De auto wrappen en de kosten

Of je auto nu wel of niet gewrapt is, verzeker hem bij Allianz Direct:

  • Standaard €0,- Eigen Risico

  • Dagelijks wijzigen en opzeggen

  • Altijd vervangend vervoer bij schade

Vrouw bij de deur

Je auto laten wrappen is dé manier om je auto om te toveren tot een uniek kunstwerk. Zo kun je je auto een nieuwe kleur geven – of kiezen voor een reclameboodschap. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om je auto te wrappen en de kosten hiervan? Lees dan snel verder.

Wat kost een auto wrappen?

De kosten van een auto wrappen lopen grofweg uiteen tussen de €500,- en de €5000,-. De precieze prijs is namelijk afhankelijk van je wensen, het type auto, het wrapmateriaal en de kwaliteit van het wrappen. Ook is het natuurlijk duurder om je hele auto te laten wrappen dan slechts het plaatsen van een kleine reclameboodschap. Bij veel bedrijven kun je online alvast een indicatie krijgen van de prijzen.

Onderdelen van de auto wrappen en de kosten

Een complete auto wrappen en de kosten hiervan kunnen behoorlijk oplopen. Maar wat kost een auto wrappen per onderdeel? De lampen van je auto wrappen kost vaak zo’n €100,-, en de velgen wrappen kost meestal rond de €125,-. Wederom hangt de precieze prijs af van je wensen en het type lampen of velgen dat je hebt. Vraag eventueel bij verschillende bedrijven een prijsopgave aan om een goed beeld van de kosten te krijgen.

Onderhoud van de carwrap

Aangezien de auto wrappen en de kosten hiervan kunnen oplopen én je natuurlijk je auto zo mooi mogelijk wilt houden, is het belangrijk om de carwrap goed te onderhouden. Zo houd je lang plezier van het resultaat. Het reinigen van de carwrap dient regelmatig te gebeuren, zonder borstels of wax. Gebruik liever neutrale zeep en droog de auto altijd goed af na het wassen. Vergeet daarnaast niet om een veilig en goed verzekerd op pad te gaan met een autoverzekering van Allianz Direct!

 

 

Vrouw met hond thuis leest

Zorg jij goed voor je auto?

Een goed onderhouden auto, verdient een goede autoverzekering. Kies uit de verschillende dekkingen en vind de autoverzekering die bij jou past.