Bespaar gemiddeld €225 per jaar!

Goedkope autoverzekering

 • Meest gekozen autoverzekering op Independer en Autoverzekering.nl

 • 24/7 hulp en service

 • Altijd vervangend vervoer bij schade

Betaal je teveel premie voor je huidige autoverzekering en wil je daarom een goedkope autoverzekering vergelijken? Lees hier meer over goedkope autoverzekeringen vergelijken en besparen.

Bellende vrouw

Goedkope autoverzekering 

Autorijden is leuk en praktisch, maar met de verschillende kosten die bij autorijden horen is het helaas niet heel goedkoop. Los van de aankoop van de auto, krijg je te maken met kosten zoals wegenbelasting, brandstof, parkeerkosten, onderhoud en natuurlijk je autoverzekering. Genoeg kosten, dan is het fijn om ergens op te besparen. Met een goedkope autoverzekering kun je flink besparen, zeker wanneer je regelmatig bezig bent met goedkope autoverzekering vergelijken.  

De beste goedkope autoverzekering vind je bij Allianz Direct 

Je bent op zoek naar de beste goedkope autoverzekering, logisch! Je wil niet alleen een goede autoverzekering, maar het liefst ook nog voor een lage premie. Dan ben je bij Allianz Direct aan het juiste adres, want uit onderzoek blijkt dat je gemiddeld €225 per jaar kunt besparen op je autoverzekering door over te stappen op een autoverzekering van Allianz Direct. Je bespaart op een goedkope autoverzekering All Risk per jaar gemiddeld zelfs €315 bij Allianz Direct!

Marktvergelijking tarieven autoverzekering Allianz Direct en concurrenten
Bron: Rolls Benchmarks - oktober 2023

Daarnaast kun je met een autoverzekering van Allianz Direct niet alleen rekenen op een goedkope autoverzekering, maar ook op de beste prijs-kwaliteitverhouding. Niet voor niets zijn wij de meest gekozen autoverzekering op Independer. We bieden hele goede voorwaarden aan met uitgebreide dekking tegenover een scherpe premie. Zo kun je zelf je eigen risico bepalen, krijg je vervangend vervoer bij schade en kun je 24/7 rekenen op directe hulp en service. Ook kun je je aanvullend verzekeren om je goedkope autoverzekering verder uit te breiden, bijvoorbeeld met Pechhulp of een Inzittendenverzekering. Dat is dus een goedkope autoverzekering met uitstekende voorwaarden!

Goedkope autoverzekering vergelijken

Hoe weet je nou zeker of een autoverzekering goedkoop is? Door de goedkope autoverzekering te vergelijken natuurlijk! Dit kun je zelf doen door bij verschillende partijen een premieberekening te maken, maar je kunt ook autoverzekeringen vergelijken via online tools zoals Independer. 

Let wel goed op bij het vergelijken van goedkope autoverzekeringen: soms zijn verzekeringen goedkoper omdat je net een andere dekking kiest, of omdat de voorwaarden toch flink verschillen. Zo betaal je bij een andere partij misschien minder, maar zit je wel vast aan een hoog bedrag voor je eigen risico. Dat moet je dan eerst betalen, voordat je schade vergoed krijgt. Goedkope autoverzekering vergelijken zit ‘m dus niet alleen in de prijs, maar ook in de details van de dekking. Je wil wel goedkoop verzekerd zijn, maar ook de juiste dekking hebben voor jouw situatie en je auto. Om het je makkelijk te maken vind je hieronder een overzicht van de drie dekkingen die Allianz Direct aanbiedt voor een goedkope autoverzekering.

Vergelijk de goedkope autoverzekeringen

 • WA

  Meest gekozen bij auto's ouder dan 12 jaar.

  • Schade aan anderen

  • Hulp bij schade

 • Beperkt Casco

  Meest gekozen bij auto's tussen de 6 en 12 jaar.

  • Schade aan anderen

  • Hulp bij schade

  • Brand en explosie

  • Inbraak en diefstal

  • Storm, hagel en overstroming

  • Dieren

  • Ruitschade

 • All Risk

  Meest gekozen bij auto's jonger dan 6 jaar.

