/7 SOS hulpverlening

  • Bagage meeverzekerd

  • Keuze uit 60 of 90 dagen reizen

  • Europa of Wereldwijd incl. USA en Canada

  • Inclusief goede corona dekking

Benieuwd naar de kosten van je reisverzekering? Check hier de voordelen van Allianz Direct en bereken direct je premie!

Wat zijn de kosten van een reisverzekering?

Ga je binnenkort op vakantie en wil je je graag laten verzekeren tegen eventuele extra onkosten voor schade of verlies? Met de reisverzekering van Allianz Direct ontvang je een ruime dekking als je onverwacht in een noodsituatie belandt. Bereken meteen je premie op de website voor de kosten van een reisverzekering.

Factoren die bepalend zijn voor de kosten van een reisverzekering

Wat de kosten van je reisverzekering zijn, hangt af van de manier waarop je graag op vakantie gaat. Ga je een enkele keer per jaar op vakantie naar de Dordogne met de kinderen om van de natuur te genieten? Dan is een Basic reisverzekering van Allianz Direct voor jou waarschijnlijk het meest geschikt. Houd je er echter van om geregeld een weekendje weg te gaan naar een bruisende hoofdstad als Parijs, ga je graag op wintersportvakantie of maak je een safari in Zuid-Afrika? Hoe langer en vaker je op reis gaat, des te voordeliger een doorlopende reisverzekering met een hogere dekking is, zoals een Comfort of een Premium reisverzekering.

Kosten voor de verschillende soorten doorlopende reisverzekeringen

Allianz Direct biedt drie soorten doorlopende reisverzekeringen aan voor reizigers: de Basic, Comfort en Premium reisverzekering. De kosten voor deze reisverzekeringen variëren. Het goedkoopste tarief betaal je met de Basic reisverzekering. Om echter van meer zekerheid tegen de vakantie te genieten, biedt de Premium reisverzekering de beste dekking voor onder andere vertraging of verlies van bagage. Ook is bij de Premium reisverzekering doorlopende reisverzekering een annuleringsverzekering standaard inbegrepen. Verder geldt bij de Comfort en Premium reisverzekering standaard een eigen risico van €0.

Aanvullende kosten bij de reisverzekering

Naast de reguliere kosten voor de reisverzekering biedt Allianz Direct de mogelijkheid om aanvullende dekkingen af te sluiten. Zo krijg je bij de annuleringsverzekering de kosten voor een vertraging, reisonderbreking of annulering vergoed. Een aanvullende verzekering voor de medische kosten vergoedt het volledige bedrag van de geneeskundige hulp die in het buitenland noodzakelijk is. De zorgverzekering vergoedt namelijk in de meeste gevallen slechts een deel van deze kosten bij een ziekenhuis in het buitenland. Ook voor wintersport sluit je een aanvullende reisverzekering af. Je bent in dat geval verzekerd voor schade die ontstaat bij het wintersporten of andere risicosporten, zoals het missen van activiteiten of beschadigingen aan een gehuurde sportuitrusting.

Bereken je premie voor de kosten van de reisverzekering

Vraag je je af wat de kosten van een reisverzekering bij Allianz Direct in jouw situatie zijn? Of ben je benieuwd hoeveel je op de kosten van je reisverzekering kunt besparen door over te stappen? Bereken dan hier je premie of neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice.

Was dit artikel nuttig?

Reisverzekering Basic

Met de Basic reisverzekering van Allianz Direct ben je goed verzekerd op reis. Zo profiteer je van SOS noodhulp, verzekerde bagage en kun je 60 dagen op reis.

Bereken je premie
Vrouw hangt in huis met huisdier