Vergelijk aansprakelijkheids­verzekering

Als je je verzekert bij Allianz Direct:

  • €0 Eigen Risico (ook bij stormschade!)

  • Dagelijks wijzigen en opzeggen

  • Te verzekeren tot €2.500.000

Moeder en meisje spelen

Een aansprakelijkheidsverzekering vergelijken via Allianz Direct biedt je verschillende voordelen. Het hele gezin is met deze verzekering verzekerd, je profiteert van een eigen risico van €0,- en je verzekering is iedere dag te wijzigen en op te zeggen. Bovendien kunt je je verzekeren tot maar liefst € 2.500.000,-. Hierdoor weet je zeker dat er ook voor jouw woonsituatie een passende verzekering is af te sluiten. Vul online je gegevens in, kies voor je verzekering en geef aan of je de verzekering aan wilt vullen met een bepaalde dekking. Zo wordt een aansprakelijkheidsverzekering vergelijken via Allianz Direct wel heel aantrekkelijk.

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering nu eigenlijk? Laten we het zo zeggen – heb je per ongeluk schade aangericht bij een ander en lopen de kosten hiervan aardig op? Dan is een aansprakelijkheidsverzekering een fijne uitkomst. Op een paar uitzonderingen na vergoedt de verzekering alle zaak- en letselschade die door jou als verzekerde is veroorzaakt. Voor zowel letsel aan personen als schade aan het meubilair ben je dus verzekerd. Een aansprakelijkheidsverzekering vergelijken doe je via Allianz Direct eenvoudig en snel. Bereken je premie online en ontdek wat je iedere maand betaalt voor een aansprakelijkheidsverzekering.

Is een aansprakelijkheidsverzekering verplicht? Lees snel verder op onze pagina 'Aansprakelijkheidsverzekering verplicht' voor een uitgebreid antwoord op deze vraag. 

Inboedel en aansprakelijkheidsverzekering

Er bestaat een aanzienlijk verschil tussen een inboedel en aansprakelijkheidsverzekering. Sterker nog – dit zijn twee verschillende verzekeringen. Met een inboedelverzekering verzeker je je eigen inboedel tegen bijvoorbeeld waterschade, diefstal en brandschade. In het geval van de aansprakelijkheidsverzekering wordt de schade bij een ander vergoed.

Start vandaag nog met een aansprakelijkheidsverzekering vergelijken

Het afsluiten van een aansprakelijkheidsverzekering is zeker geen overbodige luxe. Wacht daarom niet langer en sluit vandaag nog een verzekering voor een erg scherpe premie af via Allianz Direct. Als je graag precies wilt weten hoe het nu precies werkt, kun je de polisvoorwaarden rustig online doorlezen. Zo weet je zeker waar je aan toe bent en kom je niet voor verassingen te staan.

video player
Externe video content

Deze video wordt geladen door YouTube. Google verzamelt informatie over jouw interactie met deze video door gebruik te maken van cookies en kan deze informatie gebruiken om advertenties te tonen. Accepteer de cookies om door te gaan naar de video.

Waarom is een aansprakelijkheidsverzekering belangrijk? © Allianz Direct
Man thuis op laptop werken

Een ongeluk zit in een klein hoekje

Het zal je maar gebeuren: het stormt en je dakpannen beschadigen het huis van je buren. Met onze Aansprakelijkheidsverzekering nemen wij je zorgen weg en ben je goed verzekerd: even goede vrienden.

Expert Nayla van Nieuwenhuizen

Expert Nayla van Nieuwenhuizen

Nayla van Nieuwenhuizen is Product Manager bij Allianz Direct. In haar rol is Nayla een echte product expert met veel inhoudelijke kennis op het gebied van auto- , woon- en reisverzekeringen.