  • Schade aan anderen

  • Hulp bij schade

  • Brand en explosie

  • Inbraak en diefstal

  • Storm, hagel en overstroming

  • Dieren

  • Ruitschade

  • Aanrijding

  • Vandalisme

Voordelen goedkope autoverzekering bij Allianz Direct

Een autoverzekering goedkoop afsluiten bij Allianz Direct levert jou als verzekerde altijd voordelen op. Naast onze acties en extra's bespaar je meer dan alleen op je premie:

Keuze eigen risico vanaf €0

In de meeste gevallen heb je bij een autoverzekering in Nederland een eigen risico tussen de €100,- en €150,-. Bij Allianz Direct kies je uit meer opties, zo kun je ook voor €0 eigen risico kiezen.  Je hebt dus niet alleen de goedkoopste autoverzekering, maar bent ook goedkoper uit bij schade.

 Dagelijks wijzigen of opzeggen

De wereld om ons heen verandert elke dag. Daarom is het fijn als je flexibel kunt omgaan met je verzekeringen. Bevalt iets je toch niet aan je goedkope Allianz Direct autoverzekering, of verandert jouw situatie? Dan kun je deze dagelijks gewoon wijzigen of opzeggen.

 Vervangend vervoer bij schade

Bij Allianz Direct krijg je altijd vervangend vervoer bij schade als je deze laat repareren door onze topherstellers. Je hoeft geen taxi te betalen of met openbaar vervoer door te reizen. Dit scheelt geld en maakt jouw autoverzekering dus eigenlijk indirect nog goedkoper!

 Gemakkelijk online afsluiten

Tijd is geld. Hoe sneller je je autoverzekering afsluit, hoe meer tijd je over hebt voor leuke en nuttige zaken. Bij Allianz Direct bereken je je premie binnen 20 seconden en sluit je je verzekering af binnen 3 minuten.

Een passende woonverzekering en reisverzekering afsluiten is ook direct mogelijk

Al je verzekeringen bij dezelfde partij: dat is handig. Sluit daarom direct een Woonverzekering en/of Reisverzekering af. Zo ben je niet alleen onderweg, maar ook thuis en op reis goed verzekerd! 

Goedkope WA autoverzekering 

Ben je op zoek naar een goedkope basisdekking voor jouw auto? Dan is de goedkope WA autoverzekering van Allianz Direct de beste keus. Hiermee ben je goed verzekerd voor schade aan anderen in het verkeer. Deze goedkope autoverzekering wordt vaak gekozen bij auto’s ouder dan 12 jaar. Niet gek, want Autoverzekering.nl heeft onze WA autoverzekering uitgeroepen tot de beste WA verzekering van 2023. Sluit je een goedkope WA autoverzekering af bij Allianz Direct? Dan bespaar je gemiddeld €165 per jaar op je premie in vergelijking met andere verzekeraars!

Goedkope beperkte casco 

De goedkope Beperkt Casco autoverzekering is een betaalbare optie, waarmee je uitgebreider bent verzekerd dan bij de WA dekking. Beperkt Casco is in die zin de middenweg tussen WA en All Risk. Hiermee ben je verzekerd voor schade aan anderen, maar ook voor schade aan je eigen auto door bijvoorbeeld storm, inbraak en diefstal, brand en ruitschade. De goedkope Beperkt Casco autoverzekering wordt vaak gekozen bij een auto tussen de 6 en 12 jaar oud en je bespaart per jaar gemiddeld €206 op je premie als je voor Allianz Direct kiest. 

Goedkope all risk autoverzekering

Ga je echt voor zekerheid? Dan is de goedkope All Risk autoverzekering ideaal. Dit is de meest uitgebreide autoverzekering die je kunt kiezen, waarbij ook vandalisme en zelfs schade die je per ongeluk zelf maakt worden verzekerd. We zien dat mensen met auto’s jonger dan 6 jaar vaak voor de goedkope All Risk autoverzekering kiezen. Dat is ook niet gek, want bij Allianz Direct bespaar je per jaar gemiddeld €315 als je voor onze All Risk autoverzekering kiest. Dat is dus echt een goedkope autoverzekering met een uitgebreide dekking!

