Aansprakelijkheids­verzekering buitenland

Bij al onze verzekeringen:

  • Standaard €0,- Eigen Risico bij alle dekkingen

  • Dagelijks wijzigen en opzeggen

  • 24/7 bereikbaar bij noodsituaties

  • Je bent nooit onderverzekerd

Ga je regelmatig naar het buitenland of ga je binnenkort op vakantie? Dan is het verstandig om je aansprakelijkheidsverzekering buitenland te checken. Hieronder lees je alles wat je moet weten.

Aansprakelijkheidsverzekering buitenland

Heb je per ongeluk schade veroorzaakt of schade gemaakt aan een ander terwijl je in het buitenland bent? Dat is erg vervelend. Maar hoe zit dat met je Aansprakelijkheidsverzekering? Bereid je voordat je op vakantie of reis gaat goed voor en sluit een Aansprakelijkheidsverzekering af, want dan ben je ook in het buitenland verzekerd. Met de Aansprakelijkheidsverzekering van Allianz Direct ben je wereldwijd gedekt. Zo kun je met een gerust hart op reis.

Aansprakelijkheids­verzekering buitenland

Wanneer je op vakantie gaat, bereidt je dit goed voor. Koffers ingepakt, paspoort bij de hand, maar ben je wel goed verzekerd? Misschien heb je wel gedacht aan een reisverzekering en is je auto goed verzekerd voor de rit, maar een Aansprakelijkheidsverzekering buitenland is net zo belangrijk. Ook in het buitenland zit een ongeluk in een klein hoekje, dus regel je Aansprakelijkheidsverzekering voordat je op reis gaat. Ook is het handig om de alarmnummers buitenland bij de hand te houden voor bij een noodgeval. 

Aansprakelijkheids­verzekering buitenland: Allianz Direct

Wil je een Aansprakelijkheidsverzekering buitenland? Dan ben je bij ons aan het goede adres. In onze Aansprakelijkheidsverzekering zit namelijk standaard wereldwijde dekking. Je hoeft bij ons dus geen aanvullende dekking of extra optie te nemen, je bent direct goed verzekerd. Daarnaast zijn geleende spullen ook meeverzekerd en geldt de Aansprakelijkheidsverzekering ook voor je gezin, huisgenoten én je huisdieren. Help je in het buitenland een vriend, bijvoorbeeld met klussen? Ook dan is je Aansprakelijkheidsverzekering buitenland geldig.

Is een Aansprakelijkheidsverzekering verplicht? Lees snel verder op de pagina 'Aansprakelijkheidsverzekering verplicht' voor een uitgebreid antwoord op deze vraag. 

Aansprakelijkheids­verzekering Allianz Direct: wereldwijde dekking

Wanneer je bij ons een Aansprakelijkheidsverzekering afsluit, ben je overal ter wereld gedekt. Ontdek de wereld zonder zorgen en sluit je Aansprakelijkheidsverzekering af bij Allianz Direct. Dan ben je goed verzekerd, voor een scherpe premie

Vrouw zit te relaxen thuis

Bereken je premie in 20 seconden

Ben je er helemaal over uit? Bereken dan je premie binnen 20 seconden en verzeker je woning!

Expert Nayla van Nieuwenhuizen

Expert Nayla van Nieuwenhuizen

Nayla van Nieuwenhuizen is Product Manager bij Allianz Direct. In haar rol is Nayla een echte product expert met veel inhoudelijke kennis op het gebied van auto- , woon- en reisverzekeringen.