Autoverzekering met pechhulp

Bij Allianz Direct geniet je van:

 • Standaard €0,- Eigen Risico bij alle dekkingen

 • Dagelijks wijzigen en opzeggen

 • 24/7 bereikbaar bij noodsituaties

 • Je bent nooit onderverzekerd

Op zoek naar een autoverzekering met pechhulp? Zoek niet verder, je bent bij Allianz Direct aan het juiste adres. Welke dekking je ook wilt, Pechhulp is altijd een optie!

Man repareert auto in garage

Autoverzekering met pechhulp

Op zoek naar een autoverzekering met pechhulp? Gevonden! Bij Allianz Direct kies je een autoverzekering die bij jou past, aangevuld met dekkingen die jij wilt. Bij ons is elke autoverzekering een autoverzekering met pechhulp, als jij dat wilt.

Je moet er natuurlijk niet aan denken, maar stel je voor dat je onderweg bent en ineens pech hebt. Een lekke band, een lege tank of misschien zelfs een ongeluk. Dat is natuurlijk enorm balen, maar met een autoverzekering met pechhulp wordt je dan goed geholpen.

Autoverzekering met pechhulp: hoe werkt het?

Stel je staat met pech langs de weg. Dat is een flink baalmoment. Wanneer jij en je passagiers veilig zijn, bel je onze alarmcentrale. Overdag of midden in de nacht – wij staan 24/7 voor je klaar. Dat is het voordeel van een autoverzekering met pechhulp. Vervolgens komen wij naar jou toe om je te helpen. 80% van de gevallen kan binnen een uur na het bellen alweer de weg op!

 • Is reparatie ter plekke mogelijk? Dan gaan we daar natuurlijk voor. Als ter plekke repareren niet lukt, vervoeren we je auto naar een aangesloten garage in de buurt. Zij zorgen er dan voor dat je zo snel mogelijk weer verder kunt.
 • Mocht de bij ons aangesloten garage langer nodig hebben voor de reparatie en kun je daardoor niet snel weer verder? Dan krijg je gratis vervangend vervoer. Kun jij in ieder geval door.
 • Is je huis verder dan 50km verderop en is het al aan de late kant? Dan kun je met de autoverzekering met pechhulp ook ervoor kiezen om in een hotel te overnachten. Wij brengen je dan naar het hotel toe en over de kosten hoef jij je geen zorgen te maken. 

Pechhulp verzekering: wat is wel en niet verzekerd?

Neem deze aanvulling op je autoverzekering en wij staan in heel Europa voor jou klaar als je pech hebt.
Wel verzekerd:
 • Reparatie ter plekke
 • Vervoer van je auto naar een garage in de buurt
 • Vervangend vervoer
Niet verzekerd:
 • Voor kosten die je maakt zonder onze toestemming
 • Als je jouw auto niet goed onderhoudt

Pechhulp autoverzekering afsluiten

Of je nu een WA, Beperkt Casco of All Risk autoverzekering afsluit, je kunt altijd kiezen voor de aanvullende dekking Pechhulp. Met deze pechhulp autoverzekering ben je verzekerd van hulp onderweg. Sta je in Frankrijk met een lekke band? Ook dan kun je rekenen op pechhulp, wij bieden namelijk hulp aan in heel Europa. Ideaal voor de vakantie. Ook geniet je bij Allianz Direct van een zeer scherpe premie, fijne en duidelijke voorwaarden én standaard €0 eigen risico. Snelle hulp wanneer je het nodig hebt en verder geen gedoe, wat wil je nog meer?

Dus, ben je op zoek naar een goede autoverzekering met pechhulp? Zo werkt het pechhulp autoverzekering afsluiten: eerst kies je de dekking die bij jou past. Vervolgens bereken je binnen 20 seconden je premie, vink je de pechhulp aan en je bent vandaag nog goed verzekerd onderweg. Sluit direct online je autoverzekering bij Allianz Direct af!

Familie loopt buiten

Wij staan voor je klaar in heel Europa

Met de Pechhulp Verzekering repareren we je auto in binnen- en buitenland. Is reparatie niet ter plekke mogelijk? Dan brengen we ‘m naar een garage in de buurt en krijg je vervangend vervoer.