Vrouw met surfplank

Tips voor inboedelverzekering student

Als je je verzekert bij Allianz Direct:
  • checkmark

    €0 Eigen Risico (ook bij stormschade)

  • checkmark

    Dagelijks wijzigen en opzeggen

  • checkmark

    Sieraden verzekerd tot maar liefst €6.000

Ga je binnenkort studeren en op kamers in een grote studentenstad? Dan is een goede inboedelverzekering voor een student onmisbaar. Met een studenten inboedelverzekering dek je financiële schade af die ontstaat door diefstal, brand en storm. De inboedelverzekering is er om de inboedel in je studentenkamer te verzekeren. Voor een goede inboedelverzekering student ben je bij Allianz Direct aan het juiste adres. Check ook deze video over Inboedelverzekering student

Waarom een inboedelverzekering voor een studentenkamer?

Een inboedelverzekering voor een studentenkamer is om meerdere redenen broodnodig. Het is een van de belangrijkste verzekeringen als je op kamers gaat. Waarom eigenlijk? Studentenhuizen staan bekend als plekken waar veelvuldig wordt ingebroken. Televisies, computers en telefoons zijn geliefd onder inbrekers, maar jij kunt je als student geen verlies van deze eigendommen permitteren. Met een goede inboedelverzekering voor een student dek je de zojuist genoemde risico's af en zet je in op financiële bescherming van je persoonlijke eigendommen.

Studenten inboedelverzekering van Allianz Direct

Een studenten inboedelverzekering van Allianz Direct is aantrekkelijk vanwege een scherpe premie en uitstekende voorwaarden. Daarnaast krijg je bij ons niet te maken met een eigen risico in geval van storm-, brand- of inbraakschade. Zijn de sloten van je studentenkamer door inbrekers kapot gemaakt? Reparatie van sloten valt tot een bedrag van €500,- onder de inboedelverzekering van een student. In geval van schade mag je te allen tijde rekenen op deskundige hulp door onze schade-experts.

Sluit online een inboedelverzekering student bij Allianz Direct

Zorgeloos studeren en op kamers wonen? Sluit een studenten inboedelverzekering af bij Allianz Direct en maak kennis met onze voordelen. Als uitwonend student val je niet langer onder de inboedelverzekering van je ouders en daarom is een goede inboedelverzekering belangrijk. Tegen een klein bedrag per maand verzeker jij je optimaal tegen schade die ontstaat vanwege externe oorzaken. Bereken direct je premie via de site en ontdek wat jij maandelijks kwijt bent aan een goede inboedelverzekering.

Heb je ook aan auto? Lees hier dan meer over de autoverzekering student van Allianz Direct.

Jouw inboedel is veilig bij ons

Bij Allianz Direct verzeker je de spullen in je huis voor vrijwel alle schade, standaard met €0 eigen risico.

Sluit direct af
Couple playing guitar