Reisverzekering afsluiten na boeken

Bij Allianz Direct:

  • 24/7 SOS hulpverlening

  • Bagage meeverzekerd

  • Keuze uit 60 of 90 dagen reizen

  • Europa of Wereldwijd incl. USA en Canada

  • Inclusief goede corona dekking

De beste reisverzekering afsluiten na het boeken? Allianz Direct geeft een ruime dekking bij een lage premie. Bereken hier nu je voordeel.

Koppel surfboard in tuin

Reisverzekering afsluiten na boeken bij Allianz Direct

Je hebt de reis van je dromen geboekt, maar beschikt niet over een reis- of annuleringsverzekering? Bij Allianz Direct kun je zonder problemen een reisverzekering afsluiten na het boeken zodat je alsnog zorgeloos op vakantie gaat. Voor de annuleringsverzekering geldt wel dat je dit binnen 14 dagen na het boeken doet. Allianz Direct biedt verschillende soorten reisverzekeringen aan voor ieder type reiziger. Bekijk meteen de voorwaarden en premies om jouw voordeel te berekenen.

Wat is een reisverzekering?

Met een reisverzekering geeft Allianz Direct je een dekking bij onverwachte en vervelende kosten die ontstaan gedurende de vakantie. Zo kun je te maken krijgen met diefstal tijdens de vakantie, raakt bagage weleens zoek of moet je extra vervoerskosten betalen vanwege een eerdere terugkeer naar Nederland. In dit soort situaties is het prettig dat een reisverzekering deze kosten voor je dekt.

Drie soorten reisverzekeringen afsluiten na boeken

Als je een reisverzekering afsluit na het boeken bij Allianz Direct heb je de keuze uit drie soorten: Basic, Comfort en Premium. Welke verzekering het meest voor jou geschikt is, hangt af van hoe vaak je op reis gaat en hoeveel je gedekt wilt zijn. Zoek je een standaarddekking waarbij je basiselementen van je vakantie vergoed worden bij schade, dan is de Basic reisverzekering van Allianz Direct een perfecte keuze. Voor meer zekerheid gedurende de reis boek je de Comfort reisverzekering. Hierbij ben je voor meer reisdagen verzekerd en ontvang je een hogere vergoeding bij schade. De Premium reisverzekering afsluiten na boeken geeft je maximale zekerheid tijdens de vakantie. Ook is een annuleringsverzekering standaard meeverzekerd bij deze variant.

Tot wanneer een reisverzekering afsluiten na boeken

Een reisverzekering afsluiten na boeken kan bij Allianz Direct zelfs tot de dag van vertrek. Als je een doorlopende reisverzekering afsluit, ben je vervolgens het hele jaar verzekerd. De dekking geldt uiteraard op het moment dat je daadwerkelijk op vakantie bent. Daarnaast zijn reisgenoten bij de verzekering meeverzekerd. Sluit je ook een annuleringsverzekering af voor je reis? In dat geval geldt dat je de reisverzekering uiterlijk 14 dagen na het boeken van je vakantie hebt afgesloten.

Bereken je premie voor een reisverzekering afsluiten na boeken

Een reisverzekering afsluiten na boeken bij Allianz Direct biedt meerdere voordelen. Zo bieden wij naast een scherpe premie 24 uur per dag en 7 dagen per week directe hulp en service in noodsituaties. Ook geven wij deskundige begeleiding en begeleiden we je naar de beste ziekenhuizen en artsen ter plaatse. Bij de Comfort en Premium reisverzekering geldt daarnaast een standaard eigen risico van €0. Bovendien handelen wij schade bij verlies, annulering of vertraging vlot en eerlijk af. Bereken gelijk je premie en ga zorgeloos op reis.

Was dit artikel nuttig?

Familie loopt buiten met kind

Reisverzekering nodig?

Met de Reisverzekering van Allianz Direct profiteer je van SOS hulpverlening, vergoeding voor verloren en vertraagde bagage. Kies uit Basic, Comfort of Premium en ontdek de wereld op jouw manier!