Vrienden op scooter op vakantie

Sluit een scherp geprijsde Allianz reisverzekering af

Allianz reisverzekering

Bij Allianz Direct geniet je van:
  • 24/7 SOS hulpverlening

  • Bagage meeverzekerd

  • Keuze uit 60 of 90 dagen reizen

  • Europa of Wereldwijd incl. USA en Canada

  • Inclusief goede corona dekking

Wij zijn Allianz Direct, onderdeel van Allianz. Met een Allianz reisverzekering ga je onbezorgd op reis. 24/7 SOS hulpverlening, bagage meeverzekerd.

Ga onbezorgd op reis met de Allianz reisverzekering

Wij zijn Allianz Direct, een onderdeel van Allianz. Zodra je op reis gaat, is een betrouwbare Allianz reisverzekering een must, daarom biedt Allianz Direct een reisverzekering die bij jou en je reisplannen past. Of je nu op vakantie gaat met het hele gezin, een stedentrip maakt met je partner of alleen een studiereis maakt; Allianz Direct biedt voor ieder reisdoel een geschikte reisverzekering. Bereken meteen wat de premie voor jouw Allianz reisverzekering is.

Verzekeren bij Allianz Direct: doorlopende Allianz reisverzekering

Ga je geregeld op vakantie of een weekendje weg, dan is het een goed idee om een doorlopende Allianz reisverzekering af te sluiten. Bij deze Allianz verzekering bepaal je zelf voor wat je verzekerd bent. Zo ontvang je de juiste dekking voor een voordelig tarief. Daarnaast kun je de Allianz reisverzekering eenvoudig uitbreiden met een aanvullende Annuleringsverzekering, dekking Medische Kosten en dekking Wintersporten en Risicosporten.

Reisverzekering bij Allianz Direct: Basic, Comfort of Premium

Bij een doorlopende Allianz verzekering maak je een keuze uit drie soorten verzekeringen: Basic, Comfort of Premium. Welke Allianz reisverzekering in jouw situatie voordeliger is, hangt af van je gezinssamenstelling en hoe vaak je op reis gaat. Je profiteert altijd van interessante voordelen, zoals 24/7 SOS hulpverlening, bagage die is meeverzekerd en minimaal 60 dagen per jaar reizen.

Sluit de beste doorlopende Allianz verzekering af die past bij jouw behoeften. Zo kun je met de Comfort en Premium reisverzekeringen tot wel 90 dagen reizen per jaar. Bovendien bedraagt bij Premium het eigen risico standaard €0 en is een annuleringsverzekering inbegrepen.

Aanvullende dekking voor je reisverzekering

Ga je geregeld op wintersportvakantie? Sluit dan de aanvullende dekking Wintersporten en Risicosporten af. Een aanvullende Annuleringsverzekering dekt bovendien de kosten wanneer je de vakantie moet annuleren, onderbreken of wijzigen (inclusief bij Premium). De aanvullende dekking Medische Kosten betaalt spoedeisende medische hulp, die niet altijd door je eigen ziektekostenverzekering wordt gedekt. Zo betaal je nooit te veel voor je verzekering en heb je een reisverzekering die past bij jouw reizen.

Een Allianz reisverzekering voor een onbezorgde vakantie

Door een Allianz verzekering af te sluiten, profiteer je van een scherpe premie en standaard veel voordelen. Dankzij de uitstekende voorwaarden, ruime dekking en vlotte schadeafhandeling maken veel mensen de stap om bij Allianz Direct een verzekering af te sluiten. Bereken meteen je premie om van de voordelen van een Allianz reisverzekering te genieten.

Was dit artikel nuttig?

Reisverzekering Premium

Echt zorgeloos op reis? Dan ga je voor de Premium reisverzekering. Zo geniet je van de beste voorwaarden tegen een scherpe premie, inclusief annuleringsverzekering. Waar wacht je nog op?

Bereken je premie
Familie met vader en kinderen eten buiten samen