De beste doorlopende reisverzekering vergelijk je bij Allianz Direct

Doorlopende reisverzekering vergelijk

Bij Allianz Direct geniet je van:

 • 24/7 SOS hulpverlening

 • Bagage meeverzekerd

 • Keuze uit 60 of 90 dagen reizen

 • Europa of Wereldwijd incl. USA en Canada

 • Inclusief goede corona dekking

Doorlopende reisverzekering afsluiten? Vergelijk de premies en voorwaarden van de reisverzekeringen van Allianz Direct. Kies zelf wat je verzekert.

Auto gezin op strand samen met hond

Een goedkope doorlopende reisverzekering vergelijk je bij Allianz Direct

Als je op vakantie gaat, bestaat er een risico op schade door een ongeval of diefstal. Met een doorlopende reisverzekering van Allianz Direct ben je verzekerd voor de onverwachte kostenposten waar je onverhoopt tegenaan loopt. Allianz Direct biedt verschillende soorten reisverzekeringen aan met andere premies en dekkingen. Benieuwd wat de premie in jouw situatie is? Bekijk dan onze doorlopende reisverzekeringen en vergelijk ze in ons eenvoudige overzicht.

Doorlopende reisverzekering vergelijk je op inhoud en prijs

Als je vaak op reis gaat, is het slim om een doorlopende reisverzekering af te sluiten. Deze reisverzekering, die je voor 1 jaar afsluit, zorgt ervoor dat je gedekt bent voor schade op elk moment tijdens je reis. Bij Allianz Direct betaal je alleen voor de dekking die jij nodig hebt gedurende de vakantie. Je hebt de keuze uit drie verschillende doorlopende reisverzekeringen: Basic, Comfort en Premium. De doorlopende reisverzekering vergelijk je op prijs, maar ook op inhoud. Voordat je een verzekering afsluit, is het dan ook van belang om te onderzoeken hoe vaak, hoe lang en in welke gezinssamenstelling je op vakantie gaat.

De Basic, Comfort en Premium doorlopende reisverzekering vergelijk je bij Allianz Direct

Allianz Direct biedt drie doorlopende reisverzekeringen aan. We zetten een aantal belangrijke verschillen tussen de verzekeringen op een rij:

 • De Basic doorlopende reisverzekering
  Bij een Basic doorlopende reisverzekering vergelijk je meteen op de laagste premie. Ondanks dit scherpe tarief profiteer je van uitstekende service op het moment dat je in een noodsituatie verkeert. Direct kom je in contact met de Nederlandstalige 24/7 SOS hulpverlening van Allianz Direct. Eventuele extra verblijf- en vervoerskosten vergoeden wij uiteraard. Bij verlies of beschadiging van je bagage bedraagt de maximale vergoeding €1.000. Ook voor vertraagde bagage kom je in aanmerking voor een vergoeding van op zijn hoogst €250. Bij deze doorlopende reisverzekering vergelijk je meteen het maximaal aantal reisdagen wat vergoed wordt; dat is bij de Basic reisverzekering 60 dagen.
 • De Comfort doorlopende reisverzekering
  Zoek je wat meer zekerheid voor schade gedurende je vakanties, dan komt de Comfort doorlopende reisverzekering bij een vergelijking uitstekend uit de bus. Deze verzekering biedt dekking voor 90 reisdagen en vergoedt maximaal € 2000 aan bagage wanneer er schade ontstaat. Voor een vertraging van de bagage kun je rekenen op een vergoeding van € 500.
 • De Premium doorlopende reisverzekering
  Als je absoluut geen zorgen wilt hebben rondom je reis sluit je een Premium doorlopende reisverzekering bij Allianz Direct af. Deze verzekering levert maximaal €3.000 aan vergoeding bij bagageschade. Ook ligt de onkostenvergoeding voor vertraagde bagage met een bedrag van €750 hoger dan bij de twee voorgaande doorlopende reisverzekeringen. Er geldt standaard een eigen risico van €0 en de verzekering biedt net als bij de Comfort reisverzekering dekking voor maximaal 90 dagen. Een groot voordeel ten opzichte van de Basic en Comfort reisverzekering is dat de Premium reisverzekering ook een annuleringsverzekering bevat.

Een doorlopende reisverzekering die bij je past

Onder de dekking van de doorlopende reisverzekering van Allianz Direct vallen standaard de bagage en vervoerskosten bij een onverwachte terugreis naar Nederland. je kunt je daarnaast aanvullend verzekeren op Medische Kosten of onvoorziene uitgaven tijdens wintersporten of andere risicosporten. Als je je reis door onvoorziene omstandigheden moet onderbreken of annuleren, ben je bovendien blij met een Annuleringsverzekering

Zorg ervoor dat je goed verzekerd op reis gaat zodat je zonder zorgen de wijde wereld in trekt. Bereken meteen je voordelige premie.

Was dit artikel nuttig?

Vrouw in tuin ruikt aan kruidenplanten

Reisverzekering Comfort

De Comfort reisverzekering van Allianz Direct is ideaal wanneer je comfortabel op reis wilt, zonder zorgen. Je geniet van goede voorwaarden en een scherpe premie, waar wacht je nog op?