Autoverzekering met no claim beschermer

Bij Allianz Direct kun je geen autoverzekering afsluiten met no claim beschermer. Je hebt wel:

  • Bereken je premie in 20 seconden en sluit af in 3 minuten

  • Altijd vervangend vervoer bij schade

  • 24/7 directe hulp en service

  • Meest gekozen autoverzekering op Independer en Autoverzekering.nl

No-claim beschermer autoverzekering

Heb jij een jaar schadevrij gereden? Dan bouw je no claimkorting op en betaal je minder premie. Veroorzaak je wel een schadegeval? Dan betaal je daardoor maandelijks een hogere premie. Om dit te voorkomen, kun je bij sommige verzekeraars een autoverzekering met no claim beschermer afsluiten. Bij Allianz Direct kan dit niet, wij werken niet met een no claim beschermer.

Wat is een no claim beschermer?

Een no claim beschermer zorgt ervoor dat je één keer per jaar schade kunt claimen bij jouw verzekeraar, zonder dat dat gevolgen heeft voor je premie. Je verzekeringspremie blijft gelijk, ondanks de schade. 

Kosten no claim beschermer

Voor een autoverzekering met no claim beschermer betaal je extra. Iedere verzekeraar heeft een andere manier om deze kosten te bepalen. Voor een no claim beschermer geldt meestal een premietoeslag van een bepaald percentage.

Voor- en nadelen van een autoverzekering met no claimbeschermer

Er zitten voor- en nadelen aan het afsluiten van een verzekering met no claim bescherming:

  • Nadelen no claim beschermer: je zit vast aan je autoverzekeraar. Je merkt het nu misschien niet aan je premie, maar bij schade gaan je schadevrije jaren wel achteruit. Stap je over naar een andere verzekeraar? Dan zie je dit opeens wél terug in de premie.
  • Voordelen no claim beschermer: als je één keer schade rijdt, zit je niet ineens vast aan een hogere premie. Vooral voor nieuwe bestuurders met weinig schadevrije jaren kan dit een voordelige keuze zijn.

De autoverzekeringen van Allianz Direct

Bij Allianz Direct is het niet mogelijk om een autoverzekering met no claim beschermer af te sluiten. De verzekeringen van Allianz Direct zijn wel scherp geprijsd en komen vaak als beste uit de test. Wil je een verzekeraar waarbij je alles gemakkelijk online kunt regelen? Dan is Allianz Direct een goede keuze. Onze verzekeringen hebben een standaard eigen risico van €0 en bij schade regelen wij in de meeste gevallen vervangend vervoer: je komt dus nooit voor verrassingen te staan. Ook kun je de verzekering dagelijks wijzigen of opzeggen in Mijn Account. Zorg dat je altijd goed verzekerd bent, zodat je met een prettig gevoel de weg op gaat.

Man met laptop

Benieuwd naar je premie?

Je weet het zo. Bereken je premie in 20 seconden en sluit direct af.

Expert: Joost van Namen

Expert Joost van Namen

Joost is Circle Lead bij Allianz Direct en weet daardoor alles op het gebied van klantenservice en onze auto-, woon- en reisverzekeringen! Als expert weet Joost informatie inhoudelijk te checken en zorgt hij ervoor dat je de juiste informatie op onze website weet te vinden.