Reisverzekering vergelijken

Bij Allianz Direct geniet je van:

  • 24/7 SOS hulpverlening

  • Bagage meeverzekerd

  • Keuze uit 60 of 90 dagen reizen

  • Europa of Wereldwijd incl. USA en Canada

  • Inclusief goede corona dekking

Wil je een reisverzekering vergelijken voor de goedkoopste premie met een ruime dekking? Allianz Direct biedt een breed aanbod aan reisverzekeringen.

Stel relaxed thuis

Reisverzekering vergelijken bij Allianz Direct

Je wilt onbezorgd op reis, maar dan wel zo goedkoop mogelijk. Een reisverzekering vergelijken is dan ook een must met de vele aanbieders op de markt. Let wel op de voorwaarden van de aanbieders, want goedkoop kan zomaar duurkoop worden. Bovendien hangt de beste reisverzekering af van je reisbehoeften. Wat voor de een de perfecte reisverzekering is, is voor de ander niet de meest geschikte oplossing. Bekijk de voorwaarden en premies om de reisverzekering te vergelijken van Allianz Direct.

Reisverzekering vergelijken: waar moet je op letten?

Wil je een reisverzekering vergelijken? Dan is allereerst jouw eigen reissituatie van belang. Van tevoren maak je een goede afweging van de dekking die je daadwerkelijk nodig hebt in een reisverzekering en de onderdelen die voor jou overbodig zijn. Je wilt uiteraard niet te veel geld betalen voor je reisverzekering. Zet daarom op een rij wat je behoeften zijn voor een reisverzekering. Ben je vaak niet ver weg van huis en ga je één keer per jaar op vakantie, dan is een Basic reisverzekering van Allianz Direct waarschijnlijk de beste keuze. Ben je wat vaker op reis, bijvoorbeeld op stedentrip met je partner of een lange zomervakantie aan de Middellandse Zee? Dan is een Comfort of Premium reisverzekering van Allianz Direct een verstandigere keuze.

Voorwaarden bij een reisverzekering vergelijken

Naast de hoeveelheid vakanties speelt de bestemming een rol bij een reisverzekering vergelijken. Ben je bijvoorbeeld van plan om vooral binnen de landen van de Europese Unie te reizen, dan kun je kiezen voor een reisverzekering met Europadekking. Een werelddekking is in dat geval overbodig, waardoor je reisverzekering goedkoper wordt. Ga je op reis om actieve sporten te ondernemen, zoals een wintersportvakantie of een extreme sport? Bij Allianz Direct zijn deze activiteiten niet standaard meeverzekerd in de reisverzekering, om een zo voordelig mogelijke premie aan te bieden. Wanneer je op wintersport gaat, is het dan ook verstandig om een aanvullende verzekering af te sluiten om eventuele schade bij deze sporten te dekken.

Voordelen van Allianz Direct bij reisverzekeringen vergelijken

Allianz Direct biedt naast een voordelige premie en uitstekende service een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van andere reisverzekeraars. Zo helpen we  je 24 uur per dag en 7 dagen per week directe met hulpverlening in een noodsituatie. Je wordt ter plaatse meteen met de beste arts of ziekenhuis in contact gebracht. Daarnaast geldt bij de Comfort en Premium reisverzekering standaard een eigen risico van €0. Ook hanteren wij een vlotte en eerlijke afhandeling van schade, verlies en annulering.

Bereken je premie bij een reisverzekering vergelijken van Allianz Direct

Wil je je reisverzekering vergelijken en overstappen naar Allianz Direct? Bereken hier meteen je premie of neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie.

Was dit artikel nuttig?

Vrouw in tuin ruikt aan kruidenplanten

Reisverzekering Comfort

De Comfort reisverzekering van Allianz Direct is ideaal wanneer je comfortabel op reis wilt, zonder zorgen. Je geniet van goede voorwaarden en een scherpe premie, waar wacht je nog op?