Vrouw met bloemen buiten

Check de site van RDW

Is mijn auto verzekerd?

Onze autoverzekeringen:
  • checkmark

    Standaard €0,- Eigen Risico

  • checkmark

    Dagelijks wijzigen en opzeggen

  • checkmark

    Altijd vervangend vervoer bij schade

Het is verboden om zonder een verzekering met de auto de weg op te gaan. Door dit wel te doen, riskeer je een fikse boete vanuit de RDW (Dienst Wegverkeer) en de politie. Je kunt eenvoudig nagaan of je auto verzekerd is door naar de website van de RDW te gaan. Vul hiervoor je kenteken in op de site en kijk bij de status van het voertuig. Je ziet dan snel genoeg of je auto wel of niet verzekerd is.

Waar is mijn auto verzekerd?

Via de site van de RDW kun je niet zien waar je auto verzekerd is. Hiervoor neem je een kijkje op het polisblad van je huidige autoverzekeraar. Bij veel verzekeraars kun je ook online inloggen om polissen in te zien. Bovendien kun je ook via je bankafschriften of groene kaart terugzien waar je autoverzekering is ondergebracht. Ben je niet tevreden met je huidige autoverzekeraar? Stap dan over naar Allianz Direct.

Is mijn auto verzekerd? Ja: bij Allianz Direct!

Is mijn auto verzekerd? Stel jezelf niet langer die vraag, maar verzeker vandaag nog je voertuig bij Allianz Direct. Hierdoor verzeker jij jezelf van een goedkope premie en uitstekende voorwaarden. Voor zowel een nieuw als tweedehands voertuig zit je bij Allianz Direct helemaal goed. Bereken direct online je premie via de site.

Benieuwd naar je premie?

Je weet het zo. Bereken je premie in slechts 2 minuten en sluit direct af.

Bereken je premie
Man met laptop