Sluit een scherp geprijsde Allianz reisverzekering af

Allianz reisverzekering

Bij Allianz Direct geniet je van:

  • Scherpe premie, uitgebreide dekking

  • Kortlopende of Doorlopende verzekering

  • 24/7 SOS hulpverlening

  • Bagage meeverzekerd

  • Aan te vullen met dekking Wintersporten en Risicosporten

Wij zijn Allianz Direct, onderdeel van Allianz. Met een Allianz reisverzekering ga je onbezorgd op reis. 24/7 SOS hulpverlening, bagage meeverzekerd.

Vrienden op scooter op vakantie

Ga onbezorgd op reis met de Allianz reisverzekering

Wij zijn Allianz Direct, onderdeel van Allianz. Zodra je op reis gaat, is een betrouwbare Allianz reisverzekering een must. Want hiermee ben je verzekerd voor schade of kosten door onvoorziene gebeurtenissen tijdens je reis. Daarom biedt Allianz Direct een reisverzekering die past bij jou en je reisplannen. Of je nu op vakantie gaat met het hele gezin, een stedentrip maakt met je partner of alleen op studiereis gaat: Allianz Direct biedt voor elk reisdoel een geschikte reisverzekering. Kies nu jouw Allianz reisverzekering en bereken direct de premie.

Jouw reis verzekeren bij Allianz Direct

Ga je maar weinig of korter dan twee weken per jaar op vakantie, dan is het een goed idee om de Kortlopende Allianz Reisverzekering af te sluiten. Ga je er vaker per jaar en/of langer op uit, dan is de Doorlopende Allianz Reisverzekering een goede keuze. Bij alle Allianz reisverzekeringen bepaal je zelf voor welk gebied de verzekering geldt en waarvoor je verzekerd bent. Zo ontvang je de juiste dekking voor een voordelig tarief. Daarnaast kun je de Allianz reisverzekering eenvoudig uitbreiden met aanvullende dekkingen, zoals voor Wintersporten en Risicosporten.

Allianz Direct Reisverzekering: Basic, Comfort of Premium

Bij zowel de kortlopende als de doorlopende Allianz reisverzekering kun je zelf je dekking kiezen. Je hebt de keuze tussen: Basic, Comfort of Premium. Welke Allianz reisverzekering in jouw situatie voordeliger is, hangt mede af van je gezinssamenstelling en waarvoor je verzekerd wilt zijn. Je profiteert in elk geval sowieso van de volgende voordelen: 24/7 SOS hulpverlening en dekking van verlies of diefstal van bagage.
Sluit de beste Allianz reisverzekering af die past bij jouw reisgedrag en behoeften. Zo ben je met de Comfort en Premium reisverzekeringen ook verzekerd voor medische kosten en bedraagt het eigen risico bij Premium standaard €0. 

Aanvullende dekking voor je reisverzekering

Ga je geregeld op wintersportvakantie? Sluit dan de aanvullende dekking Wintersporten en Risicosporten af. Hiermee ben je ook verzekerd tijdens de beoefening van wintersporten of extreme sporten, zoals jagen, klimsporten of skydiven. Daarnaast ben je met de aanvullende dekking Wintersporten en Risicosporten verzekerd voor schade aan en diefstal van je sportuitrusting, en voor het missen van sportieve activiteiten. Wil je bovendien meteen verzekerd zijn voor annulering, onderbreking of vertreksvertraging van je reis? Dan is de Allianz Reisverzekering én Annuleringsverzekering misschien de ideale combi voor jou.

Een Allianz reisverzekering voor een onbezorgde vakantie

Door een Allianz verzekering af te sluiten, profiteer je van een scherpe premie en standaard veel voordelen. Dankzij de uitstekende voorwaarden, ruime dekking en vlotte schadeafhandeling maken veel mensen de stap om bij Allianz Direct een verzekering af te sluiten. Bereken meteen je premie om van de voordelen van een Allianz reisverzekering te genieten.

Allianz Reis- en Annuleringsverzekering

Reis- en Annuleringsverzekering

Echt zorgeloos op reis én boeken? Dan ga je voor de Reis- en Annuleringsverzekering. Hiermee geniet je van de beste voorwaarden tegen een scherpe premie, inclusief annuleringsverzekering. Waar wacht je nog op?

Was dit artikel nuttig?