Hoyhoy autoverzekering

De perfecte autoverzekering vind je door het juiste advies. Bij onze autoverzekeringen:

  • Standaard €0,- Eigen Risico

  • Dagelijks wijzigen en opzeggen

  • Altijd vervangend vervoer bij schade

Vrouw loopt de deur uit

Hoe kies je de perfecte autoverzekering? Je kunt daarbij gebruik maken van een vergelijkingssite, zoals Hoyhoy. Een Hoyhoy autoverzekering kenmerkt zich door een onafhankelijk advies.

Autoverzekering Hoyhoy

Hoyhoy is een onafhankelijke vergelijkingssite voor autoverzekeringen. Je kunt hier in drie stappen de beste verzekeringen vergelijken. Je vult je gegevens in, en de beste deals worden voor je geselecteerd. Je kunt nu direct via Hoyhoy een autoverzekering afsluiten.

Hoyhoy autoverzekering: onafhankelijk

Omdat Hoyhoy geen onderdeel is van een verzekeraar, kunnen ze onafhankelijk advies geven. Ze gaan op zoek naar de autoverzekering die het beste bij jouw individuele situatie past.

Hoyhoy autoverzekering: je kiest zelf wat je belangrijk vindt

Je kunt voor de goedkoopste autoverzekering gaan, als je dat het belangrijkste vindt. Je kunt ook kijken naar de voorwaarden die elke verzekering stelt. Hoyhoy heeft hier cijfers aan toegekend.

Advies van Allianz Direct

Ook bij Allianz Direct kunnen we je goed adviseren over de juiste autoverzekering voor jouw wensen en situatie. Met onze autoverzekeringen kun jij met een gerust hart de weg op en geniet je ook van andere voordelen zoals het zelf kiezen van je garage en het dagelijks opzeggen of wijzigen van je verzekering.

Voordeligste autoverzekering

Zoek je de goedkoopste autoverzekering aan de hand van de cataloguswaarde van de auto? De premie van de verzekering is afhankelijk van deze waarde. Hoe duurder de auto, des te meer premie je betaalt. Praat gerust met een van onze medewerkers voor meer informatie of advies.

Premie berekenen Allianz Direct

Wil jij direct weten wat je gaat betalen als jij je auto laat verzekeren bij Allianz Direct? Bij Allianz Direct kom je binnen 20 seconden achter je premie. Vul hier je kenteken in en krijg direct een berekening van de kosten per dekking. De dekkingen waar je uit kunt kiezen zijn:

  • WA: verzekerd voor schade aan anderen en hulp bij schade.
  • Beperkt Casco: verzekerd voor schade aan anderen, hulp bij schade, brand en explosie, inbraak en diefstal, storm, hagel en overstroming, dieren en ruitschade.
  • All Risk: verzekerd voor schade aan anderen, hulp bij schade, brand en explosie, inbraak en diefstal, storm, hagel en overstroming, dieren, ruitschade en vandalisme. Ook schade bij een aanrijding door jouw schuld is verzekerd.
Meer weten over het verschil tussen WA, Beperkt Casco en All Risk? Check de video!
video player
Externe video content

Deze video wordt geladen door YouTube. Google verzamelt informatie over jouw interactie met deze video door gebruik te maken van cookies en kan deze informatie gebruiken om advertenties te tonen. Accepteer de cookies om door te gaan naar de video.

Hoe kan ik mijn auto het beste verzekeren: WA, Beperkt Casco of All Risk? © Allianz Direct
Vrouw thuis met krant

Stop met vergelijken, begin met besparen

Goedkope autoverzekering nodig? Bereken je premie en vind de autoverzekering die bij jou, je auto én je portemonnee past.