Eenmalige reisverzekering

Bij Allianz Direct:

  • Afgestemd op die ene reis die je gaat maken

  • Zelf je dekking kiezen

  • 24/7 SOS hulpverlening

  • Bagage meeverzekerd

  • Aan te vullen met dekking Wintersporten en Risicosporten

Selecteer je een doorlopende of eenmalige reisverzekering voor je vakantie? Bij Allianz Direct kun je kiezen voor Kortlopend of Doorlopend. Vergelijk onze reisverzekeringen en zie wanneer een eenmalige reisverzekering voor jou voordelig is.

Kind met koffer bij auto

Doorlopende of eenmalige reisverzekering afsluiten?

Geniet van een vakantie zonder zorgen dankzij een reisverzekering van Allianz Direct. Met de reisverzekering worden de extra kosten vergoed die ontstaan bij schade of vertraging van je reis. Of je nu een stedentrip naar Barcelona met je vrienden maakt of een familiereis naar de Zuid-Franse zon, de reisverzekering van Allianz Direct helpt je uit de brand zodra een noodsituatie ontstaat. Maar kies je nu voor een doorlopende of eenmalige reisverzekering als je op vakantie gaat? Lees meer over de verschillende reisverzekeringen van Allianz Direct en bereken snel je voordelige premie.

Wat houdt een eenmalige reisverzekering in?

Binnen de reisverzekeringen bestaan twee soorten verzekeringen: de doorlopende en eenmalige reisverzekering. De eenmalige reisverzekering – of Kortlopende Reisverzekering – loopt vanaf de dag dat je op reis gaat tot het moment dat je weer thuis bent. Voorbeelden van kosten die kunnen ontstaan, zijn bijvoorbeeld die van vervangend vervoer na een auto-ongeluk of autopech, verlies of vertraging van je bagage tijdens een vliegreis, of kosten voor een langer verblijf vanwege een quarantainemaatregel. Met een eenmalige reisverzekering ben je verzekerd voor één reis of vakantie en zit je nergens aan vast. Allianz Direct biedt ook een Doorlopende Reisverzekering aan. Daarmee ben je verzekerd voor elke reis die je maakt gedurende de periode van een jaar.

Doorlopende versus eenmalige reisverzekering

Als je weinig op vakantie gaat, kan een eenmalige reisverzekering voordelig zijn. Ga je echter vaker dan twee weken per jaar op vakantie, of reis je meerdere keren? In dat geval is een doorlopende reisverzekering meestal een goedkopere keuze. Bij een weekendje weg en zomervakantie ben je automatisch verzekerd voor eventuele schade die ontstaat, zonder extra poliskosten te hoeven te betalen. Bij Allianz Direct heb je voor de doorlopende en eenmalige reisverzekering de keuze uit drie soorten: de Basic, Comfort en Premium reisverzekering. Met deze scherp geprijsde reisverzekeringen bepaal je zelf welke dekking je nodig hebt, zodat je nooit te veel betaalt voor je verzekering.

Voordelen van een reisverzekering bij Allianz Direct

Bij de reisverzekering van Allianz Direct ontvang je standaard 24 uur per dag en 7 dagen per week uitstekende service. Onze deskundige hulpverleners brengen je in contact met de beste artsen en ziekenhuizen ter plaatse. Bovendien handelen wij de schade bij verlies, vertraging of annulering vlot en eerlijk af. Bij de Premium reisverzekering, zowel doorlopend als kortlopend, geldt daarnaast standaard een eigen risico van €0.

Aanvullende dekkingen bij een Allianz Direct reisverzekering

Standaard beschikt jouw doorlopende of eenmalige reisverzekering over een dekking voor SOS hulpverlening en bagage. Maar je kunt je reisverzekering eenvoudig uitbreiden met een aanvullende dekking, zoals voor een Wintersportvakantie of Annulering. Vraag meer informatie over een doorlopende of eenmalige reisverzekering

Sta je te popelen om onbezorgd op reis te gaan en wil je graag meer informatie over de reisverzekeringen van Allianz Direct? Wij staan voor je klaar! Benieuwd naar je premie? Bereken dan direct online de reisverzekering die bij jou past!

Kortlopende reisverzekering nodig?

Toch een kortlopende reisverzekering nodig?

Ga je eens per jaar op een korte (steden) trip of vakantie? Dan is onze Kortlopende Reisverzekering misschien de beste keus voor jou. Ook deze Reisverzekering van Allianz Direct stel je zelf samen, met de dekking die bij jou past!

Was dit artikel nuttig?