Bestelauto­verzekering

Bij Allianz Direct geniet je van:

  • Standaard €0,- Eigen Risico bij alle dekkingen

  • Dagelijks wijzigen en opzeggen

  • 24/7 bereikbaar bij noodsituaties

  • Je bent nooit onderverzekerd

Een bestelautoverzekering sluit je snel en voordelig af bij Allianz Direct. Vergelijk direct de dekking en premie van onze autoverzekeringen.

Buiten zit vrouw met auto

Sluit direct een bestelautoverzekering af bij Allianz Direct

Als ondernemer is het bedrijf niet compleet zonder de aanschaf van een bestelauto. Natuurlijk zoek je voor de bestelauto een voordelige bestelautoverzekering. De verzekering voor de bestelauto moet zowel een goede dekking geven als scherp geprijsd zijn. Rijd je als particulier met je auto en gebruik je je auto voor woon- en werkverkeer? Bij Allianz Direct verzeker je je kleine bestelauto snel en eenvoudig als kleine ondernemer of zzp'er. Bereken meteen je voordelige premie via onze website.

Een bestelautoverzekering afsluiten bij de juiste verzekeraar

Een bestelautoverzekering sluit je af bij de verzekeraar waar je je prettig bij voelt. Als ondernemer zit je veel op de weg en ligt een ongeluk op de loer. Daarom dek je als ondernemer de risico's af voor schade die je zelf niet met je bedrijf kunt opvangen. Voordat je een bestelautoverzekering afsluit, is het daarom eerst van belang dat je onderzoekt welke risico's er spelen bij je bestelauto. Is het bijvoorbeeld ook mogelijk om apparaten en materialen voor de werkzaamheden te verzekeren? Kleine ondernemers en zzp'ers zijn van harte welkom bij Allianz Direct als het voertuig privé is aangeschaft en er ook privé mee wordt gereden. Als je dus een bestelautoverzekering voor je bedrijfswagen zoekt die op naam van je onderneming staat, kun je bij Allianz Direct helaas geen bestelautoverzekering afsluiten.

De voordelen van een bestelautoverzekering

Met een bestelautoverzekering profiteer je van meerdere voordelen. Zo is het mogelijk om bij een zakelijk voertuig de btw te verrekenen. Op die manier betaal je minder premie voor je bestelautoverzekering. Maar let op: als je met schade te maken krijgt, wordt hierbij ook de schade-uitkering zonder btw uitgekeerd. Je kunt de btw wel aan de fiscus opgeven. Door de juiste bestelautoverzekering af te sluiten, geniet je van een voordelige premie, perfecte dekking en vlotte hulp bij schade.

Meteen online een bestelautoverzekering afsluiten

Zoek je de beste bestelautoverzekering om je bedrijfsauto zo goed mogelijk te verzekeren? Vergelijk dan online de verschillende aanbieders van bestelautoverzekeringen. Bekijk daarbij niet alleen de verzekeringen met de voordeligste premie, maar onderzoek in de polisvoorwaarden of de verzekering voor jou geschikt is. Let daarbij ook op het eigen risico bij schade, aangezien dit enorm kan variëren per verzekeraar. Allianz Direct hanteert bij de autoverzekeringen standaard een eigen risico van € 0. Daarnaast regelt Allianz Direct vervangend vervoer op het moment dat je auto gerepareerd wordt, zodat je meteen de weg weer op kunt. Je kunt 24 uur per dag 7 dagen per week rekenen op directe hulp en service van Allianz Direct. Benieuwd hoe jouw verzekering bij Allianz Direct eruit ziet? Bereken dan meteen je voordelige premie.

Was dit artikel nuttig?

Vrouw thuis met krant

Stop met vergelijken, begin met besparen

Goedkope autoverzekering nodig? Bereken je premie en vind de autoverzekering die bij jou, je auto én je portemonnee past.