De beste autoverzekering

  • Standaard 0,- Euro eigen risico

  • Dagelijks wijzigen en opzeggen

  • Altijd vervangend vervoer bij schade

De beste autoverzekering is voor iedereen anders. Ben je op zoek naar een autoverzekering? Dan kun je het beste online een autoverzekering vergelijken.

Consumentenbond WA

Welke autoverzekering voor jou de beste keuze is, hangt namelijk af van verschillende factoren. Zo kun je kiezen uit drie verschillende verzekeringen:

Deze drie verzekeringen hebben verschillende dekkingen. Zo wordt door een WA-verzekering alleen schade die jij bij anderen veroorzaakt gedekt. Met een All risk verzekering wordt ook schade aan jouw auto door de verzekeraar vergoed. De premies voor deze verzekeringen variëren sterk en zijn afhankelijk van verschillende factoren. De beste autoverzekering is voor iedereen anders, dus het is altijd handig om online research te doen.

Verschillende factoren

De beste autoverzekering voor jouw situatie is afhankelijk van een aantal zaken. Autoverzekering vergelijken? Dan moet je verschillende gegevens invullen. Belangrijke gegevens zijn:

  • Leeftijd
  • Adres
  • Gemiddeld aantal kilometers per jaar
  • Schadevrije jaren
  • Leeftijd van je auto
  • Model van de auto

Deze gegevens bepalen samen de hoogte van de premie voor verschillende autoverzekeringen. Woon je bijvoorbeeld in het centrum van een stad? Dan is de kans dat iemand tegen je geparkeerde auto aan rijdt een stuk groter dan in een klein dorp. Ook zijn bepaalde modellen populairder onder autodieven en veroorzaken auto's met veel vermogen vaker schade. Al deze factoren samen hebben dus invloed op wat voor jou de beste autoverzekering is. Kijk online naar recensies over een verzekeraar en vul vervolgens online jouw gegevens in. Dan zie je precies hoeveel je maandelijks kwijt bent voor een autoverzekering.

Wil je meer weten over het verschil tussen WA, Beperkt Casco en All Risk autoverzekering? Check onze video!

video player
Externe video content

Deze video wordt geladen door YouTube. Google verzamelt informatie over jouw interactie met deze video door gebruik te maken van cookies en kan deze informatie gebruiken om advertenties te tonen. Accepteer de cookies om door te gaan naar de video.

Hoe kan ik mijn auto het beste verzekeren: WA, Beperkt Casco of All Risk? © Allianz Direct
Allianz Direct autoverzekering

Ook je autoverzekering afsluiten?

Bij Allianz Direct verzeker je je auto in 3 minuten en kies je voor de meest gekozen autoverzekering op Independer!