Reisverzekering vergelijk

Bij Allianz Direct:

  • 24/7 SOS hulpverlening

  • Bagage meeverzekerd

  • Keuze uit 60 of 90 dagen reizen

  • Europa of Wereldwijd incl. USA en Canada

  • Inclusief goede corona dekking

Meteen goed verzekerd op reis, maar dan wel tegen voordelig tarief? Voor de beste reisverzekering vergelijk je de premies van Allianz Direct op de website.

Moeder met kinderen op het strand auto

Voor de beste reisverzekering vergelijk je Allianz Direct

Je koffer raakt kwijt op de luchthaven of je komt onverhoopt in het ziekenhuis terecht. Gedurende de reis kan wel eens iets vervelends gebeuren. Het is dan prettig dat je goed voorbereid op pad gaat met een reisverzekering. Zo hoef je je geen zorgen te maken om de kosten die je eventueel moet maken. Welke reisverzekering past het beste bij je situatie? Allianz Direct biedt verschillende reisverzekeringen aan voor elk type reiziger. Bekijk meteen onze reisverzekering en vergelijk de verschillende dekkingen en premies.

Kort- of doorlopende reisverzekering? Vergelijk op basis van je situatie

Kies je voor een kortlopende reisverzekering, dan sluit je een verzekering af enkel voor deze vakantieperiode. Wanneer je slechts weinig op vakantie gaat, kan dat een goede oplossing zijn. Veelal is het echter voordeliger om een doorlopende reisverzekering af te sluiten. Met een doorlopende reisverzekering ben je namelijk het hele jaar door verzekerd bij iedere reis die je maakt. Van een bruisende stedentrip naar Barcelona, een familieweekend in Keulen tot een verre reis naar Thailand. Doordat je niet telkens opnieuw poliskosten hoeft af te sluiten, scheelt dit aanzienlijk in de kosten. Doorgaans geldt dat een gezin met kinderen al voordeliger uit is met een doorlopende reisverzekering op het moment dat je langer dan twee weken op reis gaat. Voor een alleenstaande geldt dit bij een reis van drie tot vier weken of als je jaarlijks meer dan twee keer op vakantie gaat. Een reisverzekering vergelijken begint dan ook bij het bepalen van je reisplannen.

De beste doorlopende reisverzekering vergelijk je eenvoudig bij Allianz Direct

Allianz Direct biedt drie doorlopende reisverzekeringen aan: Basic, Comfort en Premium. Vergelijk de reisverzekeringen en je ziet dat je zelf bepaalt hoeveel dekking je wilt tegen een scherpe premie. Zo betaal je nooit een cent te veel voor het risico dat je wilt verzekeren. Ga je de gewenste reisverzekering vergelijken? Dan valt meteen op dat de Basic premie extra aantrekkelijk is. Je ontvangt bij de Basic verzekering in geval van nood meteen Nederlandstalige hulpverlening die 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar is. Ook vergoedt Allianz Direct onvoorziene vervoers- en verblijfskosten. Verder geldt een vergoeding voor beschadiging of verlies van bagage.

Vergelijk je reisverzekeringen bij Allianz Direct, dan zie je dat de Comfort variant meer dekking biedt bij schade. Zo geldt standaard €0 eigen risico en wordt schade aan de bagage met maximaal €2.000 vergoed, in tegenstelling tot de Basic met €1.000. Ook het aantal reisdagen waarbinnen je dekking ontvangt, is verhoogd van 60 naar 90 dagen. Reisverzekeringen vergelijk je ook op basis van extra’s. Zo is bij onze Premium reisverzekering de annuleringsverzekering inbegrepen.

Welke verzekering past bij mij? Vergelijk je reisverzekering bij Allianz Direct

Een vergelijking van reisverzekeringen maakt al snel duidelijk hoe je je optimaal verzekert voor je favoriete reisbestemming. Bovendien biedt Allianz Direct verschillende aanvullende opties bij je reisverzekering. Zo is het handig om medische kosten in het buitenland mee te verzekeren, maar breid je ook je reisverzekering gemakkelijk uit met een dekking voor wintersporten en risicosporten. Vergelijk de reisverzekeringen om te zien wat voor jou de meest geschikte keuze is.

Was dit artikel nuttig?

Familie loopt buiten met kind

Reisverzekering nodig?

Met de Reisverzekering van Allianz Direct profiteer je van SOS hulpverlening, vergoeding voor verloren en vertraagde bagage. Kies uit Basic, Comfort of Premium en ontdek de wereld op jouw manier!