Pechhulp auto

Als je je bij Allianz Direct verzekert:

  • 24/7 directe hulp & service

  • Meest gekozen autoverzekering op Independer en Autoverzekering.nl

  • Altijd vervangend vervoer bij schade

Man in de garage

Je moet er niet aan denken maar de kans op autopech is er altijd. Verzeker je auto daarom voor pech. Hoe je dat doet? Er zijn verschillende opties.

Pechhulp auto: de opties

Wil jij je auto voor pechhulp verzekeren? Verstandige keuze, je weet immers nooit wat er op de weg kan gebeuren. Pechhulp auto regel je via je autodealer, als aanvullende dekking bij je autoverzekering of als losse pechhulpdienst.

Waar moet je op letten bij het kiezen van pechhulp auto

Laat deze factoren meewegen bij het maken van je beslissing:

  • Rijd je niet of nauwelijks in het buitenland? Dan is het slim om een pechhulpdienst voor alleen in Nederland in te schakelen.
  • Koop jij een nieuwe auto? Veel dealers bieden bij nieuwe auto’s gratis pechhulp aan.
  • Bij oude(re) auto’s is de premie vaak hoger dan bij een nieuwe(re) auto, omdat je gewoonweg meer kans op pech hebt.
  • Sommige reis- of autoverzekeringen dekken standaard hulp bij pech. Check dit altijd goed voor je een losse pechhulpdienst inschakelt.
  • Belangrijk om te weten voor het afsluiten: is er woonplaatsdekking? En krijg je een leenauto mee als je met pech langs de weg staat?
  • Een lekke band of lege accu komen vaak voor. De pechhulp voor deze problemen wordt niet altijd vergoed. Check dat voor je een pechhulp verzekering afsluit.

Auto pechhulp Allianz Direct

Bij Alianz Direct kun je je verzekeren voor pechhulp auto. Deze Pechhulp verzekering geldt in Nederland, maar ook in het buitenland. Bij pech staat ons netwerk van professionele hulpverleners klaar om je zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Goed nieuws, onze pechhulp is kentekengebonden. Dit betekent dat je auto voor pechhulp is verzekerd, óók als je partner of kinderen erin rijden. Handig! Benieuwd naar onze andere aanvullende dekkingen? Check dan eens de video hieronder over alle aanvullende autoverzekeringen.

video player
Externe video content

Deze video wordt geladen door YouTube. Google verzamelt informatie over jouw interactie met deze video door gebruik te maken van cookies en kan deze informatie gebruiken om advertenties te tonen. Accepteer de cookies om door te gaan naar de video.

Welke aanvullende dekkingen zijn er? © Allianz Direct
Familie loopt buiten

Wij staan voor je klaar in heel Europa

Met de Pechhulp Verzekering repareren we je auto in binnen- en buitenland. Is reparatie niet ter plekke mogelijk? Dan brengen we ‘m naar een garage in de buurt en krijg je vervangend vervoer.