Reisverzekering afsluiten na boeken

Bij Allianz Direct:

  • Scherpe premie, uitgebreide dekking

  • Kortlopende of Doorlopende verzekering

  • 24/7 SOS hulpverlening

  • Bagage meeverzekerd

  • Aan te vullen met dekking Wintersporten en Risicosporten

De beste reisverzekering afsluiten na het boeken van je reis of vakantie? Bij Allianz Direct profiteer je van een ruime dekking en een lage premie. Bereken nu je voordeel!

Koppel surfboard in tuin

Reisverzekering afsluiten na boeken van je reis of vakantie

Je hebt de reis van je dromen geboekt, maar beschikt niet over een reis- of annuleringsverzekering? Bij Allianz Direct kun je zonder problemen een reisverzekering afsluiten na het boeken zodat je alsnog zorgeloos op vakantie gaat. Voor de annuleringsverzekering geldt wel dat je dit binnen 14 dagen na het boeken doet. Allianz Direct biedt verschillende soorten reisverzekeringen aan voor ieder type reiziger. Bekijk meteen de voorwaarden en premies om jouw voordeel te berekenen.

Wat is een reisverzekering?

Met een reisverzekering geeft Allianz Direct je een dekking bij onverwachte en vervelende kosten die ontstaan gedurende de vakantie. Zo kun je te maken krijgen met diefstal tijdens de vakantie, raakt bagage weleens zoek of moet je extra vervoerskosten betalen vanwege een eerdere terugkeer naar Nederland. In dit soort situaties is het prettig dat een reisverzekering deze kosten voor je dekt.

Drie soorten reisverzekeringen afsluiten na boeken

Een reisverzekering afsluiten na het boeken? Bij Allianz Direct heb je de keuze tussen een Kortlopende Reisverzekering en een Doorlopende Reisverzekering, met drie soorten dekkingen: Basic, Comfort of Premium. Welke verzekering het meest geschikt is voor jou, hangt onder andere af van hoe vaak je op reis gaat en waarvoor je precies gedekt wilt zijn. Zoek je een standaarddekking waarbij de basiselementen van je vakantie vergoed worden bij schade, dan is de Basic reisverzekering van Allianz Direct een perfecte keuze. Voor meer zekerheid tijdens je reis selecteer je de Comfort dekking. Hierbij ontvang je een hogere vergoeding voor je bagage en zijn medische kosten standaard inbegrepen. De Premium reisverzekering afsluiten na boeken geeft je maximale zekerheid tijdens je vakantie. Bij deze variant zijn ook ongevallen gedekt én geldt standaard een eigen risico van €0.

Tot wanneer een reisverzekering afsluiten na boeken

Een reisverzekering afsluiten na boeken kan bij Allianz Direct zelfs tot de dag van vertrek. Als je een doorlopende reisverzekering afsluit, ben je vervolgens het hele jaar verzekerd. De dekking geldt uiteraard op het moment dat je daadwerkelijk op vakantie bent. Daarnaast zijn reisgenoten bij de verzekering meeverzekerd. Sluit je ook een annuleringsverzekering af voor je reis? In dat geval geldt dat de annuleringsverzekering uiterlijk 14 dagen na het boeken van je vakantie moet zijn aangevraagd.

Bereken je premie voor een reisverzekering afsluiten na boeken

Een reisverzekering afsluiten na boeken van je vakantie of reis? Allianz Direct biedt meerdere voordelen. Zoals een scherpe premie en 24 uur per dag, 7 dagen per week directe hulp en service in noodsituaties. Ook geven we deskundige begeleiding en helpen we je naar de beste ziekenhuizen en artsen ter plaatse. Bovendien handelen wij schade bij verlies, annulering of vertraging vlot en eerlijk af. Bereken gelijk je premie en ga zorgeloos op reis.

Was dit artikel nuttig?

Familie loopt buiten met kind

Reisverzekering nodig?

Met de Reisverzekering van Allianz Direct profiteer je van SOS hulpverlening, vergoeding voor verloren en vertraagde bagage. Kies uit Basic, Comfort of Premium en ontdek de wereld op jouw manier!