Auto van de toekomst online verzekeren

Jouw auto verzekeren?

  • Standaard €0,- Eigen Risico

  • Dagelijks wijzigen en opzeggen

  • Altijd vervangend vervoer bij schade

Man skateboarden bij het strand

De elektrische auto vond men tot voor kort maar een onhandig ding. Inmiddels is het tij gekeerd en zetten we wereldwijd in op duurzaamheid en elektrisch autorijden. De elektrische auto wordt dé auto van de toekomst. Daarnaast staat automobilisten nog veel meer te wachten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een auto die rijdt op waterstof, suikerriet of alleen maar zonlicht? Hoe de auto van de toekomst er ook uitziet: een passende verzekering sluit je online af bij Allianz Direct.

Hoe ziet de auto van de toekomst eruit?

Het is nog niet geheel duidelijk hoe de auto van de toekomst eruit komt te zien. Zeker is wel dat er steeds meer duurzaam wordt gereden. Er worden nu al allerlei maatregelen genomen om de CO2-uitstoot en opwarming van de aarde tegen te gaan – en dit blijft zo. Hoe minder uitlaatgassen er in de lucht komen, hoe beter dit uitpakt voor het milieu. Elektrisch rijden wordt dan ook dé manier van autorijden.

Waarom je een auto verzekert bij Allianz Direct

Een auto van de toekomst verzekeren bij Allianz Direct levert je aantrekkelijke voordelen op. Waarom verzeker je de toekomst auto bij onze verzekeringsmaatschappij?

  • Je eigen risico bedraagt altijd €0,-;
  • Je bent, bij schade, verzekerd van vervangend vervoer;
  • Je autoverzekering is dagelijks te wijzigen of op te zeggen;
  • Je krijgt de keuze uit diverse woonverzekeringen.

Bereken online je premie en vraag een autoverzekering aan

Wil je ook in de toekomst goed verzekerd zijn en ben je hiervoor op zoek naar een passende autoverzekering? Verzeker dan ook je auto van de toekomst bij Allianz Direct en profiteer direct van al onze voordelen. Bereken online je premie en sluit vervolgens een autoverzekering tegen uitstekende voorwaarden. Binnen enkele minuten is ook de toekomst auto goed verzekerd en kun je veilig de weg op.

 

Vrouw ruikt buiten aan kruiden

Premie Alert: nooit meer te veel betalen

Niemand wil te veel betalen voor een autoverzekering. Als je je bij ons verzekert, krijg je daarom een gratis Premie Alert. Hiermee brengen we je op de hoogte als je kunt besparen.