Tips inboedelverzekering student

Als je je verzekert bij Allianz Direct:

  • €0 Eigen Risico (ook bij stormschade)

  • Dagelijks wijzigen en opzeggen

  • Sieraden verzekerd tot maar liefst €6.000

Vrouw met surfplank

Ga je binnenkort studeren en op kamers in een grote studentenstad? Dan is een goede inboedelverzekering voor een student onmisbaar. Met een studenten inboedelverzekering dek je financiële schade af die ontstaat door diefstal, brand en storm. De inboedelverzekering is er om de inboedel in je studentenkamer te verzekeren. Voor een goede inboedelverzekering student ben je bij Allianz Direct aan het juiste adres. Hebben je ouders een woonverzekering bij Allianz Direct? Dan ben je onder hun woonverzekering als voltijd uitwonend student tot €5.000 meeverzekerd. Ideaal!

Waarom een inboedelverzekering voor een studentenkamer?

Een inboedelverzekering voor een studentenkamer is om meerdere redenen broodnodig. Het is een van de belangrijkste verzekeringen als je op kamers gaat. Waarom eigenlijk? Studentenhuizen staan bekend als plekken waar veelvuldig wordt ingebroken. Televisies, computers en telefoons zijn geliefd onder inbrekers, maar jij kunt je als student geen verlies van deze eigendommen permitteren. Met een goede inboedelverzekering voor een student dek je de zojuist genoemde risico's af en zet je in op financiële bescherming van je persoonlijke eigendommen.

Studenten inboedelverzekering van Allianz Direct

Een studenten inboedelverzekering van Allianz Direct is aantrekkelijk vanwege een scherpe premie en uitstekende voorwaarden. Daarnaast krijg je bij ons niet te maken met een eigen risico in geval van storm-, brand- of inbraakschade. Zijn de sloten van je studentenkamer door inbrekers kapot gemaakt? Reparatie van sloten valt tot een bedrag van €500 onder de inboedelverzekering van een student. In geval van schade mag je te allen tijde rekenen op deskundige hulp door onze schade-experts.

Sluit online een inboedelverzekering student bij Allianz Direct

Zorgeloos studeren en op kamers wonen? Sluit een studenten inboedelverzekering af bij Allianz Direct en maak kennis met onze voordelen. Tegen een klein bedrag per maand verzeker jij je optimaal tegen schade die ontstaat vanwege externe oorzaken. Bereken direct je premie via de site en ontdek wat jij maandelijks kwijt bent aan een goede inboedelverzekering.

Heb je ook aan auto? Lees hier dan meer over de autoverzekering student van Allianz Direct.

video player
Externe video content

Deze video wordt geladen door YouTube. Google verzamelt informatie over jouw interactie met deze video door gebruik te maken van cookies en kan deze informatie gebruiken om advertenties te tonen. Accepteer de cookies om door te gaan naar de video.

Ik ben een uitwonend student, ben ik meeverzekerd via mijn ouders? © Allianz Direct
Couple playing guitar

Jouw inboedel is veilig bij ons

Bij Allianz Direct verzeker je de spullen in je huis voor vrijwel alle schade, standaard met €0 eigen risico.