Man speelt gitaar thuis

Opstalverzekering vergelijken

Als je je verzekert bij Allianz Direct:
  • €0 Eigen Risico (ook bij stormschade)

  • Heb je zonnepanelen? Die zijn meeverzekerd

  • Ook gedekt: schade aan glas in je woning

Verhuis je op korte termijn naar een koopwoning en zoek je een goede opstalverzekering? Een opstalverzekering vergelijken en afsluiten doe je gemakkelijk en snel bij Allianz Direct. Wij bieden jou als verzekeraar de keuze uit verschillende opstalverzekeringen voor je woonhuis. Overigens is een opstalverzekering van Allianz Direct ook af te sluiten als je niet tevreden bent met je huidige opstalverzekering. Maak online een premievergelijking en kies voor een goedkope opstalverzekering tegen uitstekende polisvoorwaarden.

Wat is belangrijk bij een goedkope opstalverzekering?

Bij een opstalverzekering vergelijken is het raadzaam om op een aantal zaken te letten. Je wilt namelijk een opstalverzekering die past bij wat jij wilt en wat van toepassing is op je koopwoning. Als eigenaar van een woning heb je bij Allianz Direct de keuze uit een uitgebreide of complete dekking. Brand, blikseminslag, schade door inbraak of vandalisme: het is allemaal af te dekken met onze opstalverzekering. Met de meest uitgebreide dekking verzeker je je woning tegen vrijwel elke onverwachte schade.

Waarom een opstalverzekering vergelijken bij Allianz Direct?

Je zoektocht naar een goedkope opstalverzekering eindigt bij Allianz Direct. Bij ons profiteer je namelijk van een standaard eigen risico van €0,-. Bovendien ben je bij Allianz nooit onderverzekerd en zijn ook je zonnepanelen meeverzekerd. Tenslotte is schade aan glas bij je woning ook meeverzekerd bij Allianz Direct. Uiteraard bieden we jou een uitstekende service, zodra je te maken krijgt met schade aan je woning. Dit maakt het aantrekkelijk om bij ons je opstalverzekering af te sluiten.

Sluit online een goedkope opstalverzekering af

Online een opstalverzekering vergelijken en afsluiten? Maak het jezelf eenvoudig en gebruik de tool op onze site om je premie te berekenen. Je weet direct wat je maandelijks kwijt bent aan verzekeringspremie. Ook hebben we een korte video waarin we je alles uitleggen over de Opstalverzekering. Daarnaast vertellen onze voorwaarden je precies waarvoor je je woning verzekert. Vul de benodigde gegevens in via de site en sluit online een voordelige opstalverzekering bij Allianz Direct.

 

video player
Externe video content

Deze video wordt geladen door YouTube. Google verzamelt informatie over jouw interactie met deze video door gebruik te maken van cookies en kan deze informatie gebruiken om advertenties te tonen. Accepteer de cookies om door te gaan naar de video.

Wat houdt een Opstalverzekering in? © Allianz Direct

Schade in of aan je huis?

Of je nu brand, een inbraak of een lekkage hebt: met onze Opstalverzekering ben je goed verzekerd.

Sluit direct af
Woman sitting in window