Reisverzekering vergelijken

De voordelen van Allianz Direct:

  • Scherpe premie

  • Keuze kortlopende of doorlopende verzekering

  • Je kiest zelf je dekking

  • 27/4 SOS hulpverlening

  • Bagage is standaard meeverzekerd

Altijd goed verzekerd op reis, maar dan wel tegen een voordelig tarief? Allianz Direct biedt een breed aanbod aan reisverzekeringen. Je kunt de premies en reisverzekeringen vergelijken en zélf de beste kiezen.

Reisverzekering vergelijken

REISVERZEKERING VERGELIJKEN BIJ ALLIANZ DIRECT

Je koffer raakt kwijt op de luchthaven of je komt onverhoopt in het ziekenhuis terecht. Tijdens je reis kan er wel eens iets vervelends gebeuren. Het is dan prettig dat je goed voorbereid en onbezorgd op pad kan gaan, mét een goede Reisverzekering. Maar dan wel zo goedkoop mogelijk. Hiervoor is het een must om je reisverzekering te vergelijken. Let daarbij op de voorwaarden van de vele aanbieders, want anders kan goedkoop zomaar duurkoop worden. En kijk goed welke reisverzekering het beste past bij je situatie. Want dé perfecte reisverzekering voor de een, is niet altijd de meest passende voor een ander. Allianz Direct biedt verschillende reisverzekeringen aan voor elk type reiziger. Je kunt online de premies en de reisverzekeringen vergelijken.

KORT- EN DOORLOPENDE REISVERZEKERING VERGELIJKEN

Wil je een reisverzekering vergelijken? Dat begint bij jouw eigen reissituatie en -bestemming. Zo maak je allereerst de keuze tussen een Kortlopende Reisverzekering, voor één specifieke vakantie, en een Doorlopende Reisverzekering, waarmee je het hele jaar door verzekerd bent bij elke reis die je maakt. Van een familieweekend in de Ardennen of een bruisende stedentrip naar Barcelona tot een verre reis naar Thailand. Doordat je bij een doorlopende reisverzekering niet steeds opnieuw poliskosten betaalt, scheelt dit veel in de kosten. Als gezin met kinderen ben je doorgaans al voordeliger uit met een doorlopende reisverzekering als je langer dan twee weken op reis gaat. Voor een alleenstaande geldt dit bij een reis van drie tot vier weken óf als je meer dan twee keer per jaar op vakantie gaat. Je reisverzekering vergelijken begint dus bij het bepalen van je reisplannen.

VOORWAARDEN BIJ EEN REISVERZEKERING VERGELIJKEN

Naast de hoeveelheid en duur van vakanties, speelt de bestemming een rol bij het vergelijken van een reisverzekering. Het gebied waarvoor de reisverzekering moet gelden, is namelijk van invloed op de hoogte van je premie. Reis je vooral binnen de landen van de Europese Unie, dan is een reisverzekering met Europadekking voldoende. Ga je verder weg, dan kun je kiezen voor werelddekking (excl. óf incl. VS/Canada). Ga je op reis om sportieve activiteiten te ondernemen, zoals een wintersportvakantie of een extreme sport zoals abseilen? Deze activiteiten zijn bij Allianz Direct niet standaard gedekt in de reisverzekering. Zo kunnen we een zo goedkoop mogelijke premie aanbieden. Ga je op wintersport, dan is het verstandig om de aanvullende dekking voor Wintersporten en Risicosporten af te sluiten. Deze optionele aanvulling moet je dus niet vergeten bij een reisverzekering vergelijken.

VOORDELEN VAN ALLIANZ DIRECT BIJ REISVERZEKERING VERGELIJKEN

Allianz Direct biedt zowel een Kortlopende als een Doorlopende Reisverzekeringen aan, waarbij je zelf je dekking kunt kiezen: Basic, Comfort of Premium. Vergelijk de verschillende reisverzekeringen en kies zelf hoeveel dekking je wilt, tegen een scherpe premie. Zo betaal je nooit een cent te veel voor het risico dat je wilt verzekeren. Ga je je reisverzekering vergelijken? Dan valt meteen op dat de Basic-premie extra aantrekkelijk is. Met deze verzekering kun je in geval van nood direct rekenen op Nederlandstalige hulpverlening, 24/7 beschikbaar. Ook verlies of beschadiging van je bagage is verzekerd.

Ga je de andere reisverzekeringen vergelijken bij Allianz Direct, dan zie je dat in de Comfort-variant onder andere medische kosten zijn gedekt, in tegenstelling tot de Basic verzekering. Ook geldt er een hogere bagagedekking, van maximaal €2.000, met een lager eigen risico. Bij de Premium reisverzekering wordt maximaal €3.500 vergoed bij schade aan de bagage, en geldt zelfs géén eigen risico.

PREMIES VERGELIJKEN BIJ ALLIANZ DIRECT 

Door je reisverzekering te vergelijken, is al snel duidelijk hoe je je optimaal verzekert voor je favoriete  vakantie en reisbestemming. Bovendien biedt Allianz Direct naast verschillende reisverzekeringen ook aanvullende opties bij je reisverzekering. Zo breid je je reisverzekering gemakkelijk uit met een dekking voor Wintersporten en Risicosporten of een Annuleringsverzekering. Je reisverzekering vergelijken en meteen overstappen naar Allianz Direct? Vergelijk alle opties en bereken direct je premie. Of neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie. 

Familie reist met kind

Reisverzekering nodig?

Met de Kortlopende of Doorlopende Reisverzekering van Allianz Direct kun je rekenen op 24/7 SOS hulpverlening op reis en vergoeding voor verloren of vertraagde bagage. Kies uit Basic, Comfort of Premium en ontdek de wereld zonder zorgen op jouw manier!

Was dit artikel nuttig?