Inboedel­verzekering kosten berekenen

De Inboedelverzekeringen van Allianz Direct:

  • €0,- Eigen Risico

  • Sleutels gestolen? Vervangende sloten tot €500

  • Audio- en computerapparatuur verzekerd tot €15.000

Vrouw met kind spelen thuis

Wat zijn de gemiddelde inboedelverzekering kosten en heb je een inboedelverzekering nodig? De kosten van een inboedelverzekering zijn afhankelijk van de waarde van jouw inboedel. Deze waarde wordt bepaald aan de hand van de woon- en gezinssituatie. Daarnaast heeft ook de dekking invloed op de inboedelverzekering kosten. Kies je voor een uitgebreidere dekking, dan betaal je elke maand iets meer premie. De gemiddelde kosten van een inboedelverzekering zeggen dus niet zoveel. Het hangt echt af van je persoonlijke situatie hoeveel inboedelverzekering kosten je elke maand betaalt.

Wat kost een inboedelverzekering gemiddeld?

Wat kost een inboedelverzekering gemiddeld? Een inboedelverzekering met gemiddelde dekking voor een tussenwoning in een goedkope regio bedraagt €9,50,- per maand. Wil je een uitgebreide dekking? Dan betaal je zo’n €12,50,- per maand. Woon je in een villa? Dan betaal je gemiddeld €12,- per maand aan inboedelverzekering kosten. Benieuwd hoe we een woonverzekering berekenen? We hebben er ook een video over gemaakt! Naast de kosten van je inboedel en je woonsituatie, hangen de inboedelverzekering kosten ook af van de regio waar je woont. Zo zijn de gemiddelde kosten van een inboedelverzekering een stuk hoger wanneer je in een grote stad woont. Hier zijn meer inbraken en dus meer kans op schade, waardoor de kosten van je verzekering hoger zijn. Zo betaal je voor dezelfde tussenwoning in een dure regio gemiddeld €14,50,- in plaats van €9,50,-. Hoeveel jij betaalt voor een inboedelverzekering, kun je gemakkelijk online uitzoeken. Vul alle gegevens in, bepaal voor het afsluiten de kosten van jouw inboedel en lees de voorwaarden van de verzekeraar goed door. Zo weet je wat onder de verzekering valt en of de verzekering jouw gehele inboedel dekt.

De inboedelverzekering van Allianz Direct

Wil je een goede inboedelverzekering met lage inboedelverzekering kosten? Kies dan voor de inboedelverzekering van Allianz Direct. Onze woonverzekeringen staan bekend om hun goede prijs-kwaliteitverhouding en hebben een standaard eigen risico van €0,-. Bekijk op onze website wat de kosten van jouw inboedelverzekering worden en sluit deze gelijk af. Wil je de verzekering wijzigen of opzeggen? Dan kan dat dagelijks via ons online portaal.

video player
Externe video content

Deze video wordt geladen door YouTube. Google verzamelt informatie over jouw interactie met deze video door gebruik te maken van cookies en kan deze informatie gebruiken om advertenties te tonen. Accepteer de cookies om door te gaan naar de video.

Waarom is een Inboedelverzekering zo belangrijk? © Allianz Direct
Couple playing guitar

Jouw inboedel is veilig bij ons

Bij Allianz Direct verzeker je de spullen in je huis voor vrijwel alle schade, standaard met €0 eigen risico.