Kosten autoverzekering per jaar

  • Standaard €0,- Eigen Risico

  • Dagelijks wijzigen en opzeggen

  • Altijd vervangend vervoer

Heb jij een auto? Dan heb je, als het goed is, ook een autoverzekering. Alles over de kosten van autoverzekeringen lees je hieronder.

Consumentenbond WA

Je premie voor de kosten autoverzekering

Je wilt natuurlijk niet voor onverwachte verassingen komen te staan en precies weten wat voor kosten autoverzekering je kwijt gaat zijn. Want wat kost een autoverzekering per maand nu precies? En hoe zit het met de kosten autoverzekering en wegenbelasting? Allianz Direct biedt je een scherpe premie die je online berekent, zodat je zeker weet dat je kosten autoverzekering nooit te hoog uitvallen.

Wat kost een autoverzekering gemiddeld?

Wat kost een autoverzekering per maand? Dat is een vraag die voor iedereen weer anders wordt beantwoord. Gemiddeld kun je uitgaan van €75,- per maand, echter ligt de premie per persoon weer anders. Zo zijn de kosten autoverzekering beginnen bestuurder hoger in vergelijking met een verzekering voor een ervaren bestuurders. Wil je weten wat de kosten autoverzekering beginnen bestuurder of voor een ervaren bestuurder zijn? Bereken dan je premie online.

Wat kost autoverzekering per jaar?

Wil je antwoord op de vraag ‘wat kost autoverzekering per jaar?’. Bereken in dat geval in een paar minuten je premie via Allianz Direct. Je berekent je kosten autoverzekering met je kenteken, je postcode, je leeftijd en het aantal schadevrije jaren dat je hebt gereden. Vervolgens kun je de kosten autoverzekering bekijken voor de WA-verzekering, beperkt cascoverzekering en indien je een auto minder dan zes jaar hebt, een All Risk autoverzekering. Ook hangt dit samen met de kosten van je aansprakelijkheidsverzekering. Zo kun je direct voor jezelf opmaken wat de gemiddelde kosten autoverzekering in jouw situatie zijn. 

Kosten autoverzekering berekenen met aanvullende dekkingen

Wist je dat je bij Allianz Direct je auto kunt verzekeren met aanvullende dekkingen? Deze kosten autoverzekering berekenen kun je uiteraard ook online doen. Zo zie je direct wat de gemiddelde kosten autoverzekering zijn met bijvoorbeeld pechhulp en een inzittendenverzekering én weet je direct wat de kosten autoverzekering zijn. Dus – wat kost een autoverzekering gemiddeld? Die vraag wordt bij Allianz Direct voor je beantwoord!

Vrouw thuis met krant

Stop met vergelijken, begin met besparen

Goedkope autoverzekering nodig? Bereken je premie en vind de autoverzekering die bij jou, je auto én je portemonnee past.