ING reisverzekering

Bij Allianz Direct:

  • 24/7 SOS hulpverlening

  • Bagage meeverzekerd

  • Keuze uit 60 of 90 dagen reizen

  • Europa of Wereldwijd incl. USA en Canada

  • Inclusief goede corona dekking

Vergelijk hier de ING reisverzekering met die van Allianz Direct. Bij ons geniet je van goede dekking, scherpe premie en snelle hulp.

Moeder dochter bij zee met hond

Allianz Direct of ING reisverzekering afsluiten?

Er even heerlijk tussenuit op vakantie? Met een reisverzekering ga je zonder zorgen op pad. Mocht je te maken krijgen met autopech, ziekte of diefstal, dan vergoedt de reisverzekeraar de kosten. Welke verzekering is het beste voor jouw situatie? Kies je bijvoorbeeld een ING reisverzekering of een verzekering van Allianz Direct? Bekijk meteen de voorwaarden en scherpe premie op de website.

Allianz Direct of ING reisverzekering voor je vakantie

Bij zowel de Allianz Direct als ING reisverzekering heb je de keuze uit verschillende soorten verzekeringen. Wanneer je weinig op reis gaat, biedt ING een reisverzekering kortlopend, die zekerheid biedt vanaf het moment dat je op vakantie gaat tot de dag dat je weer thuiskomt. Ga je vaak op stedentrip, zomervakantie of op wintersport? Dan is een doorlopende reisverzekering van Allianz Direct een voordeligere keuze. Je hoeft dan namelijk niet elke keer per reis poliskosten te voldoen voor het afsluiten van een nieuwe reisverzekering. De premies voor de reisverzekeringen van Allianz Direct zijn bovendien scherp geprijsd, zodat ze voor iedereen betaalbaar zijn. Met de Basic, Comfort en Premium reisverzekering betaal je alleen voor de dekking die jij nodig hebt tijdens je vakantie. Bovendien is bij de Premium reisverzekering een annuleringsverzekering kosteloos inbegrepen.

Wie is bij Allianz Direct en ING reisverzekering verzekerd?

De Allianz Direct en ING reisverzekering dekken niet alleen de kosten van jezelf, maar ook van je gezinsleden. Bij de ING reisverzekering zijn de kosten van schade en diefstal van je kinderen tot 5 jaar gratis meeverzekerd. Allianz Direct beschikt over een nog ruimere dekking voor kinderen tot 30 jaar. Het gaat hierbij om zowel thuiswonende als uitwonende kinderen. Ook hoeven je kinderen niet samen met je op reis te gaan; zelfs als iedereen apart vakantie viert, is de dekking van de Allianz Direct reisverzekering geldig.

Maximale vergoeding per persoon per reis

De Allianz Direct en ING reisverzekering hanteren verschillende hoogtes als het gaat om de maximale vergoeding bij schade of diefstal. Zo krijg je bij de ING reisverzekering een vergoeding van maximaal €1.500 per persoon per reis. Allianz Direct hanteert verschillende vergoedingen bij kosten die je tijdens de reis moet maken. Zo is je bagage bij de Basic reisverzekering verzekerd voor maximaal €1.000, bij de Comfort reisverzekering voor € 2.000 en bij de Premium reisverzekering voor €3.000.

Welke reisverzekering past bij mij?

Vraag je je af welke reisverzekering het meest geschikt is voor je reissituatie? Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice voor meer informatie over de voorwaarden, dekking en premie. Bovendien helpen we je met het eenvoudig overstappen van een andere reisverzekeraar. Bekijk meteen je voordelige premie met onze rekenhulp en ga onbezorgd op reis.

Was dit artikel nuttig?

Familie loopt buiten met kind

Reisverzekering nodig?

Met de Reisverzekering van Allianz Direct profiteer je van SOS hulpverlening, vergoeding voor verloren en vertraagde bagage. Kies uit Basic, Comfort of Premium en ontdek de wereld op jouw manier!