Goedkope autoverzekering afsluiten bij Allianz Direct 

Goedkope autoverzekering afsluiten? Dan zit je hier goed. Je berekent in 20 seconden jouw premie, zodat je direct kunt zien hoeveel je kunt besparen. Welke dekking je ook kiest, wij bieden je een vlijmscherpe premie en uitstekende voorwaarden. Bereken daarom snel je premie en stap over naar Allianz Direct. 

Vrouw thuis met krant

Stop met vergelijken, begin met besparen

Goedkope autoverzekering nodig? Bereken je premie en vind de autoverzekering die bij jou, je auto én je portemonnee past.

video player
Externe video content

Deze video wordt geladen door YouTube. Google verzamelt informatie over jouw interactie met deze video door gebruik te maken van cookies en kan deze informatie gebruiken om advertenties te tonen. Accepteer de cookies om door te gaan naar de video.

Hoe werkt onze autoverzekering? © Allianz Direct
 • Wat is de goedkoopste autoverzekering?

  De goedkoopste autoverzekering is de WA autoverzekering. Met deze basisdekking voldoe je aan de wettelijke verplichting je auto te verzekeren en ben je verzekerd voor schade aan anderen. Schade aan je eigen auto is niet verzekerd. 

 • Wat is de beste en goedkoopste verzekeringsmaatschappij?

  Bij Allianz Direct bespaar je gemiddeld €225 per jaar op je autoverzekering en krijg je uitstekende voorwaarden. Ook bieden we goede hulp en service bij vragen en/of schade. Daarom kies je voor Allianz Direct als de beste en goedkoopste verzekeringsmaatschappij.

 • Waar is de goedkoopste autoverzekering?

  Uit marktvergelijking blijkt dat je bij Allianz Direct gemiddeld €225 per jaar kunt besparen op je autoverzekering. Wij hebben de gemiddelde premie voor onze autoverzekeringen vergeleken met de premie van meer dan 30 andere verzekeraars, waaronder ANWB, Inshared, Unive en Ohra. Wat blijkt? Bij ons zijn klanten gemiddeld €225 per jaar voordeliger uit!

  In vergelijking met andere autoverzekeraars ziet de gemiddelde besparing bij Allianz Direct er per dekking zo uit:

 • Wat is een betrouwbare autoverzekering?

  Alle dekkingen zijn betrouwbare autoverzekeringen, maar als je voor extra zekerheid wil gaan is All Risk de meest uitgebreide dekking voor jou en je auto. Hiermee ben je verzekerd voor schade aan anderen, maar ook voor de meeste schades aan je eigen auto. Inclusief schade die je per ongeluk zelf veroorzaakt! Voor een betrouwbare autoverzekering sluit je deze natuurlijk af bij Allianz Direct. 

 • Hoeveel betaal je gemiddeld voor een autoverzekering?

  Dat is een vraag die voor iedereen weer anders wordt beantwoord. Gemiddeld kun je uitgaan van €75 per maand, echter ligt de premie per persoon en per auto weer anders. Dit hangt van allerlei factoren af, waaronder je auto, waar je woont, je schadevrije jaren en meer. Benieuwd naar hoeveel jij voor je autoverzekering gaat betalen? Bereken dan je premie online.

Expert Ron Adams Allianz Direct

Expert Ron Adams

Ron is niet alleen Head of Marketing & Sales, maar hij verdiept zich ook in productinhoudelijke kennis op het gebied van auto- en woonverzekeringen. Daarom weet hij als expert de juiste informatie op tafel te leggen en nieuwe informatie van de juiste kennis en checks te voorzien. Bovenal heeft Ron altijd een antwoord op jouw vragen over de Autoverzekering en Woonverzekering van Allianz Direct.