De beste doorlopende reisverzekering vergelijk je bij Allianz Direct

Doorlopende reisverzekering vergelijk

Bij Allianz Direct geniet je van:

 • 24/7 SOS hulpverlening

 • Bagage meeverzekerd

 • Keuze uit 60 of 90 dagen reizen

 • Europa of Wereldwijd incl. USA en Canada

 • Inclusief goede corona dekking

Doorlopende reisverzekering afsluiten? Vergelijk de premies en voorwaarden van de reisverzekeringen van Allianz Direct. Kies zelf wat je verzekert.

Auto gezin op strand samen met hond

Een goedkope doorlopende reisverzekering vergelijk je bij Allianz Direct

Als je op vakantie gaat, bestaat er een risico op schade door een ongeval of diefstal. Met een Doorlopende Reisverzekering van Allianz Direct ben je verzekerd voor de onverwachte kostenposten waar je onverhoopt tegenaan loopt. Allianz Direct biedt verschillende soorten reisverzekeringen aan met andere premies en dekkingen. Benieuwd wat de premie in jouw situatie is? Bekijk dan onze doorlopende reisverzekeringen en vergelijk ze in ons eenvoudige overzicht.

Doorlopende reisverzekering vergelijk je op inhoud en prijs

Als je vaak op reis gaat, is het slim om een doorlopende reisverzekering af te sluiten. Deze reisverzekering, die je voor 1 jaar afsluit, zorgt ervoor dat je gedekt bent voor schade op elk moment tijdens je reis. Bij Allianz Direct betaal je alleen voor de dekking die jij nodig hebt gedurende de vakantie. Je hebt de keuze uit drie verschillende doorlopende reisverzekeringen: Basic, Comfort en Premium. De doorlopende reisverzekering vergelijk je op prijs, maar ook op inhoud. Voordat je een verzekering afsluit, is het dan ook van belang om te onderzoeken hoe vaak, hoe lang en in welke gezinssamenstelling je op vakantie gaat.

De Basic, Comfort en Premium doorlopende reisverzekering vergelijk je bij Allianz Direct

Allianz Direct biedt drie doorlopende reisverzekeringen aan. We zetten een aantal belangrijke verschillen tussen de verzekeringen op een rij:

 • De Basic doorlopende reisverzekering
   Bij verlies of beschadiging van je bagage bedraagt de maximale vergoeding €1.000. Ook voor vertraagde bagage kom je in aanmerking voor een vergoeding, van maximaal €250. Bij deze doorlopende reisverzekering vergelijk je meteen het maximale eigen risico dat geldt bij de bagagedekking; dat is bij de Basic reisverzekering €75
 • De Comfort doorlopende reisverzekering
  Deze verzekering vergoedt maximaal €2.000 bij schade aan of verlies van bagage. Hierbij geldt een eigen risico van €50. Voor een vertraging van de bagage kun je rekenen op een vergoeding van €350.
 • De Premium doorlopende reisverzekering
  Deze verzekering biedt een maximale vergoeding aan van €3.500 bij bagageschade of -verlies. Ook ligt de onkostenvergoeding voor vertraagde bagage met een bedrag van €500 hoger dan bij de twee andere doorlopende reisverzekeringen. Voor deze variant geldt bovendien standaard een eigen risico van €0. Een ander groot voordeel ten opzichte van de Basic en Comfort variant, is dat de Premium reisverzekering dekking biedt voor Ongevallen en Rechtsbijstand.

Een doorlopende reisverzekering die bij je past

Onder de dekking van de doorlopende reisverzekering van Allianz Direct vallen standaard de bagage en vervoerskosten bij een onverwachte terugreis naar Nederland. Daarnaast kun je je aanvullend verzekeren voor onvoorziene uitgaven tijdens Wintersporten of andere risicosporten. Om je te beschermen tegen hoge kosten als je je reis door onvoorziene omstandigheden moet annuleren of onderbreken, kun je ook meteen een Annuleringsverzekering bij Allianz Direct afsluiten.

Zorg ervoor dat je goed verzekerd op reis gaat zodat je zonder zorgen de wijde wereld in trekt. Bereken meteen je voordelige premie.

Familie goed verzekerd op vakantie

Een doorlopende reisverzekering nodig?

Ga je vaker per jaar weekendjes weg of op vakantie, en langer dan 2 weken? Dan past onze Doorlopende Reisverzekering misschien goed bij jou. Deze Reisverzekering van Allianz Direct stel je zelf samen, met de dekking die bij jou past!

Was dit artikel nuttig?