Annulerings­verzekering afsluiten

Bij Allianz Direct geniet je van:

  • Voor reizen wereldwijd

  • Kortlopend of doorlopend verzekerd

  • Kies zelf je dekking

  • Annuleringskosten voor vertrek standaard vergoed

  • Uit te breiden met reisonderbreking en vertreksvertraging

Door onverwachte omstandigheden kan het gebeuren dat je je reis moet afzeggen. Een annuleringsverzekering afsluiten van Allianz Direct dekt onvoorziene kosten.

Vrouw tilt zwembad in auto en lacht

Annuleringsverzekering afsluiten: voorkom financiële teleurstelling

Ziekte, het verlies van een baan of pech voor of tijdens je vakantie kunnen redenen zijn om je reis te annuleren. Dat is al vervelend genoeg, daar kun je geen extra zorgen bij gebruiken. En extra kosten helemaal niet. Een annuleringsverzekering afsluiten is daarom een goed idee! Dan ga je met een gerust hart op vakantie. De annuleringsverzekering dekt de kosten van annulering, reisonderbreking en vertraging. Bekijk de voordelen van een Annuleringsverzekering afsluiten bij Allianz Direct en bereken direct je premie.rect.

Waarom een annuleringsverzekering afsluiten bij Allianz Direct?

Heb je een annuleringsverzekering, dan ontvang je een vergoeding op het moment dat je reis niet door kan gaan, bijvoorbeeld vanwege ziekte, een natuurramp, ontslag, quarantaineverplichting of gestolen reisdocumenten. Als je je reis door een verzekerde gebeurtenis annuleert vóórdat je op vakantie bent, dan ontvang je de annuleringskosten van Allianz Direct terug.

Ben je wel al op reis, maar moet je de reis eerder afbreken door onvoorziene omstandigheden? Dan heb je met onze Reisverzekering Comfort en Premium recht op een vergoeding voor de gemiste reisdagen. Ook voor een vertraging van de datum waarop je vertrekt, ontvang je dan een vergoeding. Beland je in het buitenland in het ziekenhuis, dan krijg je een bedrag uitbetaald dat zich relatief verhoudt tot het aantal vakantiedagen dat ongebruikt blijft.

Welke annuleringsverzekering afsluiten bij Allianz Direct?

Direct een annuleringsverzekering afsluitenBij Allianz Direct verzeker je wat je zelf wilt. Bij een annuleringsverzekering afsluiten, bieden we daarom keuzevrijheid. Je kunt kiezen voor een kortlopende (eenmalige) of een doorlopende annuleringsverzekering, maar je kunt ook gaan voor een combinatie met je reisverzekering; onze Reis- en Annuleringsverzekering. Binnen deze soorten kun je zelf je dekking kiezen, waarbij de maximale vergoeding verschilt. Zo bedraagt de dekking bij een Doorlopende Annuleringsverzekering Basic €1.500 per persoon per reis. Bij Premium is de dekking €3.500 per persoon per reis.

Let op: een annuleringsverzekering afsluiten doe je uiterlijk 14 dagen ná het boeken van je reis!

Een annuleringsverzekering afsluiten? Bij Allianz Direct kan dat voor een lage premie en met een hoge service. Standaard is annulering vóór vertrek verzekerd én profiteer je van €0 eigen risico. Bereken direct en eenvoudig je premie.

Annuleringsverzekering afsluiten

Annuleringsverzekering afsluiten

Echt zorgeloos je vakantie(s) boeken? Dan ga je voor een Annuleringsverzekering van Allianz Direct. Hiermee dek je de kosten die je kwijt bent als je onverhoopt je reis moet cancelen of afbreken.

Was dit artikel nuttig?

Expert Nayla van Nieuwenhuizen

Expert Nayla van Nieuwenhuizen

Nayla van Nieuwenhuizen is Product Manager bij Allianz Direct. In haar rol is Nayla een echte product expert met veel inhoudelijke kennis op het gebied van auto- , woon- en reisverzekeringen.