Eenmalige reisverzekering

Bij Allianz Direct:

  • 24/7 SOS hulpverlening

  • Bagage meeverzekerd

  • Keuze uit 60 of 90 dagen reizen

  • Europa of Wereldwijd incl. USA en Canada

  • Inclusief goede corona dekking

Selecteer je een doorlopende of eenmalige reisverzekering voor je vakantie? Bij Allianz Direct kun je alleen voor doorlopend kiezen, omdat dit meestal het voordeligst is. Vergelijk direct onze reisverzekeringen.

Kind met koffer bij auto

Doorlopende of eenmalige reisverzekering afsluiten?

Geniet van een vakantie zonder zorgen dankzij een reisverzekering van Allianz Direct. Met de reisverzekering worden de extra kosten vergoed die ontstaan bij schade of vertraging van je reis. Of je nu een stedentrip naar Barcelona met je vrienden maakt of een familiereis naar de Zuid-Franse zon, de reisverzekering van Allianz Direct helpt je uit de brand zodra een noodsituatie ontstaat. Kies je echter voor een doorlopende of eenmalige reisverzekering als je op vakantie gaat? Bekijk de verschillende reisverzekeringen van Allianz Direct en bereken snel je voordelige premie.

Wat houdt een eenmalige reisverzekering in?

Binnen de reisverzekeringen bestaan twee soorten verzekeringen: de doorlopende en eenmalige reisverzekering. Bij de eenmalige reisverzekering sluit je een verzekering af die geldt vanaf de dag dat je op reis gaat tot het moment dat je weer thuiskomt. Voorbeelden van schade die kan ontstaan zijn kosten van vervangend vervoer vanwege een auto-ongeluk of autopech, verlies of vertraging van bagage tijdens een vliegreis of kosten voor een langer verblijf vanwege een quarantainemaatregel. Met een eenmalige reisverzekering ben je verzekerd voor slechts één vakantiereis. Allianz Direct biedt daarentegen doorlopende reisverzekeringen aan. Daarbij ben je verzekerd gedurende de periode van een jaar voor elke reis die je maakt.

Doorlopende versus eenmalige reisverzekering

Als je weinig op vakantie gaat, kan een eenmalige reisverzekering voordelig zijn. Ga je echter vaker dan twee weken per jaar op vakantie, of reis je meerdere keren? In dat geval is een doorlopende reisverzekering meestal een goedkopere keuze. Bij een weekendje weg en zomervakantie ben je automatisch verzekerd voor eventuele schade die ontstaat, zonder extra poliskosten te hoeven te betalen. Bovendien heb je bij Allianz Direct de keuze uit drie soorten doorlopende reisverzekeringen: de Basic, Comfort en Premium reisverzekering.Met deze scherp geprijsde reisverzekeringen bepaal je zelf welke dekking je nodig hebt, zodat je nooit te veel betaalt voor je verzekering.

Voordelen van een reisverzekering bij Allianz Direct

Bij de reisverzekering van Allianz Direct ontvang je standaard 24 uur per dag en 7 dagen per week uitstekende service. Onze deskundige hulpverleners brengen je in contact met de beste artsen en ziekenhuizen ter plaatse. Bovendien handelen wij de schade bij verlies, vertraging of annulering vlot en eerlijk af. Bij de Comfort en Premium reisverzekering geldt daarnaast standaard een eigen risico van €0.

Aanvullende dekkingen bij een Allianz Direct reisverzekering

Standaard beschikt je reisverzekering over een dekking voor de SOS-kosten, bagage en reisongevallen. Je kunt echter de reisverzekering eenvoudig uitbreiden met een aanvullende dekking, zoals voor Medische Kosten, Annulering of een Wintersportvakantie.

Vraag meer informatie over een doorlopende of eenmalige reisverzekering

Sta je te popelen om onbezorgd op reis te gaan en wil je graag meer informatie over de reisverzekeringen van Allianz Direct? Wij staan voor je klaar! Benieuwd naar je premie? Bereken dan direct online de reisverzekering die bij jou past!

Was dit artikel nuttig?

Vrouw hangt in huis met huisdier

Reisverzekering Basic

Met de Basic reisverzekering van Allianz Direct ben je goed verzekerd op reis. Zo profiteer je van SOS noodhulp, verzekerde bagage en kun je 60 dagen op reis.