Vrouw in auto kijkt achterom

Reisverzekering skivakantie

Bij Allianz Direct:
  • Schade of diefstal aan je sportuitrusting tot €3.000

  • Onder andere bij: duik-, (kite)surf-, golf-, fiets- en wintersport

  • Dekking gemiste activiteiten

  • €500 vergoeding huur vervangende sportuitrusting

Met een reisverzekering voor je skivakantie van Allianz Direct is je sportuitrusting optimaal verzekerd tijdens de reis. Bereken nu je scherpe premie.

Sportuitrusting verzekering met de Allianz Direct reisverzekering voor je skivakantie

Een ongeluk op de piste waardoor je skiuitrusting beschadigd is of een diefstal van je sportuitrusting; met de Allianz Direct reisverzekering voor een skivakantie hoef je je geen zorgen te maken over de extra kosten die dit met zich meebrengt. Met onze aanvullende dekking bij de reisverzekering skivakantie ben je verzekerd voor schade of diefstal aan je sportuitrusting tot €3.000. Bereken nu de premie van je Allianz Direct reisverzekering.

Reisverzekering met skivakantie vergoedt schade of verlies bij wintersport

Met de Basic, Comfort en Premium reisverzekering van Allianz Direct ben je verzekerd voor diefstal, verlies of schade van je spullen tijdens de vakantie. Voor het verzekeren van je kostbare wintersportspullen is echter een aanvullende dekking Wintersport en Risicosporten nodig. De reisverzekering voor je skivakantie is alleen af te sluiten met een Comfort of Premium reisverzekering. Het gaat daarbij om een maximale vergoeding van €3.000 voor schade of diefstal aan je (gehuurde) sportuitrusting. Ook voor de huur van vervangende sportuitrusting is een vergoeding van ten hoogste €500 beschikbaar. Is het daarnaast niet mogelijk om te skiën doordat het wintersportgebied voor meer dan 75% is afgesloten? Dan ontvang je maximaal €500 vergoeding.

Medische kosten bij de reisverzekering met skivakantie

Krijg je onverhoopt te maken met een ongeluk tijdens een risicovolle sport? In dat geval is het aan te raden om de dekking Medische Kosten af te sluiten bij je reisverzekering. De zorgverzekering in Nederland dekt namelijk niet alle kosten van een verblijf in een buitenlands ziekenhuis. Allianz Direct vergoedt de kosten die buiten de dekking van de zorgverzekering vallen. Ook krijg je het verplichte eisen risico van de zorgverzekering terug.

Welke sporten worden bij de reisverzekering met skivakantie vergoed?

Bij de Allianz Direct reisverzekering met skivakantie is niet alleen het skiën gedekt, maar elke sport die afhankelijk is van ijs en sneeuw met een normaal risico. Je kunt hierbij denken aan langlaufen, figuurschaatsen, bobsleeën, ijsklimmen of sledetochten. Maar ook activiteiten als recreatief duiken tot 40 meter diepte, abseilen van een berg, speleologie, bungeejumpen, skydiven en klimsporten vallen onder deze dekking. Sporten op grote hoogte, vechtsporten en racen zijn echter uitgesloten van de reisverzekering voor een skivakantie.

De beste reisverzekering voor je skivakantie voor het hele gezin

Niet alleen de kosten die je moet maken voor jezelf maar ook die voor de rest van het gezin worden door de reisverzekering voor je skivakantie verzekerd. Alle inwonende en uitwonende kinderen tot 30 jaar zijn standaard meeverzekerd. Het maakt daarbij overigens niet uit of de kinderen samen met jou of apart op wintersportvakantie gaan. Meer informatie over een reisverzekering voor je skivakantie? Neem dan contact op met onze klantenservice of bereken je voordelige premie eenvoudig en snel.

Was dit artikel nuttig?

Reisverzekering Premium

Echt zorgeloos op reis? Dan ga je voor de Premium reisverzekering. Zo geniet je van de beste voorwaarden tegen een scherpe premie, inclusief annuleringsverzekering. Waar wacht je nog op?

Bereken je premie
Familie met vader en kinderen eten buiten samen