Allianz Direct kortingscode

Kortingscode of niet, bij Allianz Direct geniet je altijd van:

  • Scherpe premie, uitgebreid verzekerd

  • Auto, Woon- en Reisverzekering onder één dak

  • 24/7 directe hulp en service

  • Meest gekozen Autoverzekering en Woonverzekering op Independer

Op zoek naar een Allianz Direct kortingscode? Hieronder lees je er alles over.

Allianz Direct kortingscode

Een voordelige autoverzekering of woonverzekering voor iedereen: daar staan wij voor. Daarom vind je bij ons altijd de scherpste premie op je verzekering. Daar kan geen korting tegenop.

Korting Allianz Direct: onze acties en extra’s

Wij hebben op dit moment geen actieve Allianz Direct kortingscode of couponcode. Je kunt wel gebruikmaken van fijne extra’s als je bij ons een autoverzekering afsluit. Zo krijg je een Premie Alert en bieden we in bepaalde gevallen thuisbrengservice. Ook komen we regelmatig met leuke acties in je mailbox.

Premie Alert: een seintje als je premie omlaag kan

Met een Premie Alert laten wij je weten wanneer je premie nog lager kan. Dit controleren wij jaarlijks, zodat je zeker weet dat je voor jouw auto de scherpste premie betaalt. Natuurlijk besluit je zelf of je je autoverzekering wilt wijzigen.

Thuisbrengservice

Heb je een ongeluk en kun je niet meer verder rijden? Dan brengen wij jou en je bagage thuis, waar je ook bent. Dus ook bij een ongeluk in het buitenland. Is je auto gestolen of heb je schade en wordt ‘ie gerepareerd bij een van onze aangesloten schadeherstelbedrijven? Dan zorgen wij ervoor dat je met vervangend vervoer alsnog de weg op kan!

Toffe acties

We zijn natuurlijk blij met jou als klant! Daarom zetten we je af en toe graag in het zonnetje met een leuke actie. Ben je klant bij Allianz Direct? Vergeet dan niet het vinkje aan te vinken om e-mail van ons te ontvangen - wie weet wat voor verrassing er in je mailbox verschijnt!

Geen kortingscode Allianz Direct, wel een voordelige verzekering

Je bespaart al snel een hoop door bij Allianz Direct de voordeligste verzekering af te sluiten. Of je nu een Autoverzekering of een Woonverzekering zoekt, wij bieden jou altijd een voordelige premie. Met al deze extra’s heb je geen korting meer nodig, toch? Bereken direct je premie voor je Autoverzekering of Woonverzekering.

Allianz Direct kortingscode: wij brengen je altijd als eerste op de hoogte

Wij vertellen je graag als eerste over onze aanbiedingen. Houd daarom onze website in de gaten of volg ons op Facebook en Instagram. Zo mis je nooit een aanbieding. Als je ons nodig hebt, weet je ons te vinden!

Allianz Direct autoverzekering

Ook je autoverzekering afsluiten?

Bij Allianz Direct verzeker je je auto binnen 3 minuten en kun je rekenen op 24/7 directe hulp en service.