Duits lachend stelletje

Kosten autoverzekering per jaar

  • checkmark

    Standaard €0,- Eigen Risico

  • checkmark

    Dagelijks wijzigen en opzeggen

  • checkmark

    Altijd vervangend vervoer

Heb jij een auto? Dan heb je, als het goed is, ook een autoverzekering. Alles over de kosten van autoverzekeringen lees je hieronder.

Kosten autoverzekering

De kosten van je autoverzekering worden bepaald door een aantal factoren. Allereerst wordt de prijs bepaald door het soort verzekering dat je kiest. Bij de meeste verzekeringsmaatschappijen zijn er drie verzekeringen. De goedkoopste is de WA-verzekering. Deze is verplicht voor iedere autobezitter. WA-verzekeringen dekken alleen de kosten voor schade die jij bij anderen veroorzaakt. Naast WA zijn er ook WA Plus- en all risk-verzekeringen. De kosten voor deze autoverzekeringen liggen hoger, maar bij schade wordt ook meer vergoed.

Welke verzekering voor jouw situatie het beste is, ligt aan de conditie en leeftijd van je auto. De kosten voor een autoverzekering hangen dus af van het soort verzekering dat je kiest. Daarnaast zijn er nog een aantal factoren van invloed op de kosten van een autoverzekering. Dit zijn onder andere de leeftijd van de bestuurder, diens woonplaats, de waarde van de auto en het aantal opgebouwde schadevrije jaren. Deze factoren bepalen tezamen de kosten van de autoverzekering per jaar.

De mogelijkheden bij Allianz Direct

Allianz Direct heeft WA-, WA Plus- en all risk-verzekeringen. Wat zijn de kosten van een autoverzekering bij Allianz Direct? Dat hangt dus af van verschillende factoren. Op onze website kun je gemakkelijk de kosten van een autoverzekering per jaar berekenen voor jouw situatie. Ga je online op zoek naar een nieuwe autoverzekering? Dan zijn er veel verschillende verzekeringsmaatschappijen waar je uit kunt kiezen. Kies je voor de goedkoopste of juist een goede prijs-kwaliteit-verhouding?

Autoverzekeringen van Alianz Direct staan in de top vijf bij zeventig procent van de de websites die autoverzekeringen vergelijken. Je kunt onze autoverzekeringen dagelijks wijzigen en opzeggen en wij regelen bij schade vervangend vervoer. Op zoek naar een autoverzekering? Bereken dan nu je premie!

Stop met vergelijken, begin met besparen

Goedkope autoverzekering nodig? Bereken je premie en vind de autoverzekering die bij jou, je auto én je portemonnee past.

Bekijk onze Autoverzekeringen
Vrouw thuis met